Blog - siječanj 2009
četvrtak, siječanj 29, 2009
Uzimala ga je milimetar po milimetar, sve dok joj nije dotakao dno. Dalje se više nije smjela spuštati jer je počela osjećati bol. Dobro je procijenila koliki joj je manevarski prostor i započela je igru dizanja i spuštanja tako da do kraja iskoristi svoje i njegove mogućnosti. Uzbuđenje je bilo preveliko i dama uskoro počne svršavati. U početku je još uspijevala kontrolirati strasne jecaje, ali kako su se orgazmi umnožavali svaki puta sve većom silinom, više nije mogla zadržati krikove

Te večeri putovala je vlakom iz svog rodnog mjesta u veliki grad gdje je radila kao kućna pomoćnica u maloj liječničkoj obitelji, zapravo kod bračnog para bez djece. Bila je nedjelja i do jutra je morala stići na posao. Predstojalo joj je nekoliko sati dosadnog kloparanja i jedva je čekala da zauzme mjesto u kupeu i da pokuša odspavati tih par predugih sati. U vlaku nije bilo gužve i u svakom kupeu bilo je mjesta. Izabrala je mjesto uz jedan stariji bračni par, nasuprot njih je sjedila jedna vrlo dobro odjevena dama tridesetih godina, oko koje se nenametljivo širio miris jasmina, što je doprinosilo utisku urednosti, i nije bilo više nikoga.Bez mnogo razmišljanja strpala ga je u usta, koliko je god mogla, i halapljivo ga sisala. On ju je uhvatio za glavu i određivao tempo i dubinu pušenja. Kad joj ga je povremeno gurnuo preduboko zagrcnula se ali je odmah dalje nastavila nesmanjenom žestinom. Jednog trenutka propeo se kao u grču, privukao joj glavu koliko je god mogao i ispustio krik koji se stopio sa šištanjem lokomotive. Nije joj bilo lako, morala je bez zraka, brzo gutati obilne vruće mlazove, kojima kao da nikada nema kraja. Ipak su to nekako priveli kraju
Odmah su ugasili svijetlo, a ostala je gorjeti samo mala, slabašna plava žaruljica. Uskoro svi krenuše putovima svojih snova, a kilometri su nestajali u klopotu željeznih kotača.
Povremeno, poneko je kroz polusan naslutio zaustavljanje vlaka na usputnim stanicama, dok su drugi spavali snom pravednika.

Tako bi bilo sve do krajnjeg odredišta da se bučno nisu otvorila vrata kupea, a unutra nahrupio grmalj, očito radnik u nekoj obližnjoj pilani. Bez ikakvog pozdrava ili pitanja sjeo je do dame nasuprot malog društva. Sa sobom je donio oštar miris znoja i alkohola. Za nekoliko minuta zavladao je prijašnji mir i umorne putnike ponovo savlada san. Jedva je prošlo četvrt sata kad li novopridošli putnik uhvati damu do sebe za grudi. Ona se iznenađeno trgnu, opali mu šamar i izdere se na njega:

"Prostak jedan bezobrazni, kako vas nije sramota pipati nepoznate žene, da se više niste usudili jer ću zvati policiju".
No, uskoro se vidjelo da prostak nije takav blento kakvim se činilo. Ispričao se dami, rekao da mu se to dogodilo u snu i da nikakvih zlih namjera nije imao. Potom ju je pozvao u hodnik da zapale cigaretu, što je dama prihvatila. Kako ju je tako brzo obrlatio to sam Bog zna, ali čim su se vratili u tamu kupea i uvjerili se da svi ostali spavaju, raskopčala mu je šlic iz kojega je iskočila rijetko viđena batina. Odmjeravala ga je pomno, a imala je i što. Radilo se o kapitalnom primjerku kakve u narodu zovu brvnaši.

Bez mnogo razmišljanja strpala ga je u usta, koliko je god mogla, i halapljivo ga sisala. On ju je uhvatio za glavu i određivao tempo i dubinu pušenja. Kad joj ga je povremeno gurnuo preduboko zagrcnula se ali je odmah dalje nastavila nesmanjenom žestinom. Jednog trenutka propeo se kao u grču, privukao joj glavu koliko je god mogao i ispustio krik koji se stopio sa šištanjem lokomotive. Nije joj bilo lako, morala je bez zraka, brzo gutati obilne vruće mlazove, kojima kao da nikada nema kraja. Ipak su to nekako priveli kraju. Ona se obrisala maramicom, jer joj se sperma koju nije mogla progutati cijedila po bradi sve do dekoltea. Poslije su tiho šaputali, a ona ga je cijelo vrijeme držala za kolac koji se uskoro uzdigao kao maloprije.

Uzimala ga je milimetar po milimetar, sve dok joj nije dotakao dno. Dalje se više nije smjela spuštati jer je počela osjećati bol. Dobro je procijenila koliki joj je manevarski prostor i započela je igru dizanja i spuštanja tako da do kraja iskoristi svoje i njegove mogućnosti. Uzbuđenje je bilo preveliko i dama uskoro počne svršavati.
Mlada putnica preko puta sve je to lijepo promatrala, činilo se još više sada potpuno otvorenih očiju, jer oni više nisu obraćali pažnju ni na koga. Tog trenutka voljela bi više od svega uhvatiti taj klip i poigrati se s njim, jer tako nešto nije nikada do tada vidjela. Prisjetila se svog profesora matematike koji ju je jebao za prolaznu dvojku sličnim kurcem, ali je i ona tada bila mlađa i uska pa ga je jedva podnijela, naročito kad joj ga je nabio u guzu. Ali to je druga priča.

Kada je vrijedna dama zaključila da je brvno u maksimalnom usponu, ustala je, spustila gaćice ispod koljena, podigla haljinu iznad bokova i, leđima okrenuta od njega, spuštala se polako, usmjeravajući rukom debelu i napetu toljagu u centralu užitka. Kad je ogromna glava ušla u njenu nadraženost, zastenjala je od sladostrašća. Rukama ga je obuhvatila za butine i nastavila se polako spuštati po topovskoj cijevi, što je mladu promatračicu asociralo na mučnu scenu nabijanja na kolac opisanu u povijesnom romanu Na Drini ćuprija, Ive Andrića.

Uzimala ga je milimetar po milimetar, sve dok joj nije dotakao dno. Dalje se više nije smjela spuštati jer je počela osjećati bol. Dobro je procijenila koliki joj je manevarski prostor i započela je igru dizanja i spuštanja tako da do kraja iskoristi svoje i njegove mogućnosti. Uzbuđenje je bilo preveliko i dama uskoro počne svršavati. U početku je još uspijevala kontrolirati strasne jecaje, ali kako su se orgazmi umnožavali svaki puta sve većom silinom, više nije mogla zadržati krikove, a naročito ne kada joj je delija pri svršavanju izmaknuo ruke, a ona se nasadila svom težinom do korijena na njegov ogroman ud. Vrisnula je tako glasno, da su se ono dvoje staraca probudili, a i mala je hinila da se upravo probudila. U tom trenutku se dama, što li od bola, što li straha da je ne napumpa, izmakla s kurca, a snažan mlaz sperme između njenih nogu štrcnuo je preko puta, djevojci ravno u lice. Dama je u trenutku podigla gaćice, spustila haljinu i sjela, dok je prostak, na brzinu spremio svoj alat.

Kao dobro uigrani par, dama i prostak, odglumili su kratki skeč, kako je, eto, dama imala more u snu, a eto on joj priskočio u pomoć. Bunovni starci nisu ništa shvatili, ali je naša cura i te kako zapazila što se odigravalo. Naime, sva je bila zalivena od glave do nogu. Prvi mlaz pogodio ju je ravno u lice, drugi u vrat, treći u prsa i kako su mlazovi jenjavali, zalijevali su sve niža područja. U toaletu je potrošila cijelu rolu papira i podosta vode dok se donekle dovela u red.

Kad su stigli na odredište vidjela je kako dama iz kupea daje prostaku papirić, vjerojatno broj telefona ili adresu. Krenula je prema stanu, zbunjena konfuznim događanjima kojima je netom bila svjedok. Nikada ne bi pomislila da se jedna vrlo fina gospođa, koja se iz početka tako energično branila, tako brzo i bestidno poda jednom neotesanom prostaku. Ni sanjala nije da će za desetak godina i sama biti takva, možda još lakomija na batinaše, bez ikakvih kriterija glede higijene, kulture i karakternih osobina izabranika. No o tome će biti više rečeno kad ta priča stigne na red. Smokva.com
mister-xx @ 22:25 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, siječanj 28, 2009
Ubrzo je pojebana kučka cviljela od orgazma. Brže bolje sam ju maknula s mjesta uživanja i nataknula se na kurac svoga ljubavnika dok sam kurac njenog prijatelja zdušno pušila. Ona je za to vrijeme oblizivala mjesto gdje je moja pizda gutala ljubavnikovu kurčinu. Grcala sam od zadovoljstva. Davila se kurcem nabijenim u usta i nabijala se pičkom na batinu što me je sasvim ispunila. Poskakivala sam na kurcu sve dok nisam osjetila da će ubrzo eksplodirati. I, nekako u isto vrijeme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osjetila navalu sperme u svojim ustima, od makine našeg prijatelja. Ubrzo mu se pridružio i moj ljubavnik.

Toliko me moj ljubavnik gnjavio da mi je došlo da ga odjebem. Ipak, nisam to mogla, odnosno željela, učiniti jer smo se tako dobro slagali. U seksu dakako! Bio je svestran, rijedak muškarac bez predrasuda, što mi je itekako odgovaralo. Uvijek smo pronalazili zajedničke načine u potrazi za užicima. Imali smo slične sklonosti i neizmjerno uživali u njima kada bismo ih realizirali. Kad su nam dopizdile sve moguće poze na ovom svijetu i svi mogući načini jebanja, odlučili smo osmisliti nešto novo.Milovali smo jedni druge tko je koga stigao. Nas dvije smo legle na sredinu kreveta i počele se ljubakati. Za to vrijeme su njih dvojica klizili rukama po našim vrelim tijelima. Dodirivali su nam dude, sisali nabrekle bradavice, mazili guze i milovali vlažne i vrele pice. A kad su primijetili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine jednostavno su nas razdvojili. Hm. Baš i nisam bila presretna jer sam isključivo željela uživati prvenstveno u pici, a tek potom u njihovim kurcima.
- Ana, što kažeš na grupni seks? - upitao me jednu večer, dok smo ljenčarili nakon lude ševe.
- Mislim sve najbolje...
- Znaš, postalo mi je pomalo dosadno.
- Zar i tebi? - upitala sam ga.
- Mislim da nam treba promjena.
- Svakako se slažem s tobom!

I, ubrzo smo zaključili kako nam nema druge nego organizirati neki grupnjak. No, stvari baš i nisu išle glatko. Jer, već bismo pronašli jednog tipa ili picu za grupnjak, no pronaći par, ili više njih, je u ovo doba bilo pravo umijeće. Jebi ga, to je takav mentalitet! Sve ono što ih istinski uzbuđuje oni si ne priznaju. Isključivo ih jebe jedna stvar: " Kaj bi drugi rekli?" Na sreću, ima pojedinaca oslobođenih predrasuda. Oni otvoreno razgovaraju o oralnom, analnom ili sado mazo-seksu. Oni prihvaćaju grupnjake kao nekada narodnjake i prepuštaju svoje tijelo neslućenim užicima.

Naposljetku smo pronašli odgovarajuću ekipu. Dakako, pozvali smo naše poznanike na večeru, natočili ih vinom i počeli se ljubakati pred njima. Isprava su naši gosti glumili šok da bi potom i sami stali sliniti jedno po drugome. Znala sam da je krajnja opuštenost nastala onog trena kada je naša prijateljica drkala svom ljubljenom kurac pred našim očima, a on je nju jebao prstima. Ja sam se već dobrano davila kurcem svoga ljubavnika. Zapravo sam jedva čekala da se svi četvoro nađemo u krevetu i da započnemo s orgijanjem. Ubrzo se tako i dogodilo. Lijepo smo si zaplesali, skinuli usput odjeću sa sebe, izludirali se, i, pomalo izmučeni, što od narajcanosti, što zbog plesa, legli u krevet. Milovali smo jedni druge tko je koga stigao. Nas dvije smo legle na sredinu kreveta i počele se ljubakati. Za to vrijeme su njih dvojica klizili rukama po našim vrelim tijelima. Dodirivali su nam dude, sisali nabrekle bradavice, mazili guze i milovali vlažne i vrele pice. A kad su primijetili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine jednostavno su nas razdvojili. Hm. Baš i nisam bila presretna jer sam isključivo željela uživati prvenstveno u pici, a tek potom u njihovim kurcima. No, kad sam ugledala kako je našu prijateljicu njen dragi posjeo na karinu nisam mogla izdržati nego sam rekla svom ljubavniku:
- Pojebi ju u guzu!

Dodirivali su nam dude, sisali nabrekle bradavice, mazili guze i milovali vlažne i vrele pice. A kad su primijetili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine jednostavno su nas razdvojili. Hm. Baš i nisam bila presretna jer sam isključivo željela uživati prvenstveno u pici, a tek potom u njihovim kurcima. No, kad sam ugledala kako je našu prijateljicu njen dragi posjeo na karinu nisam mogla izdržati nego sam rekla svom ljubavniku:
- Pojebi ju u guzu!
Učinio bi to i bez da sam mu rekla. Ubrzo je ona bila probodena s dva dobra komada kurca, dok sam ja trljala svoju napaljenu picu o jezik i usne našeg prijatelja. Dok sam poskakivala na njegovim ustima, promatrajući kako ju jebu, uzvikivala sam:
- Izjebite tu pičku! Izjebite ju!

I, izjebali su ju. Ubrzo je pojebana kučka cviljela od orgazma. Brže bolje sam ju maknula s mjesta uživanja i nataknula se na kurac svoga ljubavnika dok sam kurac njenog prijatelja zdušno pušila. Ona je za to vrijeme oblizivala mjesto gdje je moja pizda gutala ljubavnikovu kurčinu. Grcala sam od zadovoljstva. Davila se kurcem nabijenim u usta i nabijala se pičkom na batinu što me je sasvim ispunila. Poskakivala sam na kurcu sve dok nisam osjetila da će ubrzo eksplodirati. I, nekako u isto vrijeme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osjetila navalu sperme u svojim ustima, od makine našeg prijatelja. Ubrzo mu se pridružio i moj ljubavnik. Naša pičkica je, odmaknuta, promatrala cijeli jebački prizor. I ne samo to nego se je, kao usput, žestoko drkala prstima.

Jebali smo se cijelu noć. Naši prijatelji su bili raspoloženi za sve što smo mogli izvesti. Isprobali smo sve moguće kombinacije, izjebali jedni druge, izdrkali, ispušili i izlizali jedni drugima... Tada smo osjetili blagi umor, bolje reći premor zbog silovitih i učestalih jebačina.

- Ana, ovo je bila dobra ideja - rekao mi je ljubavnik u trenutku predaha.
- Naši prijatelji su dobri jer su nam pomogli da je ostvarimo - dodala sam na što su se oni zadovoljno osmjehnuli.
- Ipak, nismo baš sve učinili... - javila se ona.
Pretpostavljala sam da će izvaliti neku glupost, kao i sve ženske glupače na ovom svijetu, no, moram priznati, ugodno me je iznenadila.
- Dečki si nisu međusobno popušili - rekla je.
Pogledali su nas zbunjeno. Znala sam da su svi muškarci ionako pederi. Ili vole ševiti u dupe ili vole da ih se ševi u dupe. Stoga sam im rekla:
- Krenite s drkanjem...

Bez sustezanja su prvo drkali jedan drugome, a zatim si ih pušili. A, dok su bili ograničeni strahom što ćemo nas dvije pomisliti, uzbuđene prizorom mi smo se bez predrasuda tako dobro pojebale kao nikada do tada. Bio je to doista dobar, pravi jebački grupnjak. Toliko dobar da je bio iznimno poticajan za budućnost... Budućnost koja se danas kao sadašnjost ostvaruje. Smokva.com
mister-xx @ 20:43 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, siječanj 27, 2009
Nježno sam primila oguljenu bananu i počela je gurati u taj slatki otvor. Ubrzo je samo komadić voća virio iz njezine pohotne mace. Sva uzdrhtala sagnula sam glavu, prislonila usta širom otvorena prema njenoj pički i pohlepnim sisanjem počela sam izvlačiti bananu. Nikad prije nisam tako brzo pojela to voće, sada obogaćeno njenim gustim i slasnim sokovima

Obzirom da mi roditelji rade u inozemstvu, a imamo poprilično veliku kuću, odlučila sam prije nekoliko mjeseci primiti podstanarku. Tako sam i upoznala Katju, studenticu ekonomije, koja je uz sve svoje druge pozitivne vrline, bila obdarena i nesvakidašnjom ljepotom. Čim je počela stanovati kod mene preuzela je glavnu ulogu u mojim snovima i maštanjima, bezbroj puta sam doživljavala burni orgazam zamišljajući je u vrućim pozama. Najviše sam se uzbuđivala dok sam zamišljala kako ližem njenu pičku; zapravo, baš takva imaginacija, postala je za mene prava opsesija. Više ni na što drugo nisam mogla misliti, sve drugo postalo je nevažno i nebitno. Čak sam prestala i učiti, gotovo da i nisam više izalazila van. Jednostavno sam se zatvorila u svojoj kućerini zaokupljena mislima i maštanjima o Katji, ponajviše naravno o njenoj pičkici.Ubrzo, njeno prelijepo tijelo nije bila nepoznanica za mene. Okusila sam ga jezikom, usnama, dodirima, ukratko svime čime se dalo. Na kraju je došao i šlag, naravno ne pravi, već onaj najbolji i najslasniji; njena sočna, mirišljava, glatka i vlažna pičkica. Skroz je raširila noge i podigla ih visoko, tako da se njezina intima skroz otvorila
A onda, jednog dana, dogodio se pravi preokret u mom jadnom životu, dogodila mi se "Katja" i samim time moj život je počeo dobivati puni smisao.

Upravo kad sam bila zaokupljena svojim vrućim maštanjima, Katja je, takoreći polugola, sa zdjelom voća ušla u moju sobu. Nikad neću zaboraviti tu sliku. Njena duga plava kosa nježno je milovala glatka ramena. Kroz njezinu kratku, prozirnu spavaćicu, ugledala sam prekrasno tijelo. Gaćice je imala sasvim sitne i čipkaste i jedva su pokrivale njen trokutić. Dok je koračala prema meni mogla sam jasno primijetiti kako joj se lagano ljuljaju prekrasno oblikovane sise. Sjela je pokraj mene na krevet i sa smiješkom mi pružila zdjelu s voćem. Nakon prvotnog šoka, uspjela sam drhtavim rukama uzeti jagodu i prinijeti ju ustima.
- Sigurno ti nije ništa jasno, zar ne? - upitala me Katja.
Kako sam samo glupavo šutjela i buljila u nju, ona je nastavila.
- Znaš, dosta mi je ove igre skrivača. Znam da ti se sviđam i da me silno želiš, kao uostalom i ja tebe... Nemoj me pokušavati razuvjeriti, sve mi je jasno. Već odavno znam prepoznati lezbijku, a ti to zasigurno jesi.

Sad ću skratiti priču. Sve smo si iskreno priznali i samim razgovorom o tome, i mnogočem drugom, vezanom uz naše sklonosti postale smo opuštenije. Pogotovo ja.

Taj dan nitko drugi nije postojao za nas. Bio je to samo naš dan, a za mene svakako i najbolji trenutak u životu. Bile smo sasvim gole, naša topla tijela dodirivala se i isijavala posebnom toplinom. Ne samo zbog strasti, već vjerojatno i zbog želje da što bolje upoznam njeno tijelo, Katja je legla na masivan stol, pružila mi zdjelu s voćem, te mi kazala:

Jezik mi je duboko uranjao u pičku, ali i njen slatki šupak. Sisala sam njen nabrekli klitoris, želeći ostati vječno u tom podaničkom položaju. Divila sam se ljepoti njezine sočne pičkice, širivši ju što se god više moglo.
- Vidiš, potpuno sam ti na raspolaganju. Želim da svaki moj dio upoznaš, dodirneš i okusiš. Zato mi obloži tijelo ovim voćem pa ga pojedi s njega... Jedino sačuvaj za kraj ovu bananu, nju želim da mi gurneš duboko u pičku i onda ćeš ju iz nje polako isisavati.
Nakon tih riječi ja sam bila gotova, jednostavno nisam mogla vjerovati da mi se to zaista događa. Ali ipak jest, i zato sam sve to po nalogu i učinila. Ubrzo, njeno prelijepo tijelo nije bila nepoznanica za mene. Okusila sam ga jezikom, usnama, dodirima, ukratko svime čime se dalo. Na kraju je došao i šlag, naravno ne pravi, već onaj najbolji i najslasniji; njena sočna, mirišljava, glatka i vlažna pičkica. Skroz je raširila noge i podigla ih visoko, tako da se njezina intima skroz otvorila. Nježno sam primila oguljenu bananu i počela je gurati u taj slatki otvor. Ubrzo je samo komadić voća virio iz njezine pohotne mace. Sva uzdrhtala sagnula sam glavu, prislonila usta širom otvorena prema njenoj pički i pohlepnim sisanjem počela sam izvlačiti bananu. Nikad prije nisam tako brzo pojela to voće, sada obogaćeno njenim gustim i slasnim sokovima. Tad sam napokon počela ostvarivati sve svoje snove. Strasno sam prvo izljubila njenu pičkicu i sve oko nje, držeći je pri tome za okrugle guzove.

Zadovoljno sam isplazila jezik i cijelu njenu vlažnu pičku počela široko oblizivati. To što mi se u trenutku događalo bilo je nebrojeno puta ljepše i uzbudljivije od mojih bludnih snova. Osjetivši mirise i okuse njene slasti počela sam sve više drhtati, zapravo sva sam se tresla. Moje ruke bile su posvuda na njenom tijelu, a glavu nisam odmicala od njenog međunožja. Jedva sam se suzdržavala da ju ne gricnem. Jezik mi je duboko uranjao u pičku, ali i njen slatki šupak. Sisala sam njen nabrekli klitoris, želeći ostati vječno u tom podaničkom položaju. Divila sam se ljepoti njezine sočne pičkice, širivši ju što se god više moglo.

Upijala sam sve čari tog slatkog otvora. I prije nego što sam se uspjela maksimalno zadovoljiti svim time, Katja se počela nekotrolirano trzati i ubrzo mi je napunila usta svojim sokovima.
To je bio vrhunac moje sreće, ostvarili su se moji snovi, moja maštanja. Više ništa drugo mi nije trebalo, osim još toga, dakle Katje i samo Katje. I to mi se ispunilo. I dalje s Katjom uživam i nadam se da će to vječno potrajati, ili barem još jako jako, dugo. I nadam se da će i ona uskoro početi obožavati moje tijelo, kao što ja istinsko obožavam njezino. Smokva.com
mister-xx @ 20:20 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, siječanj 26, 2009
Zadnjim mi je snagama podigao guzove, a kurac koji mi je spuznuo iz izmučenog šupka za tili se čas našao u mojim ustima. Prvi sam puta uzela u usta kurac odmah nakon što mi je bio u dupetu, ali nisam osjećala nikakav miris niti okus, jer mi je cijelo tijelo bilo preplavljeno upravo sumanutom strašću. Klečala sam na podu, između njegovih raširenih nogu, i gutala mu karu bez pomoći ruku. Jednom sam mu rukom čupala dlake na prsima, drugom mu davila jaja. On se ukočio tako da je sav bio tvrd kao kamen. Primila sam mu penis desnom šakom, drkala ga pri korijenu i krajičkom oka gledala njegovo izluđeno lice

Makaranka sam, imam 22 godine, 175 centimetara i dugu crnu kosu. Hodam s Hrvojem od prošlog proljeća. Znam da svi živi misle da sam komad, ali ja nisam htjela nekakvog tupka. Htjela sam njega, tek nešto starijeg kolegu s Filozofskog fakulteta, koji mi je davao instrukcije iz talijanskog. Sva je sreća da znam slabije od njega, jer je to bila idealna izlika da ga dovabim u svoj stan u Utrinama. Trebao bi doći u pola sedam navečer; to nam je bio treći sat i bila sam sigurna da će jezične vježbe završiti s peticom. Samo, htjela sam se prije njegovog dolaska dobro pripremiti... Otuširala sam se, osušila i upravo htjela učiniti još nešto važno s estetskog stanovišta, kad sam začula zvonce. Pa nije to valjda on, pola sata prerano!? Kako neugodno! Virim kroz rupicu i vidim njegovu podjednako inteligentnu i muževnu facu. Vičem kroz vrata.
- Pa uranio si!
- Pa jesam, ali otvori - kesi mi se on.
I što ću - pa ne mogu ga pustiti pred vratima.
- Čuj, sve sam poslove obavio ranije i evo me. Možemo krenuti na posao.Sam mi svlači gaćice i zaranja glavu posred pičke, a ja širim noge da vidi da mu se otvaram, da mu se potpuno dajem. Liže mi, jede pičku, rukama mi grabi i trlja grudi, a ja se sva prelamam od užitka i grabim zaglavlje sofe na kojoj ćemo se jebati. Podiže mi glavu s pičke, iz koje mi već kaplje kao iz dinje, zamjenjuje jezik prstima i pruža mi nove porcije ugode
Prošli smo i konjunktiv i nepravilne glagole; sad smo samo ponavljali prepozicije. Sjedili smo na sofi, a ramena i bokovi su nam se stalno doticali. Mora da je osjećao toplinu moga tijela kao što sam ja osjećala njegovu.
- Kako ti se mogu odužiti? - pitam ga.
- Mislim da je onaj puding bio dovoljan? - veli, a ja duboko uzdahnem i okrenem se od njega.
Mora da sam zazvučala tužno, jer me primio za dalje rame i prišapnuo.
- Meni je dovoljna nagrada tvoja blizina!

Kako mi se glava trznula i okrenula prema njemu, tako sam okrznula njegove usne svojima. Primio me za vilicu i privukao me sebi. Čim me je počeo ljubiti, zavukao mi je ruku kroz kućnu haljinu i uhvatio me za struk. Ruka mu je bila goruća. Val ugode prostrujao mi je tijelom, a onda me je opet počelo kopati "ono nešto". Položila sam mu dlan na prsa i odgurnula ga desetak centimetara.
- Hrvoje, možda ipak ne večeras...

Bilo je očigledno da se lecnuo.
- Znači to je ta ´nagrada´!? Dobro, idem.
- Ne shvaćaš. Želim to, ali ima jedan problem.
- Ne brini, nemam menstruaciju - hrabrio me je humorom.
- Nemam ni ja, nešto je drugo u pitanju, nešto bi te smetalo.
- Što bi me moglo smetati na tebi, kad si lijepa kao boginja!?
- Ma nisam si stigla obrijati pazuha!
Gledao me je kao čudo.
- Da, pa??? Kakve veze imaju pazuha!? Svuci se, tako ti svega, prekrasna si.
- Zar ti to ne smeta? Nisam si ih brijala od ljeta.
- Pa to je još bolje! Daj se skini - kaže mi i opet mi gura ruku kroz kućnu haljinu.

Tolika želja! Samo da mu se poslije ne zgadi! - pomislim i počnem otkapčati haljinu. Koža mi nije tamna, ali sam, kao prava Dalmatinka, malo dlakaviji tip. Noge i stegna su mi depilirana i glatka kao svila, ali ruke su mi dosta obrasle, dok ispod pazuha imam duge i guste tamne dlake. Svukla sam haljinu, ne dižući ruke, iako znam da mi dosta dlačica viri i kad su mi ruke priljubljene uz tijelo. On me gleda halapljivo i čini se da ga problem dlaka uopće ne zanima. Žvali me, gnječi me posvuda i pali me kao lokomotivu. Trbuh mi je usijan od iščekivanja i posežem rukama unazad da si otkopčam grudnjak. Moje stvarno velike grudi ispadaju, ali ne vješaju se, nego čvrsto stoje. Bradavice mi jedna po jedna iščezavaju u njegovim ustima, a on mi rukama prelazi po slabinama, pa preko pazuha do ramena.

Širim noge i izbacujem guzove koliko god mogu samo da si olakšam muke, jer znam što me čeka. On me jednostavno, popuštanjem ručne potpore, pušta da se sama nabijem na kurac. Pokušavam usporiti svoj pad na kolac, ali ne uspijevam jer sila teža čini svoje. Mojih 65 kila imaju veću snagu od otpora mojih analnih mišića. U trenu me presjekao takav oštar bol da mislim da sam zaurlikala. Sve bi dala da sam ga mogla izbaciti iz guze, ali nastavila sam kliziti prema dolje, a njegov me beskrajni kurac parao kao kakav hrapavi kolac.
Prolazi mi prstima kroz dlake bez imalo skanjivanja i ja shvaćam da mu se sviđam i da će me poševiti unatoč svemu. Sam mi svlači gaćice i zaranja glavu posred pičke, a ja širim noge da vidi da mu se otvaram, da mu se potpuno dajem. Liže mi, jede pičku, rukama mi grabi i trlja grudi, a ja se sva prelamam od užitka i grabim zaglavlje sofe na kojoj ćemo se jebati. Podiže mi glavu s pičke, iz koje mi već kaplje kao iz dinje, zamjenjuje jezik prstima i pruža mi nove porcije ugode. Prislanja mi torzo na prsa i gura jezik ispod mog jezika. Osjećam kako miče prste i kako mi usmine počinje golicati njegov glavić. Kakvu kitu ima, ne debelu, ali dugačku barem 20 centimetara po gornjoj strani. Hvatam ga za kurac, kočim ga, jer neću da me jebe sprijeda. Muče me ta moja pazuha, lagodnije se osjećam ako mi ga uvali straga i ne gleda ih. On surađuje.

Okrećem mu se leđima, klečim na sofi te ruke i podbradak naslanjam na naslon. Hrvoje me jednom rukom prima za nadlakticu i njegovi dlanovi odsjedaju na glatkim, tankim dlačicama koji prekrivaju moju ruku. Drugu ruku ne vidim, ali znam i zašto: pomaže si uvesti kurac u moju pičku. Toliko ga želim da me pička naprosto prži! Ćutim kako mi ulazi u jednom potezu. Instinktivno posežem desnom rukom unazad i hvatam ga za jaja, a on me drži za struk pa mi znojnim dlanovima klizi svugdje po truplu. Hvata me za sisu i priželjkujem da mi je gnječi, ali on me poteže unatrag i gura se ispred mene, da sjedne na sofu. Prima me za guzove i snažnim me rukama podiže na krilo. Hoću se pičkom nasaditi na njegov kurac, ali osjećam kako me nešto škaklja na predjelu šupka; Isuse, pa što on hoće?

- Imam jednu dobru ideju! - veli, a ja shvaćam i ne mogu mu se oduprijeti.
Širim noge i izbacujem guzove koliko god mogu samo da si olakšam muke, jer znam što me čeka. On me jednostavno, popuštanjem ručne potpore, pušta da se sama nabijem na kurac. Pokušavam usporiti svoj pad na kolac, ali ne uspijevam jer sila teža čini svoje. Mojih 65 kila imaju veću snagu od otpora mojih analnih mišića. U trenu me presjekao takav oštar bol da mislim da sam zaurlikala. Sve bi dala da sam ga mogla izbaciti iz guze, ali nastavila sam kliziti prema dolje, a njegov me beskrajni kurac parao kao kakav hrapavi kolac.
- Kako peče!!! - kričala sam, dok nisam napokon odsjela do dna njegove 20 centimetara duge kite.
Nadala sam se barem par sekundi predaha, ali su me njegove čelične ruke sada počele podizati, čini mi se sve dok mi nije unutra bio samo glavić. Urliknula sam kad me je naprosto ispustio da se opet našpranjim na njegovu karu.
- Hrvoje, pa peče mee... - krkljala sam u agoniji iz dubine grla, a on je samo radio "mmmmm, mmmmm", svaki puta kad bi me zašiljio do jaja.

Rukama sam se nekako podbočila o rub kreveta i malo amortizirala njegove kretnje, i nakon nekoliko novih ulaza bol je počela popuštati. Kao da je netko umjesto vruće vode počeo puštati ugodno toplu, moj se čmar privikao na tvrd i kvrgav predmet u sebi, pa sam si desnom rukom počela draškati picu. Ma ne mogu lagati, greblo me je dupe od tankog crijeva do sfinktera, ali pička mi se žarila od užitka i ta su se dva osjećaja nekako stapala u jedan, ukupno predivan. On je nastavio sa svojim "mmmmm, mmmmm" i jedino je mrmljao "kakav parfem imaš"..., "što ti je toplo tijelo", pa "kakav šuupaaak". Golicao mi je leđa svojim rutavim prsima te me grizao za rame, gornji dio zgloba na čijoj se donjoj strani... jooj... nalazila prava šuma dlaka! Kroz svu tu slast koju sam proživljavala na tren sam se sjetila svoje "muke." Odjednom je zastao i zadihano mi šapnuo.
- Daj se sad okreni.

Rukama mi je gnječio guzove, pa ih razvlačio, dok mi je njegov kurac derao guzicu uzduž i poprijeko. Pička mi se trla o njegovu pubičnu kost i užitak se naprosto razlijevao mojim tijelom. Kao u polusnu, čula sam sebe kako stenjem.
Toga sam se bojala, ševe licem u lice. Nadigao mi je bokove, izvukao kurac iz dupeta i počeo me okretati za 180 stupnjeva.
- Zajaši me sprijeda - rekao je kao da me moli, a zapravo je već priljubio moje sise o svoja prsa, te jednom rukom pokušavao uvaliti svoj kurac u moje ranjivo dupe.
- Kako ćemo ovako - gotovo sam zajecala, čudeći se, ali on je tako privukao moju zdjelicu da je zaista uspio postaviti glavić na otvor mog čmara.

I onda ga opet, u ratama, počeo naguravati, uz moje mrštenje i soptanje od bola. Tek nakon što sam postavila ruke na naslon, s obje strane njegove glave, sjetila sam se da sam mu praktično tutnula svoja dlakava pazuha ispred nosa. Spustila sam ruke i položila ih na njegova ramena, ali tako nije bilo dobro. Opet sam ih dignula i nastavila ga jahati. Počeo mi je sisati jednu pa drugu bradavicu. Rukama mi je gnječio guzove, pa ih razvlačio, dok mi je njegov kurac derao guzicu uzduž i poprijeko. Pička mi se trla o njegovu pubičnu kost i užitak se naprosto razlijevao mojim tijelom. Kao u polusnu, čula sam sebe kako stenjem.
- Hrvoje , lijepo mi jee - a on je svoje uzdahe prigušivao gutanjem mojih sisa.

Uočila sam da je glavu pomakao malo ulijevo i u djeliću sekunde predosjetila da će mi nešto raditi s pazusima. Lizao mi ih je! Jezikom je prelazio od vrha do dna pazuha, kroz moje dlakurine, što me je dodatno napalilo. Onda mi ih je počeo navlačiti, nježno, hvatajući ih samo stisnutim usnicama, a onda i zubima! Osjećala sam kako mi dahće u pazuha i shvatila da mi je zaronio u dlake i da zato ne čujem kako uživa! Mužjak jedan, hoće sakriti koliko mu je lijepo. Više nisam osjećala kurac kao kukuruz u šupku, nego sam svaki idući ubod osjećala kao injekciju blaženstva. Njegova su prsa trla moje bradavice, njegove ruke greble mi guzove i od svega mi se počela mračiti svijest. A onda mi je, povrh svega, takvom snagom zagrizao dlake da mislim da mi je iščupao cijeli busen! Pasao mi ih je tako da me je dovodio do bunila! U trenu mi je pustio lijevo pazuho pa sam uzmogla doći do daha, ali sam tren poslije osjetila kako mi ždere dlake ispod desnog pazuha! Vukao ih je gore-dolje, ne zato da me povrijedi, nego zato što je i sam bio lud od strasti. I onda ih je ispustio iz usta i prostenjao.

Zadnjim mi je snagama podigao guzove, a kurac koji mi je spuznuo iz izmučenog šupka za tili se čas našao u mojim ustima. Prvi sam puta uzela u usta kurac odmah nakon što mi je bio u dupetu, ali nisam osjećala nikakav miris niti okus, jer mi je cijelo tijelo bilo preplavljeno upravo sumanutom strašću. Klečala sam na podu, između njegovih raširenih nogu, i gutala mu karu bez pomoći ruku.
- Uuuughhh, Snježana, iscurit ću!!!"
Zadnjim mi je snagama podigao guzove, a kurac koji mi je spuznuo iz izmučenog šupka za tili se čas našao u mojim ustima. Prvi sam puta uzela u usta kurac odmah nakon što mi je bio u dupetu, ali nisam osjećala nikakav miris niti okus, jer mi je cijelo tijelo bilo preplavljeno upravo sumanutom strašću. Klečala sam na podu, između njegovih raširenih nogu, i gutala mu karu bez pomoći ruku. Jednom sam mu rukom čupala dlake na prsima, drugom mu davila jaja. On se ukočio tako da je sav bio tvrd kao kamen. Primila sam mu penis desnom šakom, drkala ga pri korijenu i krajičkom oka gledala njegovo izluđeno lice. Imao je poluotvorena usta i izgledao kao da hvata zrak. Tog trena nepce mi je pogodila topla kap... pa još jedna... pa još jedna. Aha, sad je najjače uživao! I kad je s njegovih usana zagrmilo "uaaaaaaaahhhhhhhhh", u usta mi je procurio cijeli mlaz, pa još jedan, pa još jedan, pa jedan na usne i jedan na bradu! Cijelo to vrijeme njegova se dotad ukočena zdjelica meškoljila i vrtjela, dok si je on davao vokalnog oduška.

- Uhhh, ovako nisam dugo svršio... uuuuh, u pičku materinu... - psovao je inače uglađeni Hrvoje, nakon što su mu moj čmar i usta izmuzli i zadnju molekulu tekućine iz jaja.
- Ma volim te Hrvoje! Zar misliš da bi ikome dala da me ševi u guzu na prvom spoju? - rekla sam mu, naslonjene glave na njegove mošnje, ruku oko njegovih rebara.
- Da znaš, obožavam tvoja pazuha i hoću ih se još napâsti stotine puta! - odgovorio je. - Ako ćemo biti skupa, nemoj ih brijati ni tijekom ljeta. Baš me briga šta kažu budale oko nas.
- Pa dobro, na plažu baš ne bih išla takva. Uvijek mi možeš lizati pičku - smijala sam se.
- Kako god hoćeš, savršena si i ovako i onako, a pičku ću ti polizati sada tako da nećeš znati za sebe.

I, rečeno-učinjeno, doista me raspametio jezikom i trudom kakve nikad prije kod niti jednog muškarca nisam osjetila. Uff, predivno; i sad se naježim od same pomisli na to. Smokva.com
mister-xx @ 18:57 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, siječanj 25, 2009
Ponovno bez upozorenja, osjetila je kako joj se Damianov kurac zabija u suhu guzu. Ponovno su je preplavili valovi boli. Inače nije voljela analni seks, ali bilo joj je jasno da će biti jebana i na taj način. Čula je Damianovo ubrzano disanje, i dalje se divljački nabijao u nju. Stao je, izvadio kurac iz Lindine uske guze, došao do njene glave, otkopčao gumenu lopticu, uhvatio je za kosu i zabio kurac u njena usta. Linda nije uspjela ni uhvatiti toliko željeni zrak kada je osjetila kako sperma šiklja duboko u njeno grlu. Skoro se ugušila, ali suspregnula je nagon za povraćanjem, jer je znala kako bi završila kada bi samo kap sperme iscurila iz njenih usta. Poslušno je zato progutala i zadnju kapljicu

Čulo se lagano kucanje i Damian je laganim trzajem glave pokazao Slatkici da otvori vrata. Plavuša koja je do tada klečala pored gospodarevih stopala, lagano je ustala i krenula prema ulazu. Slatkica je bila prirodna plavuša, lagano zaobljena taman gdje treba, poveće sise su se lagano njihale dok je hodala. Damian je ustvari obožavao njezin hod. Slatkica je otvorila vrata i pozvala gošću u stan.Uzela je ženine torbe pa ih stavila sa strane i dopratila je do dnevnog boravka. Tamo ju je upoznala s Damianom. On je bez riječi pozvao ženu da sjedne u stolicu nasuprot njemu. Prije nego što je započeo razgovor, Slatkica se okrenula prema Damianu i zapitala:Linda je poslušno počela hodati na sve četiri uz njega, osjećajući se uplašeno i nevjerojatno uzbuđeno u isti mah. Nije mogla vjerovati da može biti toliko vlažna. Prošli su hodnik i ušli u spavaću sobu kojom je dominirao veliki krevet. Na svakom od četiri kuta kreveta bile su postavljene lisice na dugačkim lancima.
- Gospodaru? Mogu li vam nešto donijeti dok još stojim?
- Ne, hvala dušo - odgovorio je Damian. - Vrati se u svoj položaj.
Plavuša se vratila u svoj prvobitni položaj, kleknuvši kraj svojeg gospodara.
- Linda, jesi li imala problema naći ovo mjesto? - upita Damian, vodeći neobavezni razgovor prije nego stvar uzme potpuno u svoje ruke.
- Nisam gospodine.
Linda je bila atraktivna brineta, imala je dužu kosu, zelenkaste oči i lijepo lice. Bila je kao i Slatkica malo punašnija, Damian je imao dobar razlog zašto je birao taj tip žena; obožavao je fino zaobljene guze i veće sise, oko njih je bilo puno lakše čvrsto zavezati konopac.
Linda je nastavila:
- Ustvari, dvadesetak minuta sam stajala u hodniku ispred vrata, skupljajući hrabrost da pokucam.
Damian je pogledao na sat:
- Jesi li svjesna da si zakasnila deset minuta zbog tvog oklijevanja?

Brineta je pognula glavu.
- Oprostite gospodine, bila sam prestrašena zbog ovog susreta, nisam mislila da ću zakasniti, ovo se više nikada neće ponoviti.
Damian se lagano nasmiješio.
- Znam da neće, svjesna si da bi onda slijedila kazna?
- Svjesna sam gospodine - odgovorila je Linda, pogleda uprtog u pod.
U rukama je imala nekoliko listova papira, ispunjenih sitnim redovima slova.
- Vidim da si donijela ugovor sa sobom - reče Damian. - Jesi li pomno proučila tekst i imaš li kakvih pitanja?
- Pomno sam sve proučila, gospodine, pročitala sam više puta i slažem se se svime - Linda je plaho odgovorila.
Damian je uzeo svoj primjerak ugovora, identičan onom Lindinom i rekao:
- Svjesna si da ćeš biti u ovdje u periodu kojeg ja odredim, sve dok ne budem zadovoljan, i da ćeš za to vrijeme naučiti biti poslušna robinja?
- Da, gospodine.
- Svjesna si da ćeš morati naučiti sjediti, stajati i klečati onako kako ja zamislim?
- Da, gospodine.
- Svjesna si da će ti biti ukinute sve privilegije i da ćeš morati pitati za wc, odjeću, tražiti dozvolu da mi se možeš obratiti i slične stvari?
- Da, gospodine.
- Jesi li svjesna da ćeš biti korištena kao igračka kako za mene, tako i za Slatkicu i da ćeš nas zadovoljavati kada god nam se prohtije i da se ne smiješ buniti?
- Da, gospodine - ponovno je rekla. - Ustvari se neizrecivo radujem tome.
- Je li? To ćemo još vidjeti. Na kraju, razumiješ li da kada budeš potpisala ugovor nećeš imati ništa dok god budeš ovdje? Nosit ćeš ono što ti ja naredim, najvažnija tvoja zadaća je da u potpunosti zadovoljavaš naše potrebe, ti si nitko i ništa i tako će biti svo vrijeme tvog boravka, Je li to jasno?!
- Da, gospodine, sve je kristalno jasno.
Damian je uzeo naliv-pero sa stola.
- U redu, ako si zaista spremna i ako sve razumiješ, potpiši se tamo gdje ti je označeno.

Osjetila je kako joj netko diže guzu u zrak. Ponovno bez upozorenja, osjetila je kako joj se Damianov kurac zabija u suhu guzu. Ponovno su je preplavili valovi boli. Inače nije voljela analni seks, ali bilo joj je jasno da će biti jebana i na taj način. Čula je Damianovo ubrzano disanje, i dalje se divljački nabijao u nju. Stao je, izvadio kurac iz Lindine uske guze, došao do njene glave, otkopčao gumenu lopticu, uhvatio je za kosu i zabio kurac u njena usta. Linda nije uspjela ni uhvatiti toliko željeni zrak kada je osjetila kako sperma šiklja duboko u njeno grlu.
Linda se potpisala na mjesto označeno pod 'Robinja', znala je da se mora potpisati na još jedno mjesto. Tijekom mjeseci e-mail dopisivanja s Damianom, kasnije i telefonski, dobila je svoje novo ime, na mjestu označenom pod 'robinjino novo ime' napisala je 'Pokorna'. Jako joj se sviđalo to novo ime. Slatkica je spremila ugovore u sef i ponovno se vratila u svoj položaj.
- Imam nešto za tebe - rekao je Damian i iz jedne od ladica svog stola izvukao kožnu pseću ogrlicu. Na njoj je bila i mala srebrna značka. Damian ju je prinio Lindinom licu i rekao.
- Pročitaj.

Linda ju je uzela u ruke i polako na glas pročitala.
- Pokorna, vlasništvo Gospodara Damiana.
Damian je stavio ogrlicu oko njezina vrata i jako je zategnuo. Linda je znala da ju neće moći skinuti dok joj se tako ne naredi, tada je primijetila da i Slatkica ima ogrlicu poput njene.
- Tako je Pokorna, sada si moje vlasništvo. Ustani!!!
Linda je polako ustala i rekla.
- Da gospodine.
Iznenada, dobila je jaki šamar, tako da je pala natrag u fotelju:
- Što si rekla Pokorna? - uvidjela je da se Damian sada promijenio, od ljubaznog gospodina pretvorio se u strogog Domina.

- D-da Gospodaru - promucala je držeći se za bolno mjesto. - Molim vas Gospodaru, oprostite.
- Digni se.
- Da, Gospodaru.
- Skini svu odjeću.
- Da, Gospodaru.
Počela se brzo skidati i ubrzo je stajala potpuno gola. Vidjela je kako Damian i Slatkica sa zanimanjem proučavaju njene velike grudi i okruglu guzu.
- Položaj za inspekciju - zavikao je Damian.
Brzo je stavila ruke iznad glave i raširila noge. Tijekom njihovog dopisivanja, poslao joj je listu položaja i njihovih imena koje je trebala naučiti napamet.
- Još malo raširi noge - rekao je Damian, dok je polagano kružio oko nje. - Zadovoljan sam, nisi lagala kada si opisivala svoje sise i guzu.
- Hvala, Gospodaru - rekla je, ne mičući se iz svog položaja.
- Slatkice, donesi mi povodac za Pokornu.
- Da, Gospodaru - rekla je Slatkica dok je ustajala.
Brzo se vratila iz susjedne sobe, noseći povodac u zubima. Dok je prilazila Damianu, spustila se u položaj na sve četiri i zaustavila se kod njegovih nogu.
- Dobra kurvica - rekao je. - Ruke i koljena - zavikao je prema Lindi.

Ona se spustila na koljena, ruke stavila ispred sebe, dižući guzu što više u zrak. Zakačio je povodac i opet zavikao:
- Uz nogu.
Linda je poslušno počela hodati na sve četiri uz njega, osjećajući se uplašeno i nevjerojatno uzbuđeno u isti mah. Nije mogla vjerovati da može biti toliko vlažna. Prošli su hodnik i ušli u spavaću sobu kojom je dominirao veliki krevet. Na svakom od četiri kuta kreveta bile su postavljene lisice na dugačkim lancima.
- Klekni u kut sobe, okreni se prema zidu i ne miči se dok ti se ne obratim - rekao je Damian.
- Da Gospodaru.
- Slatkice, otiđi po stvari koje su mi potrebne.
Nakon par minuta čula je kako se Slatkica vraća. U međuvremenu Damian je ugasio svjetlo i pripalio svijeće. Sobu je obasjao treperavi odsjaj desetak svijeća, koje su bile raspoređene svud oko kreveta.
- Priđi Pokorna.
Linda se digla i prišla krevetu.
- Onda, sviđa li ti se ono što vidiš? - rekao je Damian, pokazujući na svijeće i lisice.
- Da, Gospodaru, vašoj Pokornoj se jako sviđa ono što vidi.
- U redu, legni na krevet i okreni se na trbuh, raširi noge i ruke tako da ti stavimo lisice. Slatkice, pripremi je.

Slatkica je ustala iz svog položaja kraj kreveta i stavila lisice prvo na obje Lindine ruke, a zatim i noge. Otvorila je jednu od ladica noćnog ormarića i izvadila crnu svilenu maramu i crvenu gumenu lopticu s kožnim remenom, zatim je izvukla kratki jahaći bič i predala ga Damianu. Stavila je povez oko Lindinih očiju. Više nije mogla ništa vidjeti. Potom je stavila crvenu lopticu u njena usta i kožnim remenom je učvrstila na Lindinom potiljku.
- Odlično, sada me slušaj Pokorna - rekao je Damian. -Sada ću te
izbičevati po guzi. Bit će jako, dugo i bolno. Izbičevat ću ti samo guzu.To činim zato da uvidiš što će ti se dogoditi ako ne budeš slušala i ako budeš radila puno pogrešaka. Je li ti jasno?

Linda je klimnula glavom. Bez ikakve najave bol je prostrujila njezinim tijelom. Bio je to prvi udarac bičem koji je završio na njezinoj naprčenoj guzi.Vrisnula je, ali pravog zvuka njezinog krika i nije bilo, sve je to spriječila gumena loptica. Zatim je osjetila drugi udarac, još jači nego prvi, pa nakon par sekundi još jedan. Linda je počela plakati, ali udarci su i dalje pljuštali preko njene bespomoćne guze. Bol je bila neizdrživa, suze su joj tekle u potocima, mislila je da više neće moći izdržati, ali još je jači bio strah od Damiana i od spoznaje što bi joj sve napravio da poklekne na prvoj stepenici njene obuke. Udarci su se redali i Linda je izgubila pojam o vremenu. Odjednom su prestali. Nije se više čuo nikakav zvuk osim Lindinih jecaja. Osjetila je kako joj netko diže guzu u zrak. Ponovno bez upozorenja, osjetila je kako joj se Damianov kurac zabija u suhu guzu. Ponovno su je preplavili valovi boli. Inače nije voljela analni seks, ali bilo joj je jasno da će biti jebana i na taj način. Čula je Damianovo ubrzano disanje, i dalje se divljački nabijao u nju. Stao je, izvadio kurac iz Lindine uske guze, došao do njene glave, otkopčao gumenu lopticu, uhvatio je za kosu i zabio kurac u njena usta. Linda nije uspjela ni uhvatiti toliko željeni zrak kada je osjetila kako sperma šiklja duboko u njeno grlu. Skoro se ugušila, ali suspregnula je nagon za povraćanjem, jer je znala kako bi završila kada bi samo kap sperme iscurila iz njenih usta. Poslušno je zato progutala i zadnju kapljicu. Damian je izvukao sada već omekšali kurac i rekao.

- Bila si dobra, mislim dobra za početnicu, nemoj se umisliti.
Skinuo joj je povez, sve je bilo zamućeno od suza, ali vidjela je da Damian odlazi u kupaonicu. Slatkica ju je brisala i stavljala led na njenu izranjavanu guzu. Gospodar se vratio i zapitao Slatkicu.
- Kako je?
- U redu je Gospodaru, nigdje ne krvari, masnice će proći za par dana - odgovorila je Slatkica.
- Kako se osjećaš Pokorna? - zapitao ju je Damian.
- Osjećam se odlično moj Gospodaru, nadam se da vas nisam razočarala.
- U redu, dan je bio dug, Slatkice odvedi je do njene sobe.
Slatkica je odvezala Lindu i pomogla joj sići s kreveta. Linda je krenula prema sobi, kada je osjetila kako je Damian hvata za kosu i baca na pod.

- Zar si već zaboravila prvu lekciju? Nije ti dopušteno hodati uspravno dok ja drukčije ne odredim. Sada otpuži u svoju sobu, nestani! - povikao je Damian.
Osramoćena, Linda je otpuzala do svoje sobe. U njoj nije bilo ništa osim kreveta s lisicama prikačenih za jednu od nogu i malene posude u kojoj je bila voda. Slatkica ju je zavezala i Linda je legla na pod. Znala je da još uvijek nema privilegiju spavati na krevetu. Prije no što je zaspala, otpuzala je do posude, nagnula glavu i počela piti vodu služeći se samo jezikom. Prvi dan je završio. Dok je padala u san, zadrhtala je od ugode i straha pri pomisli na ono što joj donosi sutra. Smokva.com
mister-xx @ 14:18 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, siječanj 23, 2009

Njeno tijelo spremno je odgovaralo na svaki njegov dodir. Lagano joj je raširio mačkicu i prstom draškao klitoris, a zatim joj je stavio prst u topli, spremni otvor. Osjetila je kako se zatvorila oko njega, a on je počeo igru lagano klizeći unutra i van

Još jedno krepano jutro. Lijeno se pretegnula u velikom krevetu, još topla od sna i pružila ruku prema čaši vode koja je stajala na ormariću pokraj kreveta. Krajičkom oka spazila je sjenu na prozoru. Nezainteresirano je bacila pogled prema prozoru i ostala bez daha. Gledao ju je najljepši muškarac na svijetu ili je šampanjac od sinoć još djelovao. Prebacila je plahtu preko golog tijela, a velike jedre grudi zanjihale su se dok je ustajala. Već je osjetila poznato žarenje među nogama i netko manje zgodan natjerao bi njenu mačkicu na reakciju, a da ne bi ovo krasno muško biće. Zaboravila je da stanuje na desetom katu i da bi se trebala zapitati što taj čovjek radi tu. Mogao je biti ili perač prozora (ne, on je bio prošli tjedan) ili pak netko iz građevinske tvrtke koja obnavlja njihovu zgradu.Igrala se njegovim kurcem kao igračkom, zadivljeno gledajući kako se grči i pulsira. Voljela je taj osjećaj nadmoći koji se javljao u njoj. Na trenutak je zastala nasapunavši Igorov ljubavni mišić i njegova leđa. Nježno ga je masirala spuštajući ruku prema njegovim guzovima. Imao je čvrstu guzu i uživala je u dodiru, a zatim je lagano stisnula njegova jaja.
Dakle, trebalo je saznati tko i što tu radi! Zaogrnuta plahtom prišla je velikom prozoru i otvorila ga uz pitanja:
- Tko ste vi i što radite ovdje? Zašto virite u moju sobu? Zar niti na desetom katu čovjek ne može imati malo privatnosti? - i dok je zastala da uzme zraka za sljedeće pitanje oglasio se on.
- Zovem se Igor. Radim, ali ne mogu previdjeti kako si lijepa.
Prasnula je u smijeh i rekla:

- Drago mi je ja sam Iva - bez razmišljanja pružila mu je ruku i povukla ga sa skele u sobu. Plahta je skliznula s njenog tijela i njegove ruke su krenula u istraživanje. Nježno ju je mazio, igrao se njezinim jezikom, ližući joj vrat i uho, šapućući joj nešto što od uzbuđenja uopće nije razumjela. Poveo ju je, kao u plesu, prema kupaonici. Znao je raspored prostorija i snalazio se u stanu kao da je njegov. Nije prestao s nježnostima ni dok je skidao kombinezon sa sebe. Ljubio joj je grudi, čvrsto ju pritisnuvši uz zid.

Vješto je skinuo ostatak robe i ostao gol. Zadivljeno je promatrala njego kurac, velik i čvrst. Ušli su u kadu ne prestajući se dodirivati. Voda je curila po njima, a Iva je kleknula i uzela njegov mokri, topli kurac u usta. Zastenjao je jer je nepogrešivo pronašla način da ga natjera na uzdahe. Igrala se njegovim kurcem kao igračkom, zadivljeno gledajući kako se grči i pulsira. Voljela je taj osjećaj nadmoći koji se javljao u njoj. Na trenutak je zastala nasapunavši Igorov ljubavni mišić i njegova leđa. Nježno ga je masirala spuštajući ruku prema njegovim guzovima. Imao je čvrstu guzu i uživala je u dodiru, a zatim je lagano stisnula njegova jaja. Zadrhtao je i okrenuo je prema sebi.

Svidjela mu se njena igra pa je i on uzeo sapun. Krenuo je od njene svježe, potpuno obrijane mačkice. Noge su joj se raširile same od sebe, već napete bradavice protrnule su od uzbuđenja dok se Iva čvrsto držala za rub kade. Na trenutak je pomislila da je prilično otrcano reći kako nikada prije nije osjetila ništa slično pa je tu misao potisnula, ali... bilo je zaista tako. Nije ona bila nikakvo nevinašce i zaista je uživala u seksu, no ovo je bilo zapanjujuće dobro. Više ništa nije mislila samo se predala Igoru. Njeno tijelo spremno je odgovaralo na svaki njegov dodir.

Lagano joj je raširio mačkicu i prstom draškao klitoris, a zatim joj je stavio prst u topli, spremni otvor. Osjetila je kako se zatvorila oko njega, a on je počeo igru lagano klizeći unutra i van. Sve je trajalo dugo, beskrajno dugo, barem se Ivi tako činilo. A ona je tako željela njegov kurac. Dok ju je tako "mučio" i dovodio do ekstaze prstom, posebno ju je palilo njegovo natezanje miša.
Na trenutak je prestao s igrom, pružio joj ruku i poveo je u sobu. Polegao ju je na krevet i gledao njeno mokro tijelo. Naježila se od zadovoljstva i povukla ga na sebe ljubeći ga nježno. Osjetila je njegov topli kurac na ulazu u vlažnu pičkicu i na trenutak zaustavila dah, dok je polako prodirao u nju.

Lagano joj je raširio mačkicu i prstom draškao klitoris, a zatim joj je stavio prst u topli, spremni otvor. Osjetila je kako se zatvorila oko njega, a on je počeo igru lagano klizeći unutra i van. Sve je trajalo dugo, beskrajno dugo, barem se Ivi tako činilo. A ona je tako željela njegov kurac. Dok ju je tako "mučio" i dovodio do ekstaze prstom, posebno ju je palilo njegovo natezanje miša.
Oboje su zastenjali i zastali. Podigao ju je u sjedeći položaj ljubeći je i mazeći njen klitoris. Sjedili su jedno naspram drugog ne mičući se, samo je osjetila njegovo pulsiranje u sebi. Kapi znoja miješale su se s kapima vode. Okrenuo ju je na trbuh, podigao njenu guzu i lagano ušao u nju. Voljela je taj položaj i osjećaj da vlada njome. Ulazio je, izlazio ubrzavajući ritam. Zaustavljao se nepogrešivo, u trenutku kada više nije bila sigurna da će izdržati i da će svršiti.

Pružila je ruku ispod sebe nježno pritiskajući svoj klitoris, a zatim se okrenula na leđa šireći noge. Klečao je ispred nje crven od uzbuđenja. Ponovo je zabio svoj kurac u nju i ševio je do ludila. Uzdisali su oboje žureći prema vrhuncu. Svršavala je u valovima koji nisu prestajali, a zatim je osjetila kako izvlači svoj kurac iz nje i primiče ga njenim ustima. Voljela je okus sperme i spremno je otvorila usta, a on se trzajući izlio u nju. Lizala ga je dok je svršavao i zadovoljno progutala tekućinu koja ju je uvijek podsjećala na oštrige (ili obrnuto?). Uz duboki uzdah zadovoljstva spustio se pored nje mazeći je po vlažnoj pičkici. Rukom je nježno pritiskala njegov kurac koji je još uvijek ponosno stajao sjajan od sperme i njene sline.

Činilo joj se da je zadrijemala. Vjetar je lagano njihao zavjesu, a ona je bila sama u sobi. Samo su zgužvane plahte i nekoliko kapi sperme na jastuku bile dokaz da nije sanjala. Smokva.com
mister-xx @ 23:26 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, siječanj 21, 2009
 Tako me napalila da više nisam mogao izdržati. "Svršit ću," rekao sam. "Izlit ću ti se u pičku!" Ona je predosjetila grčenje mojih mišića pa je stisla svoju vaginu tako da mi je pojačala užitak. Bila je Lucija iskusna jebačica

"Često plivaš ovdje?" upitao sam nisku plavušu velikih očiju.
"Svaki tjedan barem jednom," rekla mi je.
A zapazio sam je čim je ušla u bazenski kompleks. Teško je bilo ne primijetiti je; širih bokova i malih, čvrstih grudi, izašla je pred oči mnogih muškaraca odjevena u bijeli kupaći badić kroz koji se vidjelo sve što je bilo vrijedno gledanja, jer kako smo se prije bazena trebali smočiti pod tušem, njen je kostim od klorirane vode postao proziran. I kad je ušla u vodu, zaplivala je mojom trakom. Bili smo tu samo ona, ja i jedan djed koji kao da je namjeravao umrijeti svakog trena. Plivao sam ja, plivala je ona, čitao sam joj u očima da bi nešto htjela, samo što je hladna bazenska voda to nešto smežurala do krajnjih granica. Pa sam je tako pitao, vrlo jednostavno i vrlo blago. I ona mi je odgovorila.

Skinula mi je kupaće i moj se kurac propeo u svojoj punoj veličini. Nagurala ga je u usta do balčaka, ja sam ga gurao unutra i van. Palucala je jezikom po vrhu glavića, igrala se s jajima koja su se, na sreću, vratila u svoju prirodnu veličinu. Milovao sam je po plavoj glavi i mokroj kosi i mirisao klor koji je dopirao s bazena. Bila je vrhunska - majstorica i pol. Lizala mi je kurac kao da je sladoled, dovukla krv u njega tako da mi je erekcija bila najmasivnija koju sam imao u cijelom svom životu.
"Ne znam za tebe," nastavio sam za priču, "ali ja ću se ovdje odmoriti." Prihvatio sam se za rub bazena i zadahtao.
"Malo ću i ja," rekla je.
"Kako to da te do sada nisam vidio?" pitao sam je kroz žamor djece iz škole plivanja i studenata koji su odrađivali svoj tjelesni.
"Nemam pojma," rekla je i nasmijala se. Nije bila lijepa, nije bila ni posebno zgodna, ali zračila je nekakvim zanimljivim sjajem koji se da zapaziti samo kod posebnih žena. Mirisala je na još.
"Siguran sam da bih te zamijetio da smo se ranije sreli."
"A da li bi i tada bio tako poduzetan kao što si bio danas?" Nasmijala se.
"Nisi ti još vidjela ni p od poduzetnosti," rekao sam.
"Kako se zoveš?" pitala me nakon kraće stanke. Predstavio sam se.
"Drago mi je. Ja sam Lucija."
"Mokra mi je ruka. Ne bih se baš sada rukovao."
"Nema veze, dobro je i ovako."

I tako smo nastavili plivati, osmjehivati se jedno drugom. Nisam si mogao pomoći; pogled bi mi svaki put otišao u smjeru njene lijepo oblikovane guze ili prema jasno iscrtanim bradavicama. Jedino sam žalio što mi je libido od hladoće vode bio splasnut.
No, svemu dođe kraj, pa sam tako i ja odlučio otići. Obaveze zovu, noćna smjena se bliži. Izašao sam iz bazena i krenuo po svoje stvari.
"Ideš već?" iznenadila me Lucija. I ona je izašla iz bazena, očito samo radi razgovora. Samo? Nisam baš siguran.
"Moram," rekao sam. "Idem na posao."
"Pa gdje radiš?"
"U videoteci. Noćna smjena, do tri ujutro."
"Pa zar ima ljudi koji dođu po filmove tako kasno."
"Iznenadila bi se. Uglavnom parovi koji dolaze po porniće."
"Ti ne gledaš porniće u te kasne sate, kad si sam u videoteci?"
"Ne baš," odmahnem. "Ja radije to prakticiram u stvarnosti."
"Moram na toalet," rekla je tada i uhvatila me za kurac, onako nabrzinu, kad nitko nije gledao. "A onda me pričekaj."
Otuširali smo se, podigli svoje stvari s garderobe i našli svlačionicu na relativno izoliranom položaju, malo izdvojenu od ostalih.
"Ovo je super," rekla je. "Nikad se nisam pojebala ovako javno."
"Zatvoreni smo," rekao sam.
"Znaš ti dobro što ja mislim!"

Zabijao sam se ubrzo u nju punom snagom, a ona je stenjala. Čulo se kako nam gola i mokra tijela udaraju jedno u drugo, a znoj koji nam je tekao miješao se s vodom koju nismo obrisali sa sebe. Štipkao sam je za velike bradavice preko njenog kostima, a ona ukloni i posljednji dio svoje odjeće. Volim te kupaće kostime, ne moraš se puno truditi ako želiš skinuti ženu. Konstantno sam je ubadao, trljao se u njene usmine i klitoris, prodirao sve do njene rodnice.
Skinula mi je kupaće i moj se kurac propeo u svojoj punoj veličini. Nagurala ga je u usta do balčaka, ja sam ga gurao unutra i van. Palucala je jezikom po vrhu glavića, igrala se s jajima koja su se, na sreću, vratila u svoju prirodnu veličinu. Milovao sam je po plavoj glavi i mokroj kosi i mirisao klor koji je dopirao s bazena. Bila je vrhunska - majstorica i pol. Lizala mi je kurac kao da je sladoled, dovukla krv u njega tako da mi je erekcija bila najmasivnija koju sam imao u cijelom svom životu. Krajičkom uma pomislio sam na svoju djevojku i na njeno snebivanje svaki put kad bih joj probao nagurati kitu u usta. Lucija nije imala tih problema.

"Zamjena strana," rekla je, sjela na malu klupicu, svukla prozirne gaćice i raširila noge. Uredno podšišana maca molila me da je ližem. Kleknuo sam i uopće mi nije smetalo što je pod tvrd i mokar. Jezik mi je šarao njenim usminama dok sam joj draškao klitoris i dahtao u pičku. Ona se protezala i izvijala kako sam je lizao, a zatim iz nje poteknu sokovi zavodničkog mirisa. Volim taj miris, obožavam picine sokove. No, došlo je i doba da ga nabijem, pa sam ga stavio uz sam rub njene mačkice, tik do usmina. Nabrekli glavić ju je pozdravio, a zatim sam prodro u njenu pičku, lagano, a onda i jače.

Zabijao sam se ubrzo u nju punom snagom, a ona je stenjala. Čulo se kako nam gola i mokra tijela udaraju jedno u drugo, a znoj koji nam je tekao miješao se s vodom koju nismo obrisali sa sebe. Štipkao sam je za velike bradavice preko njenog kostima, a ona ukloni i posljednji dio svoje odjeće. Volim te kupaće kostime, ne moraš se puno truditi ako želiš skinuti ženu. Konstantno sam je ubadao, trljao se u njene usmine i klitoris, prodirao sve do njene rodnice. Bila je razjarcana kao da je nitko nije jebao godinama. Milovala me po torzu i šaptala kako sam lijep i dobar, a ja sam joj umjesto komplimentima uzvraćao ševom. Tako me napalila da više nisam mogao izdržati.
"Svršit ću," rekao sam. "Izlit ću ti se u pičku!"

Ona je predosjetila grčenje mojih mišića pa je stisla svoju vaginu tako da mi je pojačala užitak. Bila je Lucija iskusna jebačica. Ja sam prodro u njeno tijelo najviše što sam mogao i ispalio svoje sjeme. Zadrhato sam sa svakim stezanjem mojih prepona i izlio se. Tada sam izašao i poljubio je.
"Ja još nisam svršila," rekla je.

Umjesto da je dokrajčim jezikom kao što je očekivala, ja sam sjeo do nje i zažvalio je. Tada sam ušao u nju svojim prstima i pronašao svoju spermu. Izvadio sam djelić i poliznuo je, a zatim smo se nastavili ljubiti dok sam prstima istraživao njenu unutrašnjost. Pipajući, zamišljao sam sve te doline koje su se otvarale pod njima, klitoralnu uzvisinu i ljepotu koju su mi pružile. Igrao sam se s djelićima njene intime, te je i ona svršila, požudno hvatajući zrak svojim lijepim ustima. Kad se opustila, pripijena uz moje tijelo, još sam je jednom poljubio, a zatim sam se obukao i otišao na posao.

"Slobodno te dođem posjetiti koji dan?" pitala me kad sam izlazio iz kabine.
Kimnuo sam. "Ali ja ću doći na bazen idući tjedan, sto posto."
"Isto vrijeme?" rekla je, ali ja sam je čuo samo onako usput jer sam u žurbi zamaknuo iza ugla.

Lucija i ja smo nastavili sa ševama na bazenu, u videoteci, u mom ili njenom stanu, na pedeset drugih mjesta, ali to su već druge priče. Pa ako budete dobri, možda ću vam ih i ispričati...  

mister-xx @ 21:58 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, siječanj 20, 2009
| Klasične erotske priče | Moj je ud neukrotivo srljao u tu mladu pičku, podmazan njenom sluzi trgao je sve pred sobom tražeći orgazam. - Zar je to sve što... uhhh... možeš...? - provocirala je previjajući se od užitka.

Nisam to želio učiniti Roniju, nije mi bilo drago što se to dešava, ali prsti njegove male Amy bili su prevješti. Čovjek mi je prijatelj, ne bih mu ševio curu, ali kada je njen dlan zalutao u moje hlače, kada je čvrsto obuhvatila moj ud, što sam više mogao? I dok mi je šaputala kako želi osjetiti tvrd kurac među nogama, kako u tom trenutku biti lojalan prijateljstvu. I još sam razmišljao o tome koliko je on dobar prijatelj dok mi je raskopčavala košulju i trgala s mene traperice, ali kada je njen jezik razigrano poskočio po mojim jajima... Zaboravio sam sve. A kada se moj vruć kurac našao u njenim ustima prepunim žustre želje za spermom... Jebeš prijateljstvo. Lizala je vješto, kao porno kraljica sakrivena iza djetinjeg smješka i kečki.Žestoko sam zakucao kurac u njen tijesan šupak. Zgrčila se i vrisnula, ali nisam se obazirao, samo sam gurao i trpao ud u njen od znoja i sluzi vlažan čmar. Vrištala je i privlačila me dlanovima dublje u sebe, a šupak joj se polako rastvarao i gutao moje meso. Stao sam tek kada sam osjetio da su mi jaja priljubljena uz njene guzove, da dublje ne može, a ona je počela mahnito vrtjeti stražnjicom bližeći se klimaksu.
Lizala je kao napaljena zvijer kojoj je predugo uskraćivan kurac. Jebi ga, Roni je sam kriv. Da je češće mislio kurcem, a ne glavom, ne bi mu se to desilo. Ovako, morao sam, morao sam posegnuti pohotno za njenom savršenom guzom i uroniti lice među njene noge, morao sam divlje nasrnuti na njen klitoris, ispuniti joj jezikom tijesan šupak, morao sam izgarati od požude dok se koprcala krevetom teško daščući i preklinjući me da joj ga nabijem u žednu pičku.

I, jasno, nisam mogao a da ne uronim ud u taj vreo kotao sokova strasti. I zario sam joj ga duboko u mokru picu gnječeći dlanovima prekrasne sise, napete bradavice.
- Uuuuuh, tako, duuublje, još! - stenjala je.
- Kurvo mala! - viknuo sam zabijajući svoje oružje u nju. - Varaš mog prijatelja, ha? Pa evo ti, kurvo!
Moj je ud neukrotivo srljao u tu mladu pičku, podmazan njenom sluzi trgao je sve pred sobom tražeći orgazam.
- Zar je to sve što... uhhh... možeš...? - provocirala je previjajući se od užitka.
Izvukao sam penis iz nje i povukao je za kosu:
- Nije ti dosta, ha? Evo ti ovo.

Žestoko sam zakucao kurac u njen tijesan šupak. Zgrčila se i vrisnula, ali nisam se obazirao, samo sam gurao i trpao ud u njen od znoja i sluzi vlažan čmar. Vrištala je i privlačila me dlanovima dublje u sebe, a šupak joj se polako rastvarao i gutao moje meso. Stao sam tek kada sam osjetio da su mi jaja priljubljena uz njene guzove, da dublje ne može, a ona je počela mahnito vrtjeti stražnjicom bližeći se klimaksu.
Istodobno, prstima je trljala klitoris i gotovo u istom času prodrhtali smo, a naši su sokovi potekli. Ispunio sam joj guzicu spermom, a dotle, njena je sluz kliznula i okupala mi nabrekao ud.

Kada je otišla, nazvao sam Ronija i mirno mu natuknuo:
- Slušaj, imam blag dojam da ti Amy nije vjerna... Smokva.com  

mister-xx @ 21:10 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, siječanj 19, 2009

Probijao se polako, prodirući centimetar po centimetar kroz moj uski hodnik. Uvijek se, pa i sada, čudio kako imam malu “pipicu”, kako ju on od milja naziva. Kad ga je napokon uvalio do jaja, uhvatio je svoj "radni" tempo i stao me silovito ševiti. - Oooo, jebi me... jebi me - vrištala sam od uzbuđenja

Vraćali smo se iz Istre na kraju upravo savršenog ljetnog dana, nebo je već bilo posuto zvijezdama i cestom su rijetko prolazili samo automobili. Lagana muzika opuštala je naša ugodno izmorena tijela. Mazila sam njegov potiljak, predivne duge ruke, ramena, a on je nešto ipak još vrlo suvislo pričao o proteklom izletu i mjestima koja smo obišli. A meni je na pameti bilo samo jedno, biti što bliže tom prekrasnom mužjačkom tijelu. Stoga se uskoro moje bezbrižno pipkanje njegove kose polako preobrazilo u strastveno milovanje.

Ruke su mi nestašno plazile po njegovom tijelu, zavlačile se pod rukave, otkopčavale gumbiće košulje… spuštale se do prepona… On je vozio i kao da nije pridavao ni trunku pažnje onome što radim. Otkopčala sam mu pojas, rasporak i zavukla ruku u njegove hlače, a on se samo nasmiješio na to i nastavio pričati o gospodarskim prosperitetima Istre. Mazila sam mu topla jaja i malca kojeg je probudio moj dodir. Oh, obožavam taj osjećaj kada mi kurac raste pod rukom, kad osjećam kako se ukrućuje, kada se proteže… Kad znam da barem taj najvažniji mišić nije ravnodušan prema meni. Poželjeh ga istog trena držati u ustima, pa gotovo legoh na njegova koljena s željom da mu popušim uistinu prekrasni kurac.

Izvadila sam mu kurac te ga pohotno strpala u usta. Onako polumekan izgledao mi je poput neke drage, samo moje igračke. Ljubila sam njegov vlažni glavić, strastveno ga proždirala svaki put za centimetar više, a on mi je uzvraćao čežnjom te svakim mojim poljupcem postajao sve veći i tvrđi. To me je strašno uzbuđivalo, pa sam ga počela još žešće pušiti. Sad je predamnom stajao onaj kurac kojeg stvarno volim - velik i tvrd, spreman za ubod.
Zabih mu glavu u prepone i udahnuh dobro znani miris. Taj miris njegovog kurca, taj opojan mošus, osjećala bih svaki put kada se napali. Taj kurac jednostavno bi promijenio miris kada bi bio napaljen, promijenio poput bestijalno narajcanog soba koji mami ženku na parenje. Izvadila sam mu kurac te ga pohotno strpala u usta. Onako polumekan izgledao mi je poput neke drage, samo moje igračke. Ljubila sam njegov vlažni glavić, strastveno ga proždirala svaki put za centimetar više, a on mi je uzvraćao čežnjom te svakim mojim poljupcem postajao sve veći i tvrđi. To me je strašno uzbuđivalo, pa sam ga počela još žešće pušiti. Sad je predamnom stajao onaj kurac kojeg stvarno volim - velik i tvrd, spreman za ubod.

- Obožavam tvoj kurac - rekla sam mu u predahu, mazeći se licem o njegov kolac, skupljajući slinu sa svojih usana.
Naravno, nije ništa odgovorio. Tek lagani smiješak digao je kutove njegovih prekasnih usana. Mene pali ta njegova nazovi ravnodušnost, pa sam mu sad još strastvenije drkala kurac i mazila ga licem, lizala duž cijele njegove dužine kako bi mi ruka glatko klizila po njemu, pohotno ga obavijala usnama, predajući se sto posto tom užitku. Moja mala već mokra žudnica počela se još više buditi. Svakim trenutkom postajala sam sve svjesnija njenog postojanja i njezine snažne potrebe da ju utješi kurac. Iznenadna škripa kočnica prenula me je iz ovog užitka i utjerala mi strah u kosti. Za trenutak sam u svojoj glavi izrežirala čitavu scenu nesreće i stranicu Crne kronike.

No, nije na sreću bilo ništa loše, jednostavno nije više mogao voziti. Stao je pokraj ceste i praktički mi naredio da izađem van. Zakoračih iz auta u neki vjerovatno lijepi krajolik kojeg je u potpunosti proždirao mrak. Čuli su se samo cvrčci i neke kasne ptice pjevice. Uopće mi nije bilo jasno u čemu je sada problem, pa sam blijedo stajala na cesti. I on je izašao iz automobila pa smo se ponovno sreli na mojoj strani auta. Upaljeni farovi obasjavali su grmlje uz cestu, a nas dvoje stajali smo nijemo jedno pred drugim. Samo su užurbano disanje i pogled u oči otkrivali našu suštinsku povezanost.

Tada me je snažno uhvatio za glavu, zabio mi duboko jezik u usta i stao strastveno ljubiti. Njegove nemirne ruke prolazile su mojim tijelom, grabile me za grudi i stražnjicu, skidale one male ljetne krpice i bacale ih na auto. Za nepunu minutu stajala sam gotovo potpuno gola nasred ceste, samo su gaćice i sandale ostale na meni. Posjeo me je na moje krpice razbacane po haubi i stao strastveno rajcati. Osjećala sam kako njegov jezik tek nježno dodiruje “slabu točku” moje uspaljene pohotnice. Toplina koja je probijala kroz lim lagano je žarila moju guzu, a on je nenadjebivo pogađao moj klitoris i vodio me ravno prema ludilu. Jer, ovo što on meni radi je ništa drugo do li čisto izluđivanje. Paljenje bez davanja. Igra živaca i strasti. U meni je sve silovitije ključala čežnja za vrhuncem. Kad više nisam mogla izdržati rekla sam mu glasno:

- Jebi me!
- Neka, sad vidiš što ti meni radiš - odgovorio mi je s pobjedonosnim smiješkom na usnama.

Pokidao je moje gaćice i uronio svoj jezik u moju vlažnu dubinu, zatim se bacio na klitoris i nepogrešivo me stao voditi prema beskrajno željenom klimaksu. Svakih nekoliko minuta prošao bi poneki automobil; neki su trubili, a neki vjerovatno nisu ni skužili o čemu se ovdje radi. A on je tek kad sam tresući se i ridajući svršila odlučio da mogu primiti njegovu kitu. Pa je onako, iz raskopčanih hlača, kakvog sam ga ostavila u automobilu, izvadio svog klipana i ugurao ga ravno među moje vlažne, nabrekle usmine.
A onda se svojski prihvatio obrađivanja njemu najdraže stvari na svijetu. Pokidao je moje gaćice i uronio svoj jezik u moju vlažnu dubinu, zatim se bacio na klitoris i nepogrešivo me stao voditi prema beskrajno željenom klimaksu. Svakih nekoliko minuta prošao bi poneki automobil; neki su trubili, a neki vjerovatno nisu ni skužili o čemu se ovdje radi. A on je tek kad sam tresući se i ridajući svršila odlučio da mogu primiti njegovu kitu. Pa je onako, iz raskopčanih hlača, kakvog sam ga ostavila u automobilu, izvadio svog klipana i ugurao ga ravno među moje vlažne, nabrekle usmine. Probijao se polako, prodirući centimetar po centimetar kroz moj uski hodnik. Uvijek se, pa i sada, čudio kako imam malu “pipicu”, kako ju on od milja naziva. Kad ga je napokon uvalio do jaja, uhvatio je svoj "radni" tempo i stao me silovito ševiti.

- Oooo, jebi me... jebi me - vrištala sam od uzbuđenja. Moj krik nadglasio je i cvrčke i ptice pjevice, i ispunio, činilo mi se prirodnom strašću, cijeli kraj. Nisam mogla razmišljati krije li ovaj mrak neke kuće i hoće li moj bludni krik nekoga probuditi. Predala sam se njegovom kurcu u potpunosti i pustila da me jebe u oslobađajućem mraku, na nekoj nepoznatoj cesti. Svojim dubokim uzdahom najavio je da je blizu kraja, no nisam htjela da ova čarobna igra završi bez mog svršavanja.
- Jebi me odostraga - naredih mu, a on me bespogovorno poslušao.

Začas smo promijenili pozu. Ušetao je svoju batinu ravno u moju guzu. Toplina uzbuđenja šiknula mi je odmah u glavu i slila se prema grudima. Lagana vrtoglavica opijala mi je mozak, koji se ionako nije bavio onim čime bi trebao. Uvaljivao mi je svoju batinu sve dublje i puno snažnije nego prije, a ja sam prstima dražila klitoris. Vodio me je snažno i sigurno prema vrhuncu, koji se svakim njegovim novim ubodom sve više bližio. I napokon svrših, snažno u grču, nabijajući se silovito na njegovu batinu da produljim vrijeme ovog opojnog užitka. Odmah potom izvadio je batinu i smjestio je među moje vlažne guzove. Stisnuo je oble polutke moje guze, pritišćući njima svoju uspaljenu batinu, i svršio prosipajući svoj vrući, gusti sok visoko po mojim leđima.
Tako je naš savršen dan završio savršenom ševom. Divna su putovanja u dvoje, izleti i ove male-velike stvari koje ih čine trajno nezaboravnim. Smokva.com
mister-xx @ 19:20 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, siječanj 18, 2009
 Kad sam pomislila da mojoj pohotnici ova dva tanka prsta nebi prestavljala baš neko zadovoljstvo, prionuh na lizanje, jer Klari jednostavno nisam mogla uskratiti užitak, niti je ostaviti razočaranu izborom partnerice. Lizala sam njezin nabrekli klitoris, povećavajući joj užitak povremenim grickanjem, sve dok nije svršila

Iako je bila već sredina jeseni vrijeme je bilo toplo i sunčano, a vikendi stvoreni za tulumarenje. Tako smo prošli vikend, moj dečko i ja, završili na jednom izvrsnom žuru, u prekrasnoj kući podno Učke. Domaćica je bila dvadesetsedmogodišnja djevojka, izrazito komunikativna i simpatična; vrlo ljubazno nas je dočekala i odmah se s nama upustila u priču i zafrkanciju.
- Baš je zabavna - rekla sam Deanu, dok nam je Klara donosila novo piće. Lagano smo se opijali, zabavljali i čak sam bila i zaplesala s Klarom.
- Oprosti, Klara - rekla sam s malom neugodom u glasu - trebala bih u toalet.
- Dođi - rekla je sa smiješkom koji otkriva prekrasne bijele zube - ja ću te odvesti.

Osjetih uzbuđenje, munjevit prolazak energije od grudi do moje pice. Povukla mi je gaćice do koljena, jednom rukom zadigla haljinu, a drugom nježno razmaknula usmine i prstom protrljala moju vlažnu macu. Skliznula je niz moje tijelo i podarila mi prvi liz. Stajala sam naslonjena na ogledalo, a ona je vještim jezikom obrađivala moj klitoris, doslovno me izluđujući. I u trenutku kada sam već bila spremna svršiti, ona je prekinula igru i stala se razodjevati predamnom, izvodeći doista atraktivni striptiz.
Na putu do kupaonice iskreno sam se divila njezinoj kući. Šalile smo se na račun nekih polupijanih gostiju. U jednom trenutku osjetih nevjerovatnu bliskost prema njoj, činilo mi se kao da se znamo već dugi niz godina. Nije bilo apsolutno nikakve zategnutosti u našem razgovoru. Došle smo do kupaonice i ona je ušla zajedno sa mnom. Budući da sam već bila pod laganim utjecajem alkohola, njezino prisustvo nije mi niti najmanje smetalo. I dok sam piškila ona je sasvim normalno sjedila na rubu kade pričajući o tome kako su njezini ovdje kupili zemljište i kako je ona odabrala projekt za kuću. Nije bilo ničega usiljenog, niti prepotentnog u cijeloj njezinoj priči.

Više je zvučalo, kao da je pričala o kupnji rola ili bicikla; općenito, Klara je bila prije svega prirodna. I tako, s nekim sasvim prirodnim pristupom, privila je svoje tijelo uz mene, dok sam ispred velikog zrcala mekim ručnikom brisala tek oprane ruke. Potom je, držeći me za struk, stala sa strane, naslonila glavu na moje rame i upitala moj odraz u zrcalu:
- Jesi li ikada bila sa ženom?

Ostala sam bez riječi. Njezino pitanje bilo je popraćeno nježnim milovanjem mojih bokova. Iako je oduvijek u meni čučala želja da isprobam seks sa ženom, najmanje sam očekivala da će to biti sada i s nekim poput Klare. Žena iz moje mašte uvijek je bila meni nalik, visoka i plava s izraženim oblinama. Klara je bila čista suprotnost. Brineta osrednje visine, seksi tijela i malih čvrstih grudi. Iako mi se činila nekako sitna, bila je definitivno seksi.
Okrenuh se i pogledah je ravno u prekrasne smeđe oči. Ona je moj pogled očito shvatila kao znak odobravanja, jer ja nisam izustila niti riječ. Samo sam je nijemo gledala u oči. Nježno je pomilovala moje grudi, laganim pokretom spustila se preko struka, bokova i bedara sve do ruba moje haljine. Spretno je zavukla ruku pod nju i uhvatila čipku gaćica.

Protrljala sam rukom njenu pohotnicu i zabila prst duboko u nju, gledajući taj prizor iz blizine. Oduševila sam se njenom pičkom, prosto me je očarao taj prizor iz ove perspektive. Potom sam joj zabila još jedan prst i stala je ševiti. Kad sam pomislila da mojoj pohotnici ova dva tanka prsta nebi prestavljala baš neko zadovoljstvo, prionuh na lizanje, jer Klari jednostavno nisam mogla uskratiti užitak, niti je ostaviti razočaranu izborom partnerice. Lizala sam njezin nabrekli klitoris, povećavajući joj užitak povremenim grickanjem, sve dok nije svršila.
Osjetih uzbuđenje, munjevit prolazak energije od grudi do moje pice. Povukla mi je gaćice do koljena, jednom rukom zadigla haljinu, a drugom nježno razmaknula usmine i prstom protrljala moju vlažnu macu. Skliznula je niz moje tijelo i podarila mi prvi liz. Stajala sam naslonjena na ogledalo, a ona je vještim jezikom obrađivala moj klitoris, doslovno me izluđujući. I u trenutku kada sam već bila spremna svršiti, ona je prekinula igru i stala se razodjevati predamnom, izvodeći doista atraktivni striptiz. Njezina ljepota bila je uistinu uzbuđujuća. Približih joj se i stadoh joj ljubiti čvrste grudi, potom trbušćić polako prelazeći put do njene nabrekle pohotnice. Spustila se zajedno samnom na pod i legla na hladne pločice, raširila je noge i stavila svoju vlažnu mačkicu ravno pred moj nos.

Protrljala sam rukom njenu pohotnicu i zabila prst duboko u nju, gledajući taj prizor iz blizine. Oduševila sam se njenom pičkom, prosto me je očarao taj prizor iz ove perspektive. Potom sam joj zabila još jedan prst i stala je ševiti. Kad sam pomislila da mojoj pohotnici ova dva tanka prsta nebi prestavljala baš neko zadovoljstvo, prionuh na lizanje, jer Klari jednostavno nisam mogla uskratiti užitak, niti je ostaviti razočaranu izborom partnerice. Lizala sam njezin nabrekli klitoris, povećavajući joj užitak povremenim grickanjem, sve dok nije svršila. Potom je Klara preuzela igru u svoje ruke. Odvela me do kade i skinula mi haljinu. Otvorila je vodu i skinula glavu tuša.

- Lezi u kadu - rekla je maznim glasom, a ja sam je bezpogovorno poslušala. Ona me je nježno toplim mlazom polijevala po grudima, vratu, trbuhu, potom je i sama ušla u kadu i zalila se vodom. Izlila je kupku na moje tijelo i nježnim pokretima stala razmazivati je milujući me. Legla je zatim na mene i počela kliziti gore-dolje strastveno me ljubeći. Ta prekrasna predigra pobudila je u meni nevjerovatnu želju. I kad je Klara primijetila da sam spremna, ponovno je uzela tuš i tanki mlaz usmjerila na moj klitoris. Svršila sam u trenu, a ona je samo na kratko prekinula igru ispirući sapunicu s mene, te se potom ponovno vratila mojoj pici i podarila joj usnama i jezikom još jedan snažan orgazam.

Nakon ove vlažne igre, vratile smo se se na tulum. Veselim hodom prišla sam Deanu i strastveno mu uvalila jezik u usta. Malo sam se ljubila i mazila s njim, a on je to na kraju naivno pripisao utjecaju alkohola. Ja sam se naravno složila s njim, dajući mu do znanja da je u pravu. Klara i ja smo ostatak večeri izmjenjivale značajne poglede i migove, kimale glavama u znak pozdrava i smiješile se jedna drugoj. Sve to bili su mali znakovi pažnje i zahvale.

Bio je to krasan tulum koji se protegao duboko u noć. Na odlasku Klara nas je ispratila. Izmjenile smo poljubce u znak pozdrava, poput dviju starih prijateljica, obećavajući si skori ponovni susret. Dean se čudio otkuda tako prisno prijateljstvo.

- Ne znam, imam osjećaj da je znam godinama. Nekako, kao da ju poznajem u dubinu - rekla sam Deanu sa zagonetnim osmijehom na licu, vraćajući u misli strastvene trenutke provedene s Klarom od kojih sam se odmah ovlažila. S Deanom mi, znala sam, uistinu neće biti potrebna predigra. Smokva.com
mister-xx @ 22:30 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, siječanj 15, 2009

Natali se prignula, uhvatila me za glavu i počela me daviti svojim jezikom. Klekla je ispred mene, u jednom trzaju mi strgla hlače, izvadila kurac i počela ga gutati. “Oduvijek sam ovo htjela raditi, pušiti tvoju tvrdu kurčinu; kasnije ćeš me dobro izjebati, hoćeš li?” “Na tvoju zapovijed,” rekao sam kroz zube. Makla je ruku s mog kurca i pušila mi tako da je pomicala glavu u brzom ritmu naprijed-nazad; najviše me popalilo to što me je stalno gledala ravno u oči

Sunce… uh… sunce i mamurluk zbilja ne idu zajedno. Osjećao sam se užasno, okus u ustima se ne da niti opisati, zujanje u ušima, ukočenost udova i nepoznat prostor. Misli su mi također bile zbrkane… nečije usne, smijeh i blistavo bijeli zubi; pomalo su mi se vraćale slike prethodne noći. Onda se sve posložilo. Prethodnu noć proveo sam s Natali, pili smo i to žestoko, moje patetične rečenice i samosažaljevanje, moje beskrajne priče o tome kako sam sav u komi od kada me je Petra napustila. Natali polako pa sve brže guta moj kurac, skidam njezine traperice, njene predivne male i čvrste sise, svilena pičkica, njen grleni smijeh i hihotanje. Petra me je izbacila iz svog života, bacila u smeće kao poderane hulahopke, iskoristio sam prijateljstvo s Natali i poševili smo se kao dva uspaljena zeca. Cijela priča je došla na svoje. Pub je bio glasan i zakrčen ljudima koji su glasno pričali, pušili i pili pive.

Prvo sam joj skinuo traperice, zatim košulju; ostala je samo u gaćicama i grudnjaku. Pridigao sam je, tako da smo stajali pripijeni jedno uz drugo, počeo sam je ljubiti po vratu, otkopčavajući joj grudnjak. Njene sise su bile malene, čvrste, s velikim bradavicama, stvorene za sisanje; to sam i uradio. Natali se počela izvijati od užitka, trljajući se o mene i moj već napeti kurac.Posjeo sam je na kauč, kleknuo između njenih nogu i skinuo joj minijaturne gaćice.
“Zar nemaš nekih boljih planova za večeras?”, upitao sam. “Bit ću u redu, ne trebaš se bojati za mene, neću napraviti nikakvu glupost.”
“Ne budi blesav” rekla je Natali suosjećajno.
Posegnula je preko stola za mojom rukom i ugodno je smjestila u svojoj.
“Za to postoje prijatelji,” Natali je malo stala zagledala se u dno puba. “Makar ja možda nisam najbolja osoba s kojom možeš pričati o Petri.”
“Ma sve je u redu,” hrabro sam rekao. “Ustvari, uopće i ne želim pričati o njoj.”

Usprkos mojim plemenitim nastojanjima, prilično sam siguran da smo više od polovice večeri proveli pričajući o Petri. Da budem iskren, ja sam pričao o Petri, a Natali me je pomno slušala. Ne znam ni sam kako je mogla izdržati moja sve pijanija brbljanja o pravoj ljubavi, nevjernim ženama i mojoj nevinosti. Sjećam se da se Natali lagano smješkala, držala me za ruku, pomažući mi jahati kroz moju emocionalnu oluju. Natali je bila zaljubljena u mene već par godina. Ustvari, ona je bila sestra mog dobrog prijatelja s faksa. Moj prijatelj je našao posao u drugom gradu, tako da su prestali moji odlasci kod njega te pričanja s njegovom stidljivom mlađom sestrom.

Kada je Natali shvatila da sada, kada se njen brat preselio, više neću dolaziti na kavu, jedan me je dan posjetila, rasplakala se na ulaznim vratima, priznala da je zaljubljena u mene te brzo pobjegla. Slušajući je tada, prelijepu djevojku od dvadeset i dvije godine, kako mi se potpuno emocionalno otvara bilo je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu. Znao sam da je trebalo puno hrabrosti da mi to prizna, ali očito njezina zaljubljenost u mene je bila jaka. Ništa nisam poduzeo po tom pitanju, ipak je ona bila sestra mog prijatelja, znali smo odlaziti zajedno van i ja sam se prema njoj ponašao kao prema svojoj mlađoj sestri; bilo je puno smijeha, šala, zadirkivanja njenog brata kako Natali stalno priča o meni, njene ljutnje i crvenjenja.

Kada mi je priznala svoju ljubav, rekla je da ništa ne očekuje od mene i da samo želi da ostanemo prijatelji. Brzo sam pristao na takvu opciju, što zbog toga što sam je želio dalje viđati, ipak je to godilo mom egu, što zbog toga što sam htio spriječiti njeno daljnje plakanje. Da, to mi je u potpunosti odgovaralo, samo prijatelji. Na kraju krajeva, Natali i nije bila moj tip žene, previše nježna, krhka i gracilna. Kada sam sreo Petru, Natali je počela lagano nestajati iz fokusa. Nisam je želio potpuno ignorirati, ali nešto slično se ipak dogodilo. Očito nisam bio muškarac koji je sposoban držati u ravnoteži odnos s predivnom ženom poput Petre i družiti se s prijateljevom sestrom. Bez obzira s koliko gorčine i srdžbe mogu govoriti o Petri, jednu stvar moram sam sebi priznati, bila je zapanjujuće lijepa: duge noge, velike i čvrste sise, guza taman po mjeri, more kovrčave smeđe kose. Zaista mi je žao što je nisam uspio nagovoriti da je slikam golu. Mislim da više nikada neću biti s nekom ženom koja će se po izgledu moći mjeriti s Petrom.

Da, ta predivna žena me je nakon dvije godine hodanja hladno odbacila i počela živjeti s nekim arhitektom.Već sam neko vrijeme sumnjao da ima nekog drugog, znakovi su bili očiti i klasični, ostajanja duže na poslu, sve češći izlasci s “prijateljicama”, prekidanje veze kada ja dignem slušalicu. Nisam se baš toliko ponizio da je počnem pratiti, iako mi je i to palo na pamet, ali sam je jednu večer dovoljno iživcirao da mi sve prizna na prilično okrutan način.

“Gotovo je, selim se Matku, kada budeš na poslu doći ću po svoje stvari, molim te da mi zato ostaviš ključ.“
I to je bilo to; bez ikakvog većeg objašnjenja, bez suza i one priče “kako ćemo ostati prijatelji”. Hladno i proračunato, uostalom tako je i najbolje opisati Petru. Ipak ja nisam bio za nju, bio sam previše običan i jednostavan, ona je željela nešto više, uzbuđujuće i bogatije; i u doslovnom smislu. Dakle, to je to, Petra je otišla i ostavila me jadnog i na rubu živčanog sloma.
Odlučio sam izaći negdje van i muški se napiti. Nisam proveo niti dvadesetak minuta u pubu kada je Natali došla. Sigurno ju je netko nazvao i javio u kakvom sam jadnom stanju.
Uglavnom, poslije moje tirade o Petri, skrenuo sam s teme i počeo pričati o svemu zabavnome što se na faksu događalo njenom bratu i meni. Znam da je te priče čula već tisuću puta, ali valjda je i ona odahnula kada sam prestao pričati o svojoj propaloj ljubavi. I dalje je držala svoju ruku u mojoj. U jednom trenutku sam uzeo njene prste i prinio ih svojim usnama. Bilo joj je drago, odmah se to vidjelo.

“Odvest ću te kući”, galantno sam predložio.
“U redu, ali ja ću voziti.”, odlučno je rekla.
Odvezli smo se do njenog stana bez većih incidenata, što mi je tek kasnije dokazalo da Natali nije bila ni približno pijana kao ja. Kada smo ušli u njen stan brzo sam se svalio na kauč. Nikada nisam bio u njenom stanu, odisao je, ne znam ni sam kako da se najbolje izrazim, baš kao Natali. Uredan, ali s milijun malih sitnica koje su davale toplinu tom mjestu. Natali je za vrijeme mojeg razgledavanja stana skuhala i donijela kavu. Bila je odlična, malo sam se pribrao i stvari se nisu više toliko okretale oko mene. Postajao sam sve opušteniji.

Natali je sjela blizu mene na kauču. Pili smo kavu, pričali baš o svim temema na ovom svijetu. Pričala mi je o svom zadnjem dečku; jadnik se bio zaljubio do ušiju u nju, te kako nije mogao prihvatiti činjenicu da je ona prekinula s njim. Prestao sam je slušati, ne zato što su njene priče bile dosadne, nego sam se koncentrirao na njene usne, oči, kosu, osjetio sam da je kemija definitivno počela kolati među nama. Uhvatio sam njenu ruku, malo se igrao prstima, odmah je prihvatila igricu i nastavila pričati. Približio sam joj se još bliže na kauču, naglo je uhvatio za vrat i poljubio; odjednom se nisam mogao zasititi njenih usana, lutao sam jezikom duboko, ruke su također počele raditi, zajedno smo počeli istraživati. Stvari su se počele ubrzavati, Natali me lagano odgurnula od sebe i počela mi skidati košulju, bacila se na moja prsa i počela me lizati uzduž i poprijeko. Već je krenula prema mojim hlačama i počela ih otkopčavati kada sam je zaustavio.

“Ne, najprije ću ja tebe skinuti, bit ću brz, vjeruj mi.”
Vidio sam da joj baš i nije drago što sam je prekinuo. Prvo sam joj skinuo traperice, zatim košulju; ostala je samo u gaćicama i grudnjaku. Pridigao sam je, tako da smo stajali pripijeni jedno uz drugo, počeo sam je ljubiti po vratu, otkopčavajući joj grudnjak. Njene sise su bile malene, čvrste, s velikim bradavicama, stvorene za sisanje; to sam i uradio. Natali se počela izvijati od užitka, trljajući se o mene i moj već napeti kurac.Posjeo sam je na kauč, kleknuo između njenih nogu i skinuo joj minijaturne gaćice.

Zaronio sam nos u njene smeđe kovrdže i lagano je počeo prvo ljubiti, a zatim sam smjestio jezik u njenu dlakavicu.
“Uh, koliko sam sanjala o ovome, toliko sam jako htjela biti tvoja,” pogledi su nam se sreli, smiješila se prema meni. “Stavi i prst unutra, koliko sam se puta tako igrala i mislila na tebe…”
Rečeno, učinjeno, stavio sam prst u njenu skroz mokru pičkicu pa nastavio lizati. Izvadio sam zatim prst i prinio ga njenim usnama, požudno ga je počela sisati, to me skroz popalilo, počeo sam je brže ubadati jezikom. Natali je u uzbuđenju bila glasna, prozvodila je neke čude visoke tonove, ali to me natjeralo na još žešću jebačinu jezikom. Natali se prignula, uhvatila me za glavu i počela me daviti svojim jezikom. Klekla je ispred mene, u jednom trzaju mi strgla hlače, izvadila kurac i počela ga gutati.
“Oduvijek sam ovo htjela raditi, pušiti tvoju tvrdu kurčinu; kasnije ćeš me dobro izjebati, hoćeš li?”
“Na tvoju zapovijed,” rekao sam kroz zube.

Makla je ruku s mog kurca i pušila mi tako da je pomicala glavu u brzom ritmu naprijed-nazad; najviše me popalilo to što me je stalno gledala ravno u oči. Niti jedna žena s kojom sam bio nije mi pušila tako dobro. Ovo je naprosto bilo neponovljivo. Izvadila je kurac iz usta i igrala se s njim; drkala ga je, pa ga vratila u usta, jezikom prelazila po njegovoj dužini. Isplazila je jezik i lupkala kurcem po njemu; cijelo to vrijeme je izvijala tijelo, pomicala bokovima i dirala se po pičkici. Sav taj prizor i cijela radnja bili su previše za mene, mislim da bih eksplodirao puno ranije da nisam bio pripit. Zaustavio sam je.
“Sada me izjebi, idemo u sobu.”

Poslušno sam krenuo za njom, držeći je za ruku. Sve je na njoj bilo graciozno, mogla je kao prije popušiti mi kurac, govoriti najgore prostote, ali i dalje je zadržavala tu aureolu nevinosti oko sebe. Legla je na krevet, raširila noge i prstom me pozvala u sebe, jedva sam čekao da zaronim. Počeo sam prvo s laganim ubodima, a kasnije ih ubrzavao, Natali je prihvatila sve ritmove mog kurca.

“Znam da si me oduvijek želio,” govorila je dok se ljuljala u ritmu mojih ubadanja; “Znam, da si me oduvijek htio poševiti.”
“Jesam, oduvijek sam to želio,” odgovorio sam, zbilja sam to tada i mislio.
“Jebi me jače, nemoj sada odustati,” vikala je i rukama na mojoj zadnjici još me jače gurala u sebe.

Počeo sam sve jače i žešće ulaziti u nju, znoj se cijedio s mene, nisam mogao još dugo izdržati u takvom suludom tempu. Na moju sreću, Natali je počela svršavati. Najprije se naglo ukočila, a onda joj se tijelo počelo bacakati; na kraju me je stisla svojim nogama u grču sladostrasti.
“Uf… ovo je bilo dobro, legni, sada ću ja malo tebe poševiti, želiš li to?”
“Da, nabodi se na moj kurac, taaako.”

Natali je je izvadila kurac iz sebe, premjestila se malo iza, sada je sjedila na mojim bedrima i brzo mi počela drkati kurac. Znala je kako se to radi, dlanom je lagano dodirivala moj sada već super osjetljivi glavić, a drugom rukom brzo povlačila kožicu. Kasnije je premjestila ruku na moja jaja, lagano ih stiskala i mijesila. Osjetio sam da sam pred svršavanjem. Natali je također to primijetila, ubrzala je drkanje, namjestila kurac prema svom trbuhu i spremno dočekala mlazove sperme. Kako su dolazili, tako ih je dlanovima utrljavala u svoju kožu.
Bio sam totalno iscrpljen i ovaj položaj mi je u potpunosti odgovarao. Natali je brzo smjestila moju batinu u sebe i počela kružiti bokovima. Svako toliko je zastala i primila ga cijelog u sebe, očito joj je to godilo, jer se sve češće nabijala na kurac do kraja. Cijelo je vrijeme imala zatvorene oči.
“Tako, sada ću malo ubrzati, brzo ću opet svršiti, jesi li i ti blizu?”
“Samo kreni, već ću te sustići negdje usput,” ne znam jesam li bio u tom času blizu, ali samo znam da mi je sve što mi je Natali radila dizalo uzdrmani ego te da sam se ponovo, nakon ne znam koliko vremena, osjećao kao muškarac.
Natali se nasmiješila i počela vožnju, izvila se unatrag, rukama se uhvativši za moje noge i jahala me moćno i jako. Nakon nekog vremena takvog divljeg jahanja par puta se nabila na moj kurac tako jako da sam mislio da će mi ga slomiti. Krenula je sa svojim drugim svršavanjem.
”Evo ga ide, ide, da, osjećam tvoju kurčinu u sebi, evo gaaaa.”
Umirila je tijelo, legla na moja prsa i upitala me:
“Što je s tobom? Previše alkohola, a?”
“Bojim se da je tako, ali neće mi trebati još dugo.”
“Nema problema.”

Natali je je izvadila kurac iz sebe, premjestila se malo iza, sada je sjedila na mojim bedrima i brzo mi počela drkati kurac. Znala je kako se to radi, dlanom je lagano dodirivala moj sada već super osjetljivi glavić, a drugom rukom brzo povlačila kožicu. Kasnije je premjestila ruku na moja jaja, lagano ih stiskala i mijesila. Osjetio sam da sam pred svršavanjem. Natali je također to primijetila, ubrzala je drkanje, namjestila kurac prema svom trbuhu i spremno dočekala mlazove sperme. Kako su dolazili, tako ih je dlanovima utrljavala u svoju kožu. Pošto ni sam više ne pamtim kada sam se zadnji put poševio s Petrom, špricanje nije prestajalo, bilo je to sigurno jedno od najintenzivnijih svršavanja u mom životu. Uskoro se Natali sva sjajila od utrljane sperme. Rasporedila ju je po sisama i trbuhu, odlično je izgledalo.

Mislim da sam istog trenutka kada su valovi orgazma prestali tresti moje tijelo zaspao, samo sam osjetio da se Natali ustala, poljubila me u obraz i smjestila se kraj mene.
Sada se vraćamo na početak ove priče. Budim se, u glavi totalno rasulo, Natali spava pored mene, prilično nepoznat stan i sve ostalo što se obično događa nakon noći pijanstva. Podigao sam se u krevetu, ne bez natčovječanskih napora, te promatrao usnulu djevojku. Kosa joj je bila rasuta preko jastuka, bila je čedno prekrivena i imala zamišljen izraz lica. Vjerojatno je baš to bio čas kada je Petra počela lagano blijediti. Shvatio sam da ima još puno toga što mogu pružiti ostalim ženama ili se možda varam? Otišao sam u kupaonicu, otuširao se i ponovno se osjećao kao dostojno i dostojanstveno ljudsko biće. Vratio sam se u krevet, legao i ponovno utonuo u san. Kroz neku maglu sam začuo zvuk tuša i osjetio da se Natali vratila u krevet. Sljedeće što sam osjetio i vidio bila je predivna slika. Natali se udobno smjestila između mojih nogu i pušila mi kurac.
“Dobro jutro dragi, nadam se da nemaš ništa protiv?”
“Naprotiv, samo nastavi,” rekao sam.

Ovaj put je to bila čista strast; gladni jedno drugog nismo imali vremena za duge predigre. Natali me brzo opkoračila, smjestila kurac u svoju pičku i počela me jahati. Bilo je brzo, bilo je žestoko, bilo je dobro. Nismo ništa govorili, čulo se samo naše ubrzano disanje i Natalini kratki, napaljujući jecaji. Ona je brzo došla do vrhunca, par puta se jako nabila skroz do jaja, zaustavila se i širom otvorenih očiju i usta uplovila u orgazam. Promijenili smo položaj, uspio sam je prebaciti ispod sebe bez vađenja kurca. Gledao sam je u oči i navalio ubadati bez stanke. Podvukao sam svoje ruke ipod njene guze i pumpao, Natali se držala za bedra i raširila koliko god je mogla. Na kraju sam smjestio njene noge na svoja ramena i lagano ulazio skroz do kraja.
“Svrši u mene, želim te osjetiti skroz i duboko.”
“Evo ga ide…!”

Bilo je još bolje nego noćas, izbacivao sam plotune sperme duboko u Natali, a njena pičkica ih je
spremno primala. Ostali smo još neko vrijeme zagrljeni, znojni, sretni i zadovoljni. Pomalo zbunjeno smo se počeli oblačiti, sve je nekako nestvarno izgledalo, otpratila me do vrata, pozdravili smo se na brzinu a u zraku je ostao čudan, nedorečen dojam.
Prošla su dva dana, Natali nije nazvala, a mene je sprečavao glupi muški ponos. Ponovno sam otkrio kako sam brzo prebolio Petru. Ono što mi je prije par dana izgledao kao smak svijeta, sada je izblijedilo u slikama Natali i mene. Nije to bila samo ševa, nego osjećaj potpunosti, jednostavno uklapali smo se jedno u drugo na više razina. Treći dan nisam mogao više izdržati, nazvao sam Natali. Javila se njena telefonska sekretarica i ostavio sam prilično zbrkanu poruku da mi se javi. Sigurno će kada čuje poruku pomisliti da sam kompletni idiot. Ipak, nazvala je nakon nekoliko sati.

“Hej, već sam pomislila da si zbrisao u neku daleku zemlju samo da me ne nazoveš, ha, ha.”

Njen grleni smijeh rastopio je led nesigurnosti u meni. I tako… postali smo pravi par, odlazili u kino, na večere, a kasnije još više i još "dublje" upoznavali jedno drugo u mom ili njenom stanu. Vrijeme je brzo letjelo, upravo sada se useljavam u Natalin stan. Jedva čekam da raspremim svoje stvari. Jedna pijana i deprimirajuća večer ipak je urodila nečim lijepim i uzbuđujućim. Izgubio sam prijateljicu, ali nije mi žao zbog toga, dobio sam nešto novo i sretan sam zbog toga. Stavio sam svoje stvari u ormar, pogledao u Natali i nasmiješio se, ona mi je uzvratila osmijeh i sve stvari napokon su došle na svoje mjesto. I doslovce i u prenesenom smislu. Smokva.com
mister-xx @ 18:01 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, siječanj 14, 2009
Ne mogu više izdržati, zabij mi ga molim te... Utroba mi se parala od želje. On se nije obazirao već je i dalje povlačio glatko glavić i stiskao ga po klitorisu. Svršila sam brzo i nenadano, trzajući se, pokušala ga rukama primiti za kurac, i uvesti ga u sebe

Vruće proljetno jutro. Nezainteresirano gledam kako iz malog kamiona izlaze radnici, njihov je zadatak izbetonirati oveću prostoriju i napraviti jedan prezid. Zadnji izlazi radnik u kratkim pamučnim hlačicama i majici bez rukava. Vidi se da su mu mišići prekrasno razvijeni zahvaljujući vjerojatno fizičkom radu. Za oko mi zapinje ogromna muškost koja se ističe poput brežuljka u ravnici. Sav je napet, prsa dlakava, a oči plave kao različak. Malo duža kosa boje meda blago je valovita na vrhovima i podignuta u rep, sa crnom trakom. Bože, kako je seksi.
- Jebi me, jebi me... gurni mi ga, molim te... - moje molbe prenu ga iz zanosa i on se uspravi gledajući me. Pogled mi svrne na kurac i u tren se preplašim njegove krutosti i veličine. Tada ugledam glavić bez kožice i on me podsjeti na veliku kuglu sočnog sladoleda od vanilije. Njegova bjelina ističe se na tamnom tijelu išibanom vjetrovima i suncem i ojačanom teškim radom. Odjednom, ruke podvuče pod stražnjicu i podigne me lako poput lahora. Privuče me k sebi i kurcem počne maziti pičku orošenu u iščekivanju.
- Uđite, nadam se da ste sve dogovorili s mojim suprugom, tako da sigurno neće biti nikakvih problema. Jeste li odmah za doručak? - upitala sam, ne skidajući pogled s njega. Joj, kako me privlačio.
Kad mi se obratio, ostala sam zatečena dubinom njegova glasa:
- Gospođo, znamo sve što treba napraviti i ne želimo vas uznemiravati. Javit ću vam za doručak. Ja sam Dionizije, zovu me Dino, pa me možete i vi tako zvati ukoliko ćete nešto trebati.
Ne samo da je zgodan, već je i nevjerojatno uljudan. Samo sam klimnula glavom i oteturala u kuhinju već opijena njegovom pojavom.
- Kakvo neobično ime! Ali i on je neobičan muškarac - razmišljala sam na glas. Nesvjesno sam se prepustila maštanju i vidjela ga kako ulazi u kuhinju i uzima me u zagrljaj. Njegov jezik kruži po mom vratu, a ja mu trgam majicu i gnječim bradavice upletene u svijetle dlake. Podiže me i stavlja na stol šireći mi noge, gaćice mi skida žustrim jednim potezom i one ostaju visjeti u komadićima. Polako se spušta, ližući me po trbuhu, dok mu ruke velike poput lopata stežu dojke. Pojačava pritisak i gura jezik u moju pičku. Zabacujem glavu u tihom jecaju.
- Jebi me, jebi me... gurni mi ga, molim te... - moje molbe prenu ga iz zanosa i on se uspravi gledajući me. Pogled mi svrne na kurac i u tren se preplašim njegove krutosti i veličine. Tada ugledam glavić bez kožice i on me podsjeti na veliku kuglu sočnog sladoleda od vanilije. Njegova bjelina ističe se na tamnom tijelu išibanom vjetrovima i suncem i ojačanom teškim radom. Odjednom, ruke podvuče pod stražnjicu i podigne me lako poput lahora. Privuče me k sebi i kurcem počne maziti pičku orošenu u iščekivanju. Drhtim i vibriram, želim ga odmah, želim ga do besvijesti. Zabija ga, polako šireći pičku laganim pokretima. U glavi mi bubnja, mislim da ću popucati, jednako kao i moja pička koja se trudi uvući ga u sebe. Kad se smjestio do kraja osjećaj je bio nevjerojatan. Nije ostalo slobodnog mjesta, a meso njegovog predivnog kurca obuhvaćalo je svaki dio moje unutrašnjosti, lupajući me po stijenkama. Luda sam, nalazim se u nesvijesti... ne znam. Neki trenuci jednostavno se gube u osjećaju nedodirljivog savršenstva. Dino me jebe, jebe, a ja lebdim u nekom drugom vremenu i prostoru. Izvlači kurac iz mene špricajući me po trbuhu, a ja nisam ni svjesna praznine. Grčim se i grebem ga noktima, a on se bez riječi odvaja i briše kurac o rub moje haljine. Izlazi van, a ja ostajem ležati raširenih nogu. U tom položaju pronalazi me drugi radnik kojeg je Dino poslao da upita gdje mogu uzimati vodu. Niti ne pokušavam stisnuti noge, on kratko promatra, a tada se zabija u mene. Ne raspoznajem više orgazam, nalazim se u nekom polusnu i potpuno sam obamrla. Brzo je gotov, ali ne odlazi, već zaranja svoju bradatu glavu u moju pičku i liže je dugim potezima. Kao da mi je među nogama najfiniji umak. I tada se počnem smijati bez veze, a on podiže glavu i izlazi uvrijeđen.
- Gazdarice, jel' imate možda škare za rezanje željeza? - Dinov glas trgne me iz maštanja.
Bez riječi, ukočena, odmahujem glavom, dok mi ruka počiva na gaćicama ispod haljine. Primjećujem da me gleda dugim pogledom i odjednom se, ne razmišljajući, spuštam na pod po nepostojeću mrvicu, otkrivajući dojke oslobođene grudnjaka. On stoji naslonjen na dovratak i bez srama primi rukom kurac preko pamučnih hlačica. Gledam ga netremice i uvlačim ruku kroz prorez haljine. Primam bradavicu i vrtim je među prstima.
- Boss, jeste nabavili škare? - u kuhinju uleti njegov radnik i zastane potpuno svjestan neugodne situacije i tišine.
- Ne, morat ćemo se snaći s brusilicom - Dionizije je ležerno odgovorio i mahnuo mu rukom da izađe.
Stajala sam bez riječi, crvena u licu i drhteći od srama. Dinu izgleda ništa nije smetalo, jer mi je prišao i grubo me pritegnuo k sebi, a tada mi još grublje uvalio jezičinu. Nisam se ni snašla, a on je već bio na hodniku.
- To je kemija, tu nema pomoći! - dobacio je u letu i nestao.
Nisam mogla vjerovati. Ipak moja mašta počela se ostvarivati i nadala sam se da ćemo u toku dana imati šanse da me pojebe. Ali kada i gdje? Radnici su stalno okolo i očito ne mogu bez njega, a ja nemam ideje kako ga pridobiti u kuću i ostvariti svoj naum. Pa nisam mogla jednostavno reći: "Dođi, pojebi me"! Ako izmislim neki razlog, možda mi pošalje nekog drugog radnika. Željela sam njega, ali nisam znala smijem li mu to otvoreno pokazati. Glupo, pa već sam mu pokazala. Nisam mogla očitije izraziti svoju želju za njim, njegovim kurcem i predivnom napetom stražnjicom. Pronalazila sam tisuću i jedan razlog da svaki čas uletim u prostoriju u kojoj su radili i da se naslađujem njegovom guzicom. Povlačio je ravnom daskom po svježem betonu, a stražnjica mu se napinjala prema meni. Onako prignut dovodio me do ludila, nisam mogla skinuti pogled s njega. Hlačice su se uvukle u prorez i ocrtavale čvrste polutke. Ispod ruba lijepo se vidjela izbočina od jaja i mogla sam zamisliti kurac koji se klati amo-tamo sa svakim njegovim pokretom.
- Mogu skuhati kavu da malo odmorite. A bio bi red da već doručkujete - predložila sam, gledajući ga u oči.
- Pa, ne bi bilo loše. Poslat ću dečke za koju minutu - odvratio je, a ja sam se prepala da on neće doći, pa sam odmah pitala:
- A ti ne misliš doći?
- Ne, doći ću. Samo ja ne pijem kavu, već čaj. I to kamilicu, ako može. A doručak će mi goditi - odvratio je.
- Onda ćeš ti dobiti čaj - zaključila sam i otišla u kuhinju.
Već i prije iz razgovora shvatila sam da ne pije alkohol, jer su dečki od jutra zdušno tamanili pive, a on nije popio ni sok. Kavu i čaj poslužila sam na širokoj terasi u dvorištu. Svi su došli osim njega.
- Šefa nema? - upitala sam naoko nezainteresirano.
- On uvijek ostane provjeriti iza nas - rekao je postariji radnik i nasmijao se, te dodao - otiđite po njega, jer se može dogoditi da uopće ne dođe.
Opet sam se zacrvenila. Znala sam da im je radnik koji je uletio u kuhinju ispričao za neobičnu situaciju u kojoj nas je pronašao. Ipak, toliko sam bila uzbuđena da mi to nije bilo važno. Jedva sam dočekala da ga vidim nasamo. Ušla sam u kuću i pronašla ga naslonjenog na zid. Proučavao je napravljeni posao i ja nisam mogla odoljeti. Bez srama sam mu prišla i ovila mu ruke oko vrata. Nije bio iznenađen.
- Oprosti, ne mogu se suzdržati. Mislim da si to osjetio. Toliko me privlačiš - promucala sam, a on me zagrlio i počeo ljubiti.
Povlačio je ravnom daskom po svježem betonu, a stražnjica mu se napinjala prema meni. Onako prignut dovodio me do ludila, nisam mogla skinuti pogled s njega. Hlačice su se uvukle u prorez i ocrtavale čvrste polutke. Ispod ruba lijepo se vidjela izbočina od jaja i mogla sam zamisliti kurac koji se klati amo-tamo sa svakim njegovim pokretom.
Bradavice su mi se ukrutile, a on se prignuo i raskopčao mi haljinu. Počeo ih je lizati hrapavim jezikom, dok sam na trbuhu osjećala njegovu tvrdoću. Ovila sam mu noge oko struka i pritiskala se o njega vrteći guzicom. Tada sam stala pokraj i primila rukom kurac stiščući ga grubim potezima. Meškoljio je stražnjicom, a miris znoja pomiješan s dezodoransom izluđivao me. Bilo je tako nestvarno, moja mašta se ostvarivala. Odjednom me naglo primio rukom za pičku, dok su mi se gole grudi naslanjale na njegovu mokru majicu. Stiskao me do granica boli, divlje, sirovo, drugačije. Ponesena i ja sam ga počela natezati luđački, ne razmišljajući nanosim li mu bol. Začula sam zatvaranje vratiju i to me prenulo.
- Netko bi nas mogao pronaći. A ja tako želim da me jebeš... - unatoč opasnosti, ja sam se i dalje kretala u brzom ritmu i podizala se na prste pokušavajući svoju uspaljenu pičkicu pritisnuti na njegov kurac.
- Ne, imaš pravo, moramo prekinuti. Izađimo da se ne pitaju gdje smo, a ja ću pokušati doći kasnije. Naći ću te, sigurno.
Drhtaj u glasu značio je da me želi jednakom žestinom kao i ja njega. Potpuno nenadano kleknuo je i razmaknuo mi vlažne gaćice. Nije me polizao, već me poljubio nasred usmina, dugim, vrućim poljupcem. Bila sam izvan sebe. Tada se odmaknuo bez riječi i izašao. Stajala sam obamrla i jedva se suzdržavala da se ne zadovoljim prstima. Nisam se usuđivala pojaviti pred ljudima od straha da ne vide moju uspaljenost, a bojala sam se da će i Dino teško sakriti ukrućenost. Bradavice su mi tako stršale da su se nazirale preko haljine. Otrčala sam u kupaonicu i umila se hladnom vodom. Malo je pomoglo i znala sam da moram sići.
- Gazdarice, kolači su vam super. Svaka čast - čula sam jednog radnika.
- Drago mi je. Može sad pivica? - dok sam govorila gledala sam potajice u Dina i nisam na njemu primijetila znakove uzbuđenja. Divila sam se njegovoj smirenosti i sramila se svoje uspaljenosti.
- Ne ovdje, donesite im pive naprijed, nek piju dok rade. Dosta je zabušavanja - odrješito je naredio Dino.
- Nema problema - promrmljala sam i uletjela u kuću.
Izvadila sam hladnu pivu iz hladnjaka i odnijela je naprijed. Dina nije bilo, ali nisam vidjela ni kamiončić. Od srama nisam htjela pitati gdje je, već sam otišla na kat. U spavaćoj sobi sam skinula mokre i ljepljive gaćice i odlučila se na brzinu otuširati. Prebacila sam haljinu preko kreveta i prignula se u ladicu po čisto rublje.
- Znao sam da ću te tu naći. Pretpostavio sam da ti je spavaća soba na katu. Jesmo li sigurni? Kad se vraća suprug?
Zaprepašteno sam gledala u njega ne vjerujući. Samo sam klimnula glavom i nisam uspjela više ništa pitati. Bacio me na krevet i raskrečio mi noge.
- Htjela sam se otuširati... - pobunila sam se, ali on je jednim potezom skinuo sa sebe hlače s gaćicama i kleknuo iznad mene.
- Uzbuđuje me tvoj miris, miris tvoje pičke... to se ne može s ničim usporediti - mrmljao je uzbuđen.
Gledala sam njegov ustremljen kurac iznad sebe kao opčinjena. Njegov kažiprst spustio se na moj klitoris, a drugom rukom se primio za batinu i počeo lagano drkati. To nisam očekivala i gledala sam ga kao okamenjena. Tada se spustio još uvijek držeći čvrsto kurac u jednoj ruci, dok mi je drugom raširio usmine. Smjestio ga je između i povlačio gore-dolje, svako malo vrteći glavićem po mom crvenom brežuljčiću.
Ispustila sam toliko sokova da se čulo tiho šljapkanje. Milovala sam se po grudima i oblizivala usne.
- Ne mogu više izdržati, zabij mi ga molim te...
Utroba mi se parala od želje. On se nije obazirao već je i dalje povlačio glatko glavić i stiskao ga po klitorisu. Svršila sam brzo i nenadano, trzajući se, pokušala ga rukama primiti za kurac, i uvesti ga u sebe. Izmaknuo se i gurnuo mi prste jedne ruke u pičku vrteći ih. Tada se prignuo i istovremeno me lizao po pički. Kad su drhtaji orgazma prošli, malo sam se smirila i željela sam tu predivnu batinu uvući u usta, ali opet mi nije dopustio. Lizao me i dalje uvlačeći prste, a tada je podigao svoju guzicu i počeo se drugom rukom sve brže drkati. Pridigla sam se i gledala ga, a uzbuđenje me ponovno počelo obuzimati.
- Zašto me ne želiš jebati? Zašto? - vrištala sam gubeći živce, a on je i dalje drkao i mene i sebe.
Usprkos ljutnji, bila sam uzbuđena i bilo mi je nevjerojatno lijepo. Lagani trzaji moje vagine uvjerili su me da sam jako blizu drugom orgazmu. Gurnuo je u mene još prstiju, ni sama ne znam koliko. Osjetila sam bol pomiješanu s uzbuđenjem i počela se nabijati takvom silinom da je krevet počeo škripati. Zaboravila sam na radnike. Bilo mi je svejedno hoće li nas netko pronaći. Bila sam iscrpljena i osjećala se totalno rasčetvorenom. Bol i uzbuđenje uvjerili su me da su plahte sigurno krvave. Kao da sam ponovno izgubila nevinost. Pala sam na jastuke potpuno obamrla, nepomična i umorna. Odjednom su njegovi prsti završili u mojim ustima, a na njihovo mjesto nabio se on - taj predivan kurac, ta slasna kobasica. Bio je vruć i pulsirajući, a ja nisam imala snage ni promiješati guzicom. Nije mu smetalo. Nakon nekoliko snažnih uboda izvukao ga je van i pošpricao me po dojkama. Za svo to vrijeme ja sam sisala njegove prste pune sokova i mirisa moje pičke. Moram priznati da mi je neobično godilo. Kroz glavu mi je sijevnula misao kako je sigurno lijepo lizati tuđu pičkicu.
Kad ga je izvukao iz mene i dalje je bio velik i širok, kao da uopće nije svršio. Ne znam kako mu je to uspijevalo. Legao je na mene i lagano počeo lizati svoju spermu s mojih grudiju. Opet sam se zaprepastila. Primila sam ga za guzove i nježno mu uvukla prst u čmar. Samo se namjestio i zastenjao. U usta je uvlačio moje bradavice boje rane lubenice. Tada se naglo digao i okrenuo mi stražnjicu. Zarinuo je svoj jezik u moju pičku, a ja sam spremno uvukla predivan kurac u svoja usta. Iako je sada već izgubio na čvrstoći, ispunio me cijelu i jedva sam lizala dok su mi jaja tukla po bradi.
- Gazda, gazda! - iz prizemlja se začuo glasan poziv.
Dino se nije pomaknuo i dalje me ližući. Ja nisam mogla a da se ne javim:
- Nema ga ovdije. Mislim da je izašao nešto kupiti u dućan - povikala sam osluškujući korake koji su se udaljavali.
- Mislim da se moraš pojaviti. Nikad te neću zaboraviti... - izvukla sam se ispod njega i privila se uz njegovo snažno tijelo.
- Vjeruj mi, neću ni ja tebe. Još mi se nije dogodilo da sam na poslu pojebao neku žensku. Ne da nije bilo šanse, ali nijedna me nije izludila kao ti. Čim sam te vidio osjetio sam želju za tobom - tiho je šaptao ljubeći me, a tada ustao i obukao se.
Ostala sam ležati još neko vrijeme sređujući misli. Nisam znala kako je objasnio radnicima svoj nestanak, niti kako se stvorio u mojoj sobi. Znam samo da radnici nisu glupi i da im je sve jasno. Možda su osjetili da je vremenski pretjerao, pa su ga ipak pozvali. Čisto da ga opomenu. Valjda i za to služe prijatelji. Sumnjam da već nisu bili u istoj situaciji, jer, koliko god Dino pričao, vjerujem da jebe gdje god pronađe uspaljenu žensku. Nisam ljubomorna, jer sam dobila što sam htjela. Nikad neću znati. Bilo mi je tako neugodno spustiti se k njima, da sam nakon tuširanja ostala na katu i molila Boga da ništa ne trebaju. Ipak, nakon sat-dva znala sam da se moram javiti. Crvena u licu ušla sam k njima i upitala ih žele li nešto. Ne, nisu trebali ništa, ali sam sigurna da mi je jedan od njih namignuo. Dina nije bilo. Ne znam kud je otišao, ali sam se nadala da ću ga još nakratko vidjeti. Iz razmišljanja me prenuo zvuk automobila. Moj suprug stigao je kući mnogo ranije nego inače. Tek sada sam postala svjesna opasnosti kojoj sam se prepustila. Riskirala sam previše, ali nije mi bilo žao. Potrčala sam na vrata.
- Mila, stigao sam! Sve u redu? Mogla si sama? - sagnuo se i nježno me poljubio. Iz nekakvog sažaljenja ili srama, osjetila sam veliku nježnost prema njemu i privinula se uz njega ljubeći ga po licu. Ipak ja volim njega, a ne Dionizija.
- Sve je pod kontrolom. Drago mi je što si stigao ranije - čvrsto sam ga zagrlila.
Da je samo znao što se dogodilo. Njegova žena bila je pojebana kao nikada do sada.
- Idem se presvući, pa da vidim što su napravili. Jesi li upoznala Dionizija? Već sam radio s njim. Krasan momak. Pošten, vrijedan, kulturan i s njim sam bio siguran da te mogu ostaviti nasamo. On nikada ne bi iskoristio situaciju i nabacivao se tuđoj ženi - rekao je ushićeno.
Samo sam kimnula glavom nasmiješena.
- Idem sad... moja bucica, moja točkica, moj živote... - tepao mi je i milovao me po kosi.
Sva sam se raznježila jer sam znala da imam najboljeg muža na svijetu. Ne smijem to zaboraviti, da ne prokockam budućnost. Takav brak treba sačuvati. Ali moram priznati da ne jebe kao Dino i da ću ipak kod svake jebačine prizivati Dinov lik u svoje misli. Njegov lik ili kurac?
Hmm... Za razmisliti je dobro! Smokva.com
mister-xx @ 20:57 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, siječanj 13, 2009

Polako ga je gurao i izvlačio. Osjećala sam vrh njegovog glavića kako dodiruje dno moje pičke. Zabijao mi je kurčinu do jaja i kad bi bio čitav u meni, još jače bi ga zabio, malo bi njime provrtio, pa bi ga lagano vadio. Tada bih ga ja snažno stegnula pičkom i on bi zaječao. Kakve li miline u toj jebačini koja me nakon samo nekoliko žustrijih pokreta dovodila do ruba novog orgazma

Nekoliko dana nakon dolaska u našu jadransku destinaciju, gdje smo odlučili provesti ljetni godišnji odmor, bilo mi je jasno tko tu koga doslovce jebe. U velikoj kući moja terasa i terasa susjeda bile su spojene; navečer sam uživala uz osvježavajuća pića i prekrasan pogled na more. Već nekoliko godina s mužem ljetujem na ovom mjestu, na jednom malom otoku koji je postao naš ljetni raj. S gazdom i gazdaricom uspostavili smo prijateljske odnose; a oni su divni ljudi koji imaju predivnog sina. Od malog školarca brzo je narastao i razvio se u pravog muškarca. Ovog je ljeta završio srednju školu, ali ni ja se ne osjećam nimalo starom iako sam navršila tridesetu.

Kad je jednu ruku uvukao među moje noge, zadrhtala sam i njegove prste uvukla u pičkinu pohotljivu unutrašnjost. Jezikom mi je lizao pupak i nije mi bilo jasno gdje je mali naučio takve rafinirane stvari o savršeno vođenoj predigri.
Prvih sedam dana ljetovanja brzo je prošlo. Suprug i ja uživali smo u posljednjim danima samoće, jer za nekoliko dana on će ovdje dovesti naše dvoje djece. Dok je on provodio vrijeme s lokalnim momcima u konobi, ja sam odlučila ljenčariti na terasi i uživati u večernjoj mediteranskoj idili. Neopisivo sam uživala sjedeći polugola u udobnoj ležaljci. Nebo je bilo zvjezdano, a puni mjesec obasjavao je krajolik. Maestral s mora ugodno je hladio moje tijelo i budio u meni neku čudnu strast.

Primijetila sam da gazdin sin gotovo svake večeri dolazi u apartman moje susjede. Moj suprug je čvrsto spavao i nije čuo što se događa u prostoriji do naše. Između valova njegova hrkanja sasvim dobro su se čuli uzdasi iz susjednog apartmana. Gospođa do nas bila je uglađena, dobro situirana dama i na odmor je došla s prijateljicom. Kad sam vidjela da njezina prijateljica kući dolazi u sitne sate, kada mali napusti apartman, bilo mi je jasno o čemu se radi. "Mali" Vedran je bio devetnaestogodišnjak, ali su se očito uspjeli sprijateljiti. Nisam uspjela odgonetnuti koliko bi ona mogla imati godina, ali izgledala je odlično. Vedran mi se sviđao jer je bio mlad, lijep i preplanuo od sunca. Još prošlo ljeto, dok još nije bio ni punoljetan, u glavi mi se motala misao i želja da se poševim s njim. Rijetko je bio u kući pa ga nisam ni viđala. Osim toga, djeca su bila s nama i nisam pojma imala kako bih to uopće s njim napravila. Ženski instinkt mi je govorio da to moram uraditi ovih noći ili neću nikada, jer gorila sam od silne želje da se pojebem s njim.

Bila je prošla ponoć i znala sam da se suprug neće vratiti prije svitanja. Kao i prethodnih noći sigurno će biti pijan i neće ni primijetiti jesam li u krevetu. Dok sam razmišljala o tome kako ostvariti svoj naum, čula sam kako Vedran dolazi. Znala sam da će najprije ući u svoju kuću, a onda krenuti u ponoćni obilazak apartmana u koji je zalazio gotovo svake noći. Gospođa i njezina prijateljica su otišle prije nekoliko sati na susjedni otok brodićem i znala sam da se neće brzo vratiti. Uostalom, nisam željela o tome ni razmišljati nego sam se ustala i prošetala do terase. Vrata susjedovog apartmana bila su otvorena. Ušla sam i legla na krevet. Čula sam okretanje ključa u bravi. Znala sam da "mali" dolazi na partiju jebačine. Otvorila sam oči i u mraku vidjela obrise njegova tijela. Vjerovatno je mislio da spavam. Lagano se skidao, a ja sam uživala promatrajući njegovo tijelo. Kad je skinuo bokserice mislila sam da ću vrisnuti. Imao je ogroman kurac, komad kakav nikad u životu nisam vidjela, a kamoli probala.

Ovo što je on imao među nogama zaista je bio rijedak primjerak, impozantnih dimenzija. Zatvorio je prozor i jedva sam čekala da mi ga zabije svom njegovom veličinom. Nisam mislila da sam u tuđem apartmanu niti na supruga, moje misli bile su usmjerene samo na Vedrana i njegovu batinu.

Stao je pored kreveta, neko vrijeme me promatrao, a zatim se spustio do mene. Bojala sam se da me ne prepozna. Na trenutak sam prestala disati, a on je spustio usne na moj vrat i počeo ga lizati. Njegove ruke već su otkopčavale moju ljetnu haljinicu, ispod koje nije bilo ničega. Njegov jezik me silovito palio. Kad je prešao na bradavice i počeo ih lizati i grickati, među nogama me zažarilo. Pička mi je počela ispuštati sokove strasti i požude. Vrh njegovog tvrdog kurca osjetila sam na svojim bedrima. Poželjela sam ga primiti, ali bilo mi je tako lijepo da se nisam imala volje pomaknuti. Lice je zagnjurio među moje velike i nabrekle sise, a rukama mi je čvrsto stiskao bedra. Kad je jednu ruku uvukao među moje noge, zadrhtala sam i njegove prste uvukla u pičkinu pohotljivu unutrašnjost. Jezikom mi je lizao pupak i nije mi bilo jasno gdje je mali naučio takve rafinirane stvari o savršeno vođenoj predigri.

Odjednom je spustio jezik na moj klitoris. Jebao me je zatim tako dobro jezikom da sam ubrzo svršila. Nije prestajao. Radio je to velemajstorski, dovodeći me u stanje polusvijesti i odmah potom u mrak još jednog orgazma. Gotovo ošamućena gledala sam ga kako uzima moje noge i stavlja ih na svoja ramena. U sljedećem trenutku gromada od njegovog kurca počela je polako ulaziti u moju vlažnu pičku.
Odjednom je spustio jezik na moj klitoris. Jebao me je zatim tako dobro jezikom da sam ubrzo svršila. Nije prestajao. Radio je to velemajstorski, dovodeći me u stanje polusvijesti i odmah potom u mrak još jednog orgazma. Gotovo ošamućena gledala sam ga kako uzima moje noge i stavlja ih na svoja ramena. U sljedećem trenutku gromada od njegovog kurca počela je polako ulaziti u moju vlažnu pičku. Kad sam osjetila njegov glavić nisam znala što bih od sreće koja me obuzela. Bila sam izvan sebe osjećajući kako ga gura sve dublje u mene. Ćutila sam ugodnu i slatku bol koja me potpuno obuzimala. Ritmički sam stavila u funkciju vaginalne mišiće, stežući njegov kurac i vrteći guzom, kako bi mu bilo što ljepše. Kad je strpao u mene svoju kurčinu do kraja, ili bolje reći dokle je mogao, počeo je s odmjerenim prodorima.
- Ah! Oh!

Polako ga je gurao i izvlačio. Osjećala sam vrh njegovog glavića kako dodiruje dno moje pičke. Zabijao mi je kurčinu do jaja i kad bi bio čitav u meni, još jače bi ga zabio, malo bi njime provrtio, pa bi ga lagano vadio. Tada bih ga ja snažno stegnula pičkom i on bi zaječao. Kakve li miline u toj jebačini koja me nakon samo nekoliko žustrijih pokreta dovodila do ruba novog orgazma. Željela sam da i on svrši, jer se toliko trudio da mi ugodi. Snažno sam ga obuhvatila i kukovima se sve jače nabijala na njegovu batinu. Prodori su sada bili još jači i žešći. Udaranje njegovih jaja po mom šupku i snažno bolno prodiranje dovelo me do ludog orgazma. Nikada do tada nisam tako osjetila muško svršavanje. Stenjao je kao lud dok je praznio svoja jaja u mojoj sretnoj i zadovoljnoj pizdi, koja ga je naprosto gutala.

U trenutku predaha zapalio je cigaretu. Jednu je dodao meni i smireno pušio. Nisam mogla izdržati pa sam obuhvatila njegovu kurčinu, blago sam raširila noge tresući se od uzbuđenja. Skupila sam kosu i napravila pundžu isto kao što je to radila gospođa do nas. Bile smo slične visine, obje smo imale izražene obline, tako da nisam strahovala da će Vedran u mraku raspoznati jednu od druge. Grudi su mi podrhtavale, bradavice se ukrutile, a usta se osušila. Nakon nekoliko pokreta moje ruke, njegov kurac počeo je rasti. Igrala sam se njegovim jajima i povremeno bih oblizala vrh njegovog rumenog glavića.

To me snažno uzbuđivalo, pa sam ga željno uvlačila u usta, osjećajući ga duboko u grlu. Polako me privukao na sebe. Klečeći, polako sam ga uvlačila u pičku. Jebali smo se tako sve dok ga nisam počela halapljivo uvlačiti. Tako najbrže svršim, a s ovim mladim pastuhom to je bilo još lakše. Tada me je okrenuo i s guza mi ga silovito strpao. Bilo je predivno. Držao me je za sise i jebao me poput životinje. Parili smo se žestoko, baš kao mužjak i ženka koji su se prepoznali i potpuno prepustili nagonu. Bilo mi je predivno i bila sam izvan sebe od zadovoljstva. Ipak, strahovala sam da se ne vrati moja susjeda ili još gore moj suprug.

U jednom trenutku sa zavjereničkim osmijehom je izustio:
- Kako se lijepo jebati s tobom!
- Hvala na komplimentu!
- Nema na čemu, može li i drugi puta?
- Naravno - uzvratila sam, dodavši da je za prvi put bilo i više nego izvrsno.

Šutjela sam i osjećala nelagodu što me je otkrio. Bila sam zbunjena i nisam znala što bih rekla. Zato je mali Vedran znao.
- Njih dvije su otputovale danas. Kad sam noćas dolazio tražio sam te u apartmanu jer sam znao da želiš biti sa mnom. Tvoj pohotljivi pogled i zavodljivo držanje govorili su mi sve. Nadam se da si i ti primijetila kako te želim. Na sreću ona više neće ljetovati ovdje.
- Misliš da ću ja ljetovati?
- Bilo bi lijepo. Usput, ovaj apartman će biti slobodan još sedam dana. Ako ti nije problem možemo se ovdje nalaziti dok ostali spavaju.
- Razmislit ću još.

Kad je prislonio svoje usne na moje znala sam da nemam šta razmišljati. Dane sam provodila u kupanju, sunčanju i šetnji. Svaku večer sam ostajala sjediti na terasi. Suprug bi odlazio u konobu ili bi spavao, a djeca su izmorena od kupanja spavala bez problema. Ja sam uživala više nego ikad. Bilo je to i više od uživanja. Poput bludnice sam podavala pizdu gazdinom sinu, mladiću s ogromnom kurčinom. On me jebao kao nitko i usrećivao beskrajno. I nije mi žao. Dapače. Jedva čekam sljedeće ljeto. Na kraju krajeva, ako se ne vratim na svoj otok, gazdinih sinova ima svugdje na Jadranu. Nadam se iskreno, s tako velikim kurcima poput Vedranovog. I tako jebežljivih!
mister-xx @ 18:15 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, siječanj 12, 2009

Ja sam u kancelariji, radim pisem nesto.
Ti mi se javljas izazivas me na netu. Prestajem raditi, chatujemo i napaljujemo se. Pre toga se nikad nismo upoznali u zivo.
Nisam znao da mi ti pises sa lap topa, da si tu blizu mene.
Rekla si: - sad cu ti doci.
Iznenadio sam se. Za desetak minuta ti si bila na vratima moje kancelarije. Toliko sam bio napaljen cim sam te pogledao, videvsi da si to ti zaista tako lepa i izazovna, moja sagovornica, moja uspaljenica.
Zagrlio sam te i poljubio za dobrodoslicu. Jedan pogled ispitivanja,klimanje glavama i moja ruka bez uvoda medju tvojim nogama. Cak ti i farmerice mokre od vlaznosti.
Brzopotezno ti skidam farmerice i gacice i videvsi koliko je vrela i nabrekla tvoja pickica. Podizem te i stavljam na radnom stolu, sama siris noge jer vec znas sa kakvim bezobraznikom imas posao.
Pogledam ti pickicu.
Obrijana i oblikovana pickicu oko ulaza u nju i u guzu je sve glatko, samo gore ostavljen cuperak da privuce paznju.
Koza joj izrazito bela, aristokratski izgleda,.
I na guzi je koza bela, blago rozikasta oko cmara….Usmine, blago crvenkaste u normalnim situacijama, malo vise izrazene,
ali sada kad je jako napaljena pretvaraju se od krvavo crvene do bordo, skoro purpurne. Divno izgleda,sladostrasno mirise zbog puta i sokova koji su tekli iz nje. Omamljuje me. Odmerim je sa divljenjem i primetim da ti je jako uska,vrela….gori od pozude a sluzava i slinava od Celje za dodirom i jebacinom.
Zaboravljam i ko sam i gde sam, vidim samo tvoju pickicu,mali je rasirim prstima I krenem.
Lizem ti je nezno, osecajno i predano, uzivam u svakoj porici tvoje svilenkaste koze, lizem mekano a toliko pozudno,moj jezik sve dublje ulazi,ti mi se otvaras spontano i podajes sasvim.
sokovi iz tvoje vrele sve obilnije cure I teku u moja usta, zasladjuju me i raspaljuju strasti. Moj jezik sve dublje ulazi i palacu u picinoj sluzokozi.
Vec si spremna da me primis u svojim vrelinama da zadovoljis svoje neobuzdane strasti i ogromnu zelju.
Zelis me sto pre, ali zelis da me malo i izludjujes.Ustajes i okreces se licem prema meni….ja sedim i cekam
da vidim sta ce biti dalje…. iako bih te najradije zaskocio istog trena i zabio ti moj kurac u vec spremnoj pickici.Skidas majicu,ispod koje nemas brus. Ispadaju tvoje divne izazovne sise koje podrhtavaju od pohote. Ljubicasti kolutovi i nabrekle bradavice daju izazovni kontrast.
Odusevljen sam tvojim sisams. Socne i tvrde. Nabrekle.
Pruzam ruke da ih milujem, ali ti me udaris po rukama i kazes ne diraj ih rukama.
Stavljas mi ih u usta.Jednu, pa drugu….mmmmmmmm…. osecam kako su
nezne… divno nezne….
ljubim ih….lizem polako i siroko….sisam ti bradavice…. ljubim.. lizem….nezno …grickam i opet jace sisammmmmmmmm…..
Poludeces od uzbudjenja.
Saginjes glavu prema meni i ljubimo se sladostrasnim poljupcem, gornju usnu, donju usnu…. blago otvoram usta i ti uguras svoj jezik unutra a ja ga uvucem i sisam.
Gutam te usnama i jezikom lizem.
Gorimo od pozude, cure i teku sokovi iz mog kurca i tvoje
pickice, cak ti se i guza navlazila jako…. Celo te vreme mazim po
pickici i anusu … mazim i pomalo prstima ulazim…..osecam kako si
lepljiva, klizava….vrela…….Ljubis mi vrat…..grickas i lizes…..Polako mi skidas
majicu. Ljubis mi grudi…grickas ujedas i grebuckas noktima. Poludecu od zelje…. stenjem, a tebe t ojos vise pali.
Razdvajas mi noge…..kleknes…. ljubis mi stomak…..osecas kako te moj kurac lupka po bradi dok mi lizes pupak…. gorimmmmmmmmm…. Ukrutio mi se , nabrekao u svoj svojoj velicini, tvrd,pozeljan,
sluzav, jak…mmmmmmm…aaaaaaahhhhhh,Moj ti je kurac tako uzbudljiv…. Lizes mi glavic, lepo ga lizes nezno blago sa osecajem za njegove reakcije…. Zabacio sam glavu
i stenjem…. Govorim ti slatko bezobrazno,pretim kako cu ti razoriti sve rupice, kako cu te izjebati ko zivotinja, a ti uzivas lizuci
ga… Moije te reci dodatno stimulisuLizes mi poludeli kurac a rukom milujes moju guzu… palcem trljas moj cmar…a meni divno i slatko iz glavica procuri u tvoja usta slatka besemena tecnost, jer mi jaja vec nabrekla puna sperme…. Volis ti moja jaja, tako lepa,glatka bez dhaka, puna semene
tecnosti koju bi tako rado osetila u svojim ustima….
zelis ga jako..zelis ga progutati celog… da ga nikad iz usta ne vadis… zelis da te puni obilnom i gusto spermom…
Ali i pickica ti ga zeli, zudi za njim vise i od tebe same.
Aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!
Kurac mi je vec tvrd spreman za jebacinu… skroz je sluzav… cure
sokovi….teku….tvoja pickica vlazna, potocic tece iz nje.Pohotno zelis da ga osetis….ustajes……okreces mi ledja i sedas pickicom na glavic…osecas ga kako je tvrd i kako ti se picka siri i mada je uska,vrlo usko za njega ogromno nabreklog. Nasedas, tvoj ulaz je klizav i mojj veliki glavic ti je vec uklizao…..aaaaaahhhhhh… osecas kako je vreo i debeo i kako te siri i probija tvoju sluzavu spiralu….ali mnogo jos treba dok ti se zabije svom svojom duzinom.
A ti, tako si zeljna da ga primis celog da poludis od pozude…. i kao poludela nasedas zestoko na njega svom tezinom….
Nesedas i osecas kako se zabija skoro do pola….Od debljine osecas malu slatku bol…a tako veliku strast da ga zelis celog u sebi…. Tobom vec da vlada slatki svrab i jaka zelja da ti moj kurac udje sasvim pa cak i da zaboli jace.
Podizem se i ja i zapinjem da ti udjem sasvim…osecas sexualnu bol…sladostrasnu bol….zato jos zesce se pokrenes .. gore … dole i odjednom svom snagom i zeljom nasednes.……aaaaaaaaahhhhhhhhi moj ti se kurac zabije u pickici skoro do
kraja, osetila si kako si slatko ispunjena, cini ti se da ti se zario
do grla.
A ja te tako prisno osecam a tako uzavrelo usko i klizavo da sam
osetio svu slast spajanja . Ti se jos malo promeskoljis zavrtis guzom i……..progutas celu moju kurcinu u sebi i stegnes me u Grau zvacuci ga.
Osecam kako jases na mojim jajima kako ih masiras guzama … jases i jezdis kao da si uzjahala divljeg pastuva.Jebemo se jebemoooooooo,ludo i neobuzdano….
aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!
Zelis me imati u sebi… dugoooooo… zelis da njises guzom nad jajima dok te ja drzim za kukove i nabijam sve jace….i jace…sve
vrelije i klizavije.Rasklizala se tvoja pickica od mojih sokova koji cure u njoj, pocela je da zvace i ona…steze ga i grci se oko njega, uvija i izvija.Jebemo se ….jabemoooooooo……Blizu smo…. tako blizu tom
sjajnom osecaju blazenstva… Desnom rukom ti drazim klitoris i
zestoko zarivam kurac u raspaljenoj picki,dok ti se sokovi iz pice izlivaju uklizavaju u guzu.
mister-xx @ 19:44 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, siječanj 11, 2009
Polako ga je gurao i izvlačio. Osjećala sam vrh njegovog glavića kako dodiruje dno moje pičke. Zabijao mi je kurčinu do jaja i kad bi bio čitav u meni, još jače bi ga zabio, malo bi njime provrtio, pa bi ga lagano vadio. Tada bih ga ja snažno stegnula pičkom i on bi zaječao. Kakve li miline u toj jebačini koja me nakon samo nekoliko žustrijih pokreta dovodila do ruba novog orgazma

Nekoliko dana nakon dolaska u našu jadransku destinaciju, gdje smo odlučili provesti ljetni godišnji odmor, bilo mi je jasno tko tu koga doslovce jebe. U velikoj kući moja terasa i terasa susjeda bile su spojene; navečer sam uživala uz osvježavajuća pića i prekrasan pogled na more. Već nekoliko godina s mužem ljetujem na ovom mjestu, na jednom malom otoku koji je postao naš ljetni raj. S gazdom i gazdaricom uspostavili smo prijateljske odnose; a oni su divni ljudi koji imaju predivnog sina. Od malog školarca brzo je narastao i razvio se u pravog muškarca. Ovog je ljeta završio srednju školu, ali ni ja se ne osjećam nimalo starom iako sam navršila tridesetu.

Kad je jednu ruku uvukao među moje noge, zadrhtala sam i njegove prste uvukla u pičkinu pohotljivu unutrašnjost. Jezikom mi je lizao pupak i nije mi bilo jasno gdje je mali naučio takve rafinirane stvari o savršeno vođenoj predigri.
Prvih sedam dana ljetovanja brzo je prošlo. Suprug i ja uživali smo u posljednjim danima samoće, jer za nekoliko dana on će ovdje dovesti naše dvoje djece. Dok je on provodio vrijeme s lokalnim momcima u konobi, ja sam odlučila ljenčariti na terasi i uživati u večernjoj mediteranskoj idili. Neopisivo sam uživala sjedeći polugola u udobnoj ležaljci. Nebo je bilo zvjezdano, a puni mjesec obasjavao je krajolik. Maestral s mora ugodno je hladio moje tijelo i budio u meni neku čudnu strast.

Primijetila sam da gazdin sin gotovo svake večeri dolazi u apartman moje susjede. Moj suprug je čvrsto spavao i nije čuo što se događa u prostoriji do naše. Između valova njegova hrkanja sasvim dobro su se čuli uzdasi iz susjednog apartmana. Gospođa do nas bila je uglađena, dobro situirana dama i na odmor je došla s prijateljicom. Kad sam vidjela da njezina prijateljica kući dolazi u sitne sate, kada mali napusti apartman, bilo mi je jasno o čemu se radi. "Mali" Vedran je bio devetnaestogodišnjak, ali su se očito uspjeli sprijateljiti. Nisam uspjela odgonetnuti koliko bi ona mogla imati godina, ali izgledala je odlično. Vedran mi se sviđao jer je bio mlad, lijep i preplanuo od sunca. Još prošlo ljeto, dok još nije bio ni punoljetan, u glavi mi se motala misao i želja da se poševim s njim. Rijetko je bio u kući pa ga nisam ni viđala. Osim toga, djeca su bila s nama i nisam pojma imala kako bih to uopće s njim napravila. Ženski instinkt mi je govorio da to moram uraditi ovih noći ili neću nikada, jer gorila sam od silne želje da se pojebem s njim.

Bila je prošla ponoć i znala sam da se suprug neće vratiti prije svitanja. Kao i prethodnih noći sigurno će biti pijan i neće ni primijetiti jesam li u krevetu. Dok sam razmišljala o tome kako ostvariti svoj naum, čula sam kako Vedran dolazi. Znala sam da će najprije ući u svoju kuću, a onda krenuti u ponoćni obilazak apartmana u koji je zalazio gotovo svake noći. Gospođa i njezina prijateljica su otišle prije nekoliko sati na susjedni otok brodićem i znala sam da se neće brzo vratiti. Uostalom, nisam željela o tome ni razmišljati nego sam se ustala i prošetala do terase. Vrata susjedovog apartmana bila su otvorena. Ušla sam i legla na krevet. Čula sam okretanje ključa u bravi. Znala sam da "mali" dolazi na partiju jebačine. Otvorila sam oči i u mraku vidjela obrise njegova tijela. Vjerovatno je mislio da spavam. Lagano se skidao, a ja sam uživala promatrajući njegovo tijelo. Kad je skinuo bokserice mislila sam da ću vrisnuti. Imao je ogroman kurac, komad kakav nikad u životu nisam vidjela, a kamoli probala.

Ovo što je on imao među nogama zaista je bio rijedak primjerak, impozantnih dimenzija. Zatvorio je prozor i jedva sam čekala da mi ga zabije svom njegovom veličinom. Nisam mislila da sam u tuđem apartmanu niti na supruga, moje misli bile su usmjerene samo na Vedrana i njegovu batinu.

Stao je pored kreveta, neko vrijeme me promatrao, a zatim se spustio do mene. Bojala sam se da me ne prepozna. Na trenutak sam prestala disati, a on je spustio usne na moj vrat i počeo ga lizati. Njegove ruke već su otkopčavale moju ljetnu haljinicu, ispod koje nije bilo ničega. Njegov jezik me silovito palio. Kad je prešao na bradavice i počeo ih lizati i grickati, među nogama me zažarilo. Pička mi je počela ispuštati sokove strasti i požude. Vrh njegovog tvrdog kurca osjetila sam na svojim bedrima. Poželjela sam ga primiti, ali bilo mi je tako lijepo da se nisam imala volje pomaknuti. Lice je zagnjurio među moje velike i nabrekle sise, a rukama mi je čvrsto stiskao bedra. Kad je jednu ruku uvukao među moje noge, zadrhtala sam i njegove prste uvukla u pičkinu pohotljivu unutrašnjost. Jezikom mi je lizao pupak i nije mi bilo jasno gdje je mali naučio takve rafinirane stvari o savršeno vođenoj predigri.

Odjednom je spustio jezik na moj klitoris. Jebao me je zatim tako dobro jezikom da sam ubrzo svršila. Nije prestajao. Radio je to velemajstorski, dovodeći me u stanje polusvijesti i odmah potom u mrak još jednog orgazma. Gotovo ošamućena gledala sam ga kako uzima moje noge i stavlja ih na svoja ramena. U sljedećem trenutku gromada od njegovog kurca počela je polako ulaziti u moju vlažnu pičku.
Odjednom je spustio jezik na moj klitoris. Jebao me je zatim tako dobro jezikom da sam ubrzo svršila. Nije prestajao. Radio je to velemajstorski, dovodeći me u stanje polusvijesti i odmah potom u mrak još jednog orgazma. Gotovo ošamućena gledala sam ga kako uzima moje noge i stavlja ih na svoja ramena. U sljedećem trenutku gromada od njegovog kurca počela je polako ulaziti u moju vlažnu pičku. Kad sam osjetila njegov glavić nisam znala što bih od sreće koja me obuzela. Bila sam izvan sebe osjećajući kako ga gura sve dublje u mene. Ćutila sam ugodnu i slatku bol koja me potpuno obuzimala. Ritmički sam stavila u funkciju vaginalne mišiće, stežući njegov kurac i vrteći guzom, kako bi mu bilo što ljepše. Kad je strpao u mene svoju kurčinu do kraja, ili bolje reći dokle je mogao, počeo je s odmjerenim prodorima.
- Ah! Oh!

Polako ga je gurao i izvlačio. Osjećala sam vrh njegovog glavića kako dodiruje dno moje pičke. Zabijao mi je kurčinu do jaja i kad bi bio čitav u meni, još jače bi ga zabio, malo bi njime provrtio, pa bi ga lagano vadio. Tada bih ga ja snažno stegnula pičkom i on bi zaječao. Kakve li miline u toj jebačini koja me nakon samo nekoliko žustrijih pokreta dovodila do ruba novog orgazma. Željela sam da i on svrši, jer se toliko trudio da mi ugodi. Snažno sam ga obuhvatila i kukovima se sve jače nabijala na njegovu batinu. Prodori su sada bili još jači i žešći. Udaranje njegovih jaja po mom šupku i snažno bolno prodiranje dovelo me do ludog orgazma. Nikada do tada nisam tako osjetila muško svršavanje. Stenjao je kao lud dok je praznio svoja jaja u mojoj sretnoj i zadovoljnoj pizdi, koja ga je naprosto gutala.

U trenutku predaha zapalio je cigaretu. Jednu je dodao meni i smireno pušio. Nisam mogla izdržati pa sam obuhvatila njegovu kurčinu, blago sam raširila noge tresući se od uzbuđenja. Skupila sam kosu i napravila pundžu isto kao što je to radila gospođa do nas. Bile smo slične visine, obje smo imale izražene obline, tako da nisam strahovala da će Vedran u mraku raspoznati jednu od druge. Grudi su mi podrhtavale, bradavice se ukrutile, a usta se osušila. Nakon nekoliko pokreta moje ruke, njegov kurac počeo je rasti. Igrala sam se njegovim jajima i povremeno bih oblizala vrh njegovog rumenog glavića.

To me snažno uzbuđivalo, pa sam ga željno uvlačila u usta, osjećajući ga duboko u grlu. Polako me privukao na sebe. Klečeći, polako sam ga uvlačila u pičku. Jebali smo se tako sve dok ga nisam počela halapljivo uvlačiti. Tako najbrže svršim, a s ovim mladim pastuhom to je bilo još lakše. Tada me je okrenuo i s guza mi ga silovito strpao. Bilo je predivno. Držao me je za sise i jebao me poput životinje. Parili smo se žestoko, baš kao mužjak i ženka koji su se prepoznali i potpuno prepustili nagonu. Bilo mi je predivno i bila sam izvan sebe od zadovoljstva. Ipak, strahovala sam da se ne vrati moja susjeda ili još gore moj suprug.

U jednom trenutku sa zavjereničkim osmijehom je izustio:
- Kako se lijepo jebati s tobom!
- Hvala na komplimentu!
- Nema na čemu, može li i drugi puta?
- Naravno - uzvratila sam, dodavši da je za prvi put bilo i više nego izvrsno.

Šutjela sam i osjećala nelagodu što me je otkrio. Bila sam zbunjena i nisam znala što bih rekla. Zato je mali Vedran znao.
- Njih dvije su otputovale danas. Kad sam noćas dolazio tražio sam te u apartmanu jer sam znao da želiš biti sa mnom. Tvoj pohotljivi pogled i zavodljivo držanje govorili su mi sve. Nadam se da si i ti primijetila kako te želim. Na sreću ona više neće ljetovati ovdje.
- Misliš da ću ja ljetovati?
- Bilo bi lijepo. Usput, ovaj apartman će biti slobodan još sedam dana. Ako ti nije problem možemo se ovdje nalaziti dok ostali spavaju.
- Razmislit ću još.

Kad je prislonio svoje usne na moje znala sam da nemam šta razmišljati. Dane sam provodila u kupanju, sunčanju i šetnji. Svaku večer sam ostajala sjediti na terasi. Suprug bi odlazio u konobu ili bi spavao, a djeca su izmorena od kupanja spavala bez problema. Ja sam uživala više nego ikad. Bilo je to i više od uživanja. Poput bludnice sam podavala pizdu gazdinom sinu, mladiću s ogromnom kurčinom. On me jebao kao nitko i usrećivao beskrajno. I nije mi žao. Dapače. Jedva čekam sljedeće ljeto. Na kraju krajeva, ako se ne vratim na svoj otok, gazdinih sinova ima svugdje na Jadranu. Nadam se iskreno, s tako velikim kurcima poput Vedranovog. I tako jebežljivih!
mister-xx @ 18:48 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, siječanj 8, 2009

Obuhvatih ga nogama čvrsto oko struka, obgrlih ga oko vrata i čvrsto se nabih na njegovu batinu. Nabijala sam mu se polako na kurac, a on je svojim snažnim rukama držao moju guzu i strasno me ljubio. Puteno sam se predavala tom užitku, a strast je odvraćala pažnju, čas na njegov kurac i užitak koji on pruža, čas na igru jezika, da bi me napokon izgubljenu između ta dva podražaja dovela do prvog vrhunca. U grču ga zagrlih, obuhvatih ga još jače nogama i ljubeći ga po vratu oćutih zadnje impulse snažnog orgazma. Pustio me da se odmorim, trenutak dva, u njegovom čvrstom zagrljaju, još uvijek nabijena na njegov uporni kurac.

Gledala sam u ogromnu mesnatu batinu koja je stajala ravno pred ulazom u moju ustreptalu mačkicu, pa potom u željne oči neznanca koji je lijevom rukom, upravo polizanim prstima, razmicao moje već vlažne usmine, spremajući se da desnom rukom upravo ušije svog debelog macana. Znala sam, još jutros dok sam se oblačila za posao, da ću danas doći do ovoga. Ovaj čin je bio za nas gotovo neizbježan, jer iako smo se znali samo “iz prolaza” i iako se sva naša komunikacija uglavnom odnosila na posao, s malim odmacima prema flertu, postojala je među nama ona treptava iskra strasti. Ono nešto što je budilo životinjski nagon za parenjem.

Sjedila sam na uredskom stolu njegove kancelarije i gledala čvrsto uzdignutu batinu razrogačenim očima. Njegov kurac me sada oblikom i veličinom posjećao na moj prvi krastavac kojeg sam si prije petnaestak godina - u jednoj od onih vrućih noći kad tek procvalo tijelo spozna strast, kad su svi moji vršnjaci isključivo mahnito masturbirali - zabila u svoju malu pohotnicu i tako joj oduzela nevinost.

Gledala sam u ogromnu mesnatu batinu koja je stajala ravno pred ulazom u moju ustreptalu mačkicu, pa potom u željne oči neznanca koji je lijevom rukom, upravo polizanim prstima, razmicao moje već vlažne usmine, spremajući se da desnom rukom upravo ušije svog debelog macana. Znala sam, još jutros dok sam se oblačila za posao, da ću danas doći do ovoga. Ovaj čin je bio za nas gotovo neizbježan, jer iako smo se znali samo “iz prolaza” i iako se sva naša komunikacija uglavnom odnosila na posao, s malim odmacima prema flertu, postojala je među nama ona treptava iskra strasti. Ono nešto što je budilo životinjski nagon za parenjem.

Kružio je svojim velikim glavićem dotičući obje rupice i prostor oko njih, pažljivo gurajući ga malo u jednu, malo u drugu, da provjeri gdje mu je prolaz slobodan, te se napokon odluči da mi ga smjesti u pičku koja ga je željno iščekivala. I dok je polagano zabijao svoju batinu, moje je tijelo ispunjavala nevjerovatna toplina i želja da ga primim, pa sam se laganim kretnjama kukovima nabila na njegov kurac. Volim to ispunjenje koje daruje veliki kurac, volim kad me ševi tako snažno da ostanem bez daha, da ne mogu disati. On me je sada tako ševio, držeći me za kukove, blokirajući jakim stiskom svaki pokret moga tijela. Nabijao se strastveno u mene, do kraja, jaja su žestoko udarala u moju guzu.

Baš me je odlučio izjebati, pomislih u sebi, i istog trena odlučih da ga prekinem u toj namjeri. Obuhvatih ga nogama čvrsto oko struka, obgrlih ga oko vrata i čvrsto se nabih na njegovu batinu. Nabijala sam mu se polako na kurac, a on je svojim snažnim rukama držao moju guzu i strasno me ljubio. Puteno sam se predavala tom užitku, a strast je odvraćala pažnju, čas na njegov kurac i užitak koji on pruža, čas na igru jezika, da bi me napokon izgubljenu između ta dva podražaja dovela do prvog vrhunca. U grču ga zagrlih, obuhvatih ga još jače nogama i ljubeći ga po vratu oćutih zadnje impulse snažnog orgazma. Pustio me da se odmorim, trenutak dva, u njegovom čvrstom zagrljaju, još uvijek nabijena na njegov uporni kurac.

Meni je seks poput plesa - ako imaš dobrog partnera, koji zna plesati, trebaš ga samo pratiti, a to je lako. Tako je on mene sada, držeći mi ruku na struku postavio tako da sam stajala ispred stola, podupirući se rukama da bi mi stražnjica bila isprčena van, a time i moja rupica dostupna za novi ulazak.
- Kako je velik - pomislih dok je on štimao kitu u moju guzu. Jedini s kojim sam se dosad ševila u stražnjoj rupici bio je moj pretprošli dečko, ali on je imao mali kurac i sve je išlo glatko.

I, priznajem, uhvatio me lagani strah od boli za koju sam mislila da mi može nanijeti batina mog novog ljubavnika i upropastiti užitak. Osjetih kako njegov glavić lagano prelazi onaj otpor koji je pružao moj šupak, kako se lagano, ali sigurno ušetava. Razrađivao je moju rupicu, nabijajući mi ustreptali buzdovan i vadeći ga ponovno van. Zanimalo me je koliko ta batina uistinu može ući u mene, pa sam se stala sama nabijati, sve dok nisam osjetila kako njegova topla jaja udaraju o moj klitoris.
- Ooooo, Bože - pomislih u sebi, dok me je nosila nevjerovatna količina novodoživljene strasti.

Uhvatio me za lijevi kuk, a drugom rukom spretnim prstima izluđivao je moj klitoris. Stenjao je od užitka nabijajući se sve žešće u mene, sve dok me nije ispunio svojim ljubavnim sokovima…

I dok smo nakon ove premijerne jebačine sjedili zavaljeni u kožnim foteljama njegove direktorske kancelarije, razgovarajući nonšalatno o njegovom vjenčanju, kreditima i firmi, moje misli su razrađivale vječno pitanje nevinosti. Je li moja nevinost oduzeta krastavcem, prvim spolnim činom s mojom prvom ljubavi ili možda ipak tek ovim praiskonskim predavanjem potpunom neznancu?

 

mister-xx @ 20:27 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, siječanj 7, 2009

| Dominacija i podložnost | Zatim se, nadmoćno me kao jastreb poljskog miša gledajući pravo u oči, popela pičkom do mojih usta, i, udobno se u njima smjestivši, natjerala me da ju žustrim pokretima jezika u svim smjerovima, dovedem do još jednog žestokog sladostrašća. Kako se njezino međunožje prestalo grčiti od strasti jednostavno je ustala, navukla gaćice i otišla. "Izdrkaj ako želiš" samo mi je kratko, s prezirom, dobacila

Sjedio sam u sauni, ogrnut samo ručnikom oko pasa, i nemoćno gledao u njenu savršenu pojavu, dok je ulazila. Kao i ja, bila je omotana oko pasa ručnikom, a ostatak tijela otkrila je mom požudnom pogledu. U izmaglici saune, primijetio sam kako joj niz čvrste grudi teku kapi znoja, kako joj bradavice podrhtavaju pri svakom koraku. Penis mi se razbuktao, stajao je uspravan, vireći iz ručnika, a ona me odmjerila ubojitim pogledom, pa odlučno, bespogovorno naredila:

"Na koljena!"
Slijep od požude, kleknuo sam pred nju. Smirenim, upravo otmjenim pokretom zbacila je ručnik i razotkrila mom pogledu prekrasnu, izbrijanu pičku.
"Liži!" zapovijedila je.Razmaknuo sam joj prepone i uvukao jezik među njene usmine, tražeći klitoris. Bio je napet, otekao od želje, i napao sam ga poslušno žestokim pokretima jezika
Razmaknuo sam joj prepone i uvukao jezik među njene usmine, tražeći klitoris. Bio je napet, otekao od želje, i napao sam ga poslušno žestokim pokretima jezika.
"Takooo, dobro je... Mmmm, još..." procijedila je između dugih uzdaha, čupajući me za kosu, tražeći da budem i nježniji i grublji, tražeći da joj rasturim pohotnu picu. Zavukao sam jezik duboko u nju, istražujući njime uzavrelo ždrijelo pičke iz koga se cijedila sluz strasti.

"Ohhhh, dubljeee..." cviljela je dok se moj jezik koprcao u njoj. Kada sam pomislio da će me obliti tekućinama orgazma, grubo me odgurnula na tlo, pa me uzjahala užurbano trpajući moj bolno čvrsti ud u sebe. Njena ga je vulva progutala, lijući sokove po mojim jajima. Priljubila se tijelom uza me, gurajući mi sise u usta. Grizao sam ih i mlatio jezikom po bradavicama, a ona se nekontrolirano nabijala na moje koplje. Pička joj se potpuno raširila sišući u sebe čitav moj ud, a on je, podmazan sluzi, srljao u nju, razarajući je, dok nije postala prevlažna i preširoka, da bi se zatim divlje zaritala, spretnim prstima prebacivši moju spravu iz pice u stražnju rupicu. Šupak joj je bio znatno uži, ali su moji nasrtaji polako slamali otpor njenih mišića i bujao sam u nju dok je mahnito uzdisala i režala.

Svjesna samo moje muškosti u njenoj stražnjici hipnotički je ponavljala:
"Jebi me, jebi me, jebi, jebi..."
Osjećao sam kako me steže čmarom, kako se grči oko mene, kako kao izgladnjela proždire moj kurac, a moja su jaja lamatala po njenim guzovima.
"Jooooš!" vapila je, pa sam ugurao pokraj kurca i kažiprst desnice u njen anis, dok sam lijevom rukom čeprkao po njenom klitorisu.

Previjala se i grčila, a zatim jauknula kao vuk u noći punog mjeseca i stropoštala se na mene. Svršila je, lijući sokove pičke po meni. Zatim se, nadmoćno me kao jastreb poljskog miša gledajući pravo u oči, popela pičkom do mojih usta, i, udobno se u njima smjestivši, natjerala me da ju žustrim pokretima jezika u svim smjerovima, dovedem do još jednog žestokog sladostrašća. Kako se njezino međunožje prestalo grčiti od strasti jednostavno je ustala, navukla gaćice i otišla.
"Izdrkaj ako želiš" samo mi je kratko, s prezirom, dobacila.
mister-xx @ 08:57 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
utorak, siječanj 6, 2009

Vrteći guzovima oslobodila se prsta i spuznula na koljena. Hrvajući se s patentom na hlačama dograbila je njegov penis. Strpala ga je, bez milosti, duboko u usta, nepcem snažno stružući po njegovu vrhu. Žurno ga natežući, željela si je osigurati što čvršće koplje. Trljajući pičkicu uz njegovu nogu, i ostavljajući mokar i mirisan trag, prisilila ga je da stažnjicom dodirne hladne pločice

Njezino ime, Zara, zazivalo je ljepotu, ali i užitak koji nagovješćuje savršeno oblikovano, nikakvim trendovskim izgladnjivanjem nagriženo tijelo žene. Iznimno privlačna i poslovno mudra, osigurala si je lagodnu egzistenciju. Iskonska hedonostkinja mogla se prepustiti svim svojim strastima koje je, na sreću muškaraca čije je poglede halapljivo upijala, često upražnjavala.

Zara je, iskusili su samo rijetki sretnici, carica jebanja. Te večeri, iscrpljena dnevnim obavezama koje liježu na ramena savršeno odgovornih tajnica, jer to je, uistinu, i bila, požurila je kući. Sama. Svoje duge noge produžila je s nekoliko centimetara visokim potpeticama, lanena minica sive boje prekrivala joj je, doista tek, savršene i izazovne guzove, a ispod bijele košulje nazirale su se čipkastim grudnjakom ukroćene oble ljepotice, koje su u ritmu brza hoda lelujale u prohladnom jesenjskom sumraku. Ugodan miris kestena nagovještavao je, bila je uvjerena, mirnu večer uz televiziju. Zara ne bi postala to što jest da, još kao tinejdžerka, nije otkrila užitak pornića kojih je, nakon niz godina strastvenog kolekcionarstva, imala zavidan broj.

Bez riječi pritisnuo ju je uza se, kako bi mogla osjetiti dobro nabijenog malca koji je poskakivao i na sam spomen njezina imena. Nije se bunila. Jezikom, kojim je uvijek nespretno petljao kada bi upadao u njezin stan, na njezino iznenađenje, lascivno joj je oblizao uho. Njegove ruke nisu mirovale, već su mijesile njezinu vrelu i na sve spremnu guzu.
Gurnula je ključ u bravu, drsko u jednom potezu, kako je to običavala činiti s nabreklim kurčevima koji su prodirući duboko u nju otključavali prostranstva uživanja, popraćena krikovima, jer Zara je, znalo je to cijelo susjedstvo, bila glasna. I te kako glasna. Kliznula je u mračan hodnik i već s ulaza pustila minicu da padne. Napete tanga gaćice morala je izvući iz stražnjice. Za samo nekoliko trenutaka bila je gola. Hladan zrak natjerao je njezine bradavice da pogledaju u vis. Kada je u čas bila puna. Kupku je začinila s nekoliko kapi omiljenog lavandina ulja, uronila je duboko i sklopila oči. Tijelo joj je bubrilo pod vodom. S iznenađujućom strpljivošću počela se nježno dodirivati. Mekim dlanovima, i svojim poput pijanistice prstima, plesala je oko grudi, potom sve niže, sve dok nije stigla do vodom i strašću navlažene mačkice. Voda je polako otjecala, a posve glatko izbrijana krasotica izranjala, puštajući mlazove ugode razrajcane prstima i vrelom vodom. I, kada se već gotovo dovela do vrhunca, njezinu igru prekinula je uporna zvonjava na vratima. Mokre kose, nabubrelih usana, natečenih bradavica, zagrnula je tijelo koje je isparavalo od vrele vode svilenim haljetkom. Njena razbuktala požuda nije se moglao sakriti.

Na vratima je stajao susjed koji je svoje vojaerske sklonosti prikrivao vrlo prozirnom lukavštinom. Navraćao je često posuđujući šećer, brašno, žarulje, novine, a, otkako su se zbližili, i porniće. Navraćao je strpljivo, čekajući svojih pet minuta. Čim je otškrinula vrata znao je da je ugrabio priliku. Bez riječi pritisnuo ju je uza se, kako bi mogla osjetiti dobro nabijenog malca koji je poskakivao i na sam spomen njezina imena. Nije se bunila. Jezikom, kojim je uvijek nespretno petljao kada bi upadao u njezin stan, na njezino iznenađenje, lascivno joj je oblizao uho. Njegove ruke nisu mirovale, već su mijesile njezinu vrelu i na sve spremnu guzu. Rastvorio je razbludne butove i, vođen kapljicama vode koje su olakšavale šetnju skrivenim predjelima njezina tijela, ugurao prst u stražnji otvor.

Prodorno aaahh pokrenulo je lavinu strasti. Vrteći guzovima oslobodila se prsta i spuznula na koljena. Hrvajući se s patentom na hlačama dograbila je njegov penis. Strpala ga je, bez milosti, duboko u usta, nepcem snažno stružući po njegovu vrhu. Žurno ga natežući, željela si je osigurati što čvršće koplje. Trljajući pičkicu uz njegovu nogu, i ostavljajući mokar i mirisan trag, prisilila ga je da stažnjicom dodirne hladne pločice. Hladnoću nije ni osjećao, jer uzvratila mu je divljim poskocima popraćenim glasnim krikovima.
- Daj, daj kurca - vapila je, ne dozvoljavajući mu da dođe do riječi.

I taman kada je sa žaljenjem pomislio da će svršiti, stala je naglo kao što je i počela. Izazovno se smiješeći raširila je noge i punudila mu caricu kojoj bi svatko robovao. Susjed, inače spretan na jeziku, iskazao se oblizujući njezin pobješnjeli klitoris, koji se mahnito propinjao tražeći zadovoljstvo. Nakon što su se njezini sokovi i njegova slina sasvim izmiješali, poput pastuha ugurao je kurac i divljim ubadanjem, popraćenim ječanjem, koje je i sam znao osluškivati, doveo ju do vrhunca. Olakšan, jer dobro je obavio zadatak, izvadio je nabrekli ud i prosuo sjeme po njezinom ženstvenom trbuščiću, i po napetoj koži koja je mirisala na lavandu i strast. 

mister-xx @ 19:56 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, siječanj 5, 2009

"Hoćeš me jebati?" rekla je. "Shvatit ću to kao retoričko pitanje," rekao sam i zažvalio je dok mi ga je ona vadila iz hlača. Već je dobrano nabujao, kao piton na napuhavanje, i ona klekne i stane ga dodatno napuhavati

"Bok," čuo sam prolazeći ulicom. Okrenuo sam se i imao što za vidjeti. Karolinu, moju bivšu djevojku.
"Kamo ćeš ti?" upitala me nakon što sam joj odzdravio.
"Evo sam krenuo doma," kažem joj, a ona će na to spremno:
"Daj, pozivam te na kavu."

Nije čekala da je odbijem, već se okrenula i svojim dugim nogama krenula prema kafiću preko puta. Gledao sam je i sjetio se svih dobrih jebačina s njom. One prve, kad smo se upoznali u diskaču, a poševili u njezinom automobilu, pa sve do one posljednje, oproštajne, u mom stanu, kad mi je ga tako dobro ispušila da mi je naprosto bilo žao reći joj da je kraj. Ali nisam više mogao s njom; njena nezasitnost me sve više opterećivala, i kad mi je bilo dosta, prekinuo sam. Makar mi je ponekad, kad sam gledao video snimke njenog striptiza, bilo prilično žao. Ali jebi ga.

Sjeli smo i naručili. Osmotrio sam je od glave do pete. Štiklice, duga crna kosa, dlakavije ruke, koje su podrazumijevale dlakavu pičku, što je Karolina uspješno rješavala potpunom depilacijom, velike grudi i mali trbuščić. Seksi. I te tanke ručice koje su mi toliko mnogo puta izdrkale kar.
"Nećeš sad početi sliniti," rekla mi je. "Jebačina je bila jedina dobra stvar koju smo imali."
"S tim se moram složiti," odgovorio sam joj. "S kim se sad jebeš?"
"Imam nekog tipa iz Švicarske," rekla je. "S njim kad je tu. Kad nije, s kim stignem."
"Je li on sada tu?" upitam, nevinašce jedno.
"Nije," rekla je i nasmijala se. I nakon kraće stanke me upitala: "Koga ti jebeš?"
"To je zapravo jedna jako zgodna i duga priča," rekao sam.
Ona se opet nasmije. Uhvatila me za koljeno.
"Pričaj," rekla je. "Imam vremena. A tko zna što se sve može dogoditi ako me raspališ..."
Prihvatio sam njenu igru.
"Znaš da često idem u knjižnicu."
"Učio si tamo," reče ona.

I tako sam je pičio i pičio i pičio, u zahodu ispred ogledala, sve dok cura nije svršila. Da je tako dahtala unutra, u knjižnici, mislim da bi joj oduzeli iskaznicu i ne bi joj je vratili dok god je živa. Stavio sam joj ruku preko usta da ne vrišti, a kad se zadovoljila, rekla mi je da joj ga izdrkam na sise.
"Sad idem iz neke navike, kompjutori i to. Tako sam ti jednom vidio jednu zgodnu pičku koja je oblačenjem otvoreno pozivala na ševu. Visoka, crna, tamnije puti, crne kose, malih ali čvrstih sisa, dobrih nogu. Taj je prvi dan kad sam je vidio nosila neku dekoltiranu majicu s tigrastim uzorkom. Sise su joj skoro ispale, Karolina! Ako je jedan muškarac taj dan učio, taj je bio slijep. Meni se digao na sam prizor. A bio sam baš na suprotnom stolu, čitao novine. I, naravno, mala me skužila. Kako ne bi, kad sam imao tako uske hlače. Ali nije ništa rekla, samo se nasmijala, a ja sam ustao i praćen tim njenim osmijehom otišao u zahod izdrkati. Kad sam se vratio, nje više nije bilo. I nije se vraćala tjedan dana.

"A vratila se u minici. Tigrastoj majici. Tada sam je u mislima počeo zvati Tigrica. Baš mi je tako djelovala, s hladnim plavim očima i od solarija potamnjelim dekolteom. Ja sam ovaj puta sjedio dva stola do nje, između nas je bio neki čudan tip, buljast, stariji. Ona me pogledala čim je došla, sjela i krenula na rad. Razmišljao sam bih li i ja otišao na još jedan rad, onaj ručni, a onda se faca između nas ustao i otišao. Da si, Karolino, vidjela te njene oči.

Plave kao led, a istovremeno tako jebežljive. Jedino što mi se na njoj nije sviđalo bile su njene naušnice, one velike, okrugle koje mi djeluju baš nekako prostački. Ali nema veze. Bio bih pretrpio naušnice samo da joj ga jednom zarijem do balčaka. Guzio sam je u mislima kad najednom ona sjedne na frajerov stolac i stavi mi ruku u međunožje. 'Idemo na zahod,' prošaptala mi je. 'Ja prva, ti navrati. Nemoj da te dugo čekam.' I otišla. Ja sam pričekao koju minutu, a onda odoh i ja. Zahod je bio prazan, baš kao i knjižnica. Kad sam ušao u ženski, ona me je spremno dočekala iza vrata, zaključavši ih svojim dugim, tankim prstima. 'Hoćeš me jebati?' rekla je. 'Shvatit ću to kao retoričko pitanje,' rekao sam i zažvalio je dok mi ga je ona vadila iz hlača. Već je dobrano nabujao, kao piton na napuhavanje, i ona klekne i stane ga dodatno napuhavati. Tako mi je dobro pušila, stvrdnuo se u trenutku. Bio sam sasvim spreman za jedan kliz u njenu pičku koja je, kako sam skužio, već odavno čekala na rasturačinu.

Tako vlažnu nakon samo nekoliko sekundi nisam nikad vidio. Uletio sam poput parnog stroja dok su joj iz onog tigrastog dekoltea ispale sise. Imala je krasne, lijepe, od uzbuđenja očvrsnule bradavice. Taj me prizor dodatno raspalio, pa sam je nabijao još brže i još jače, osjetivši svaki put kad sam prešao preko klitača. Bila je izbrijana, ali ne previše. Vita jela, zelen bor, to mi je bila prva asocijacija. I tako sam je pičio i pičio i pičio, u zahodu ispred ogledala, sve dok cura nije svršila. Da je tako dahtala unutra, u knjižnici, mislim da bi joj oduzeli iskaznicu i ne bi joj je vratili dok god je živa. Stavio sam joj ruku preko usta da ne vrišti, a kad se zadovoljila, rekla mi je da joj ga izdrkam na sise. Što sam i učinio. Tri poteza su bila dovoljna da joj razlijem pravu erupciju po tim cicicama, a zatim sam razmazao gustu tekućinu po njoj i još je jednom zažvalio. 'Vidimo se sutra?' pitao sam. 'Drugi tjedan,' rekla je navlačeći tigrovinu preko spermom okupanih grudi.

"I što je bilo drugi tjedan?" pitala me Karolina. Po sjaju u njenim očima znao sam da se navlažila i da će mi ovaj dan sasvim dobro završiti. Žudio baš za sam njenim usnama oko mojeg kurca.
"Došla je, obučena u neku crnu usku dolčevitu i traperice, nimalo tigrasta, ali jednako mačkasta. Sjela je do mene, jer sam joj čuvao mjesto. U tih sam tjedan dana drkao dosta često misleći na nju, na moju tigricu, i kad je sjela do mene i nasmijala mi se, digao mi se u roku odmah.
"Hoćemo?" rekao sam i ona me upita:
"Toliko si napaljen?"
"Mogao bih te tu, iza ove police," rekao sam. "Eto koliko sam napaljen."
"Strpi se minutu, dvije, slatki," rekla je i otvorila knjigu. Kažem ti da u tih pola sata koliko je čitala nisam odmakao dalje od te strane koju sam radio kad je ona došla, vitka i graciozna, obrijane mace. A kad je ustala i odvukla me za sobom iza police, mislio sam da ću se izliti."'Nemoj me sad razočarati, kopljaniče," prošaptala mi je u uho i gricnula ga.

A iza police mi je raskopčala šlic i izvadila nabrekli kar. Mislio sam da će eksplodirati koliko je krvi u njemu bilo. Svojim ga je tijelom sakrila od znatiželjnih pogleda, a svojom rukom ga masirala. Nježno, ali dovoljno. Ja sam je ljubio po vratu i dirao po sisama. Nije imala grudnjak, a bradavice su joj opet bile tvrde i napete. Bole su me i preko moje i preko njene majice kao dvije olovčice, grebući me dovoljno jako da mi na kurcu iskoči žila. Ludio sam, mislio da ću se izbljunuti tu i sada, baš po njoj, po njenim trapericama. Ne znam što me dijelilo od orgazma, ništa valjda, ali stisnuo sam zube i izdržao, nisam se razlio, jedino što hoću da znaš da je cura toliko atraktivna."

Karolina se nasmije.
"Pričaj mi priču," rekla je i obliznula žličicu za kavu u nimalo dvosmislenom stilu. Poznavao sam je dovoljno da bih mogao zaključiti da bi je Karolina isprobala, samo da smo još uvijek zajedno.

"Priča. Tigrica se sagnula, da bi kao fol pogledala neke knjige na niskoj polici, pa je klekla i uzela mi ga u usta. Mljackala ga je, neki su nas pogledali, ali nisu vidjeli što radimo. Na sreću. Da je došao neki od knjižničara, ne bismo se dobro proveli. Zabranili bi nam učlanjenje do propasti svijeta. A ona ga je sisala, žvakala, drkala mi po jajima, zadovoljno se oblizivala, a glavić mi je pulsirao od požude. A onda, da ne bi sve bilo suhoparno, uspravila se i raskopčala si traperice. 'Hajdemo, mačak,' rekla mi je i izložila mi šupak. San snova, kažem ti, prvi put kad sam je vidio, želio sam je dobrano naguziti. I tako ja ni pet ni šest, nego uđem u njenu guzu pravom silinom. Od udara su joj odmah ispale dvije-tri suze. Stiskala je zube, morala je biti tiha, ali to ju je najviše palilo.

Daj zamisli, netko te ševi u dupe svom snagom, jaja ti udaraju po slatkim polovicama, ali ti jednostavno moraš biti tiha, ne ispustiti glasa. To ju je najviše palilo. A iz pičke joj je curila prava Niagara, Karolina. To u životu nisam vidio. Jebao sam je u guzu, a ona je curila, vapila za mojim karom, za mojom bušilicom, i makar nije ni riječ rekla, ja sam znao što želi, pa joj ga zabio u pičku. Tada je ispustila tako glasan svršavajući uzdah, tako nevjerojatno glasan 'AAAAAHHHH!' je odjeknuo iz njezinih pluća, tako visoki ton u životu nisam čuo. I nije mi dugo trebalo da uzbuđenje prijeđe na mene, da iz njenog grla dođe do njene pičke pa se prenese na moje koplje. Tri-četiri zamaha i štrcao sam dok se ona gušila u snazi orgazma. Tigrica, kažem ti. Nevjerojatna. Kako sam je jebao te noći u njenom stanu."

"Nije vam došao nitko iz knjižnice?" upitala me.
"Jest, neka baba, ali već smo se obukli. Pravili se da ništa ne znamo. Jedino što je sperme bilo posvuda, ali nekako sumnjam da je baba znala što to jest."
"Dobro," reče i dovrši svoju kavu. "Sad mi još ispričaj kako si je to pojebao u njenom stanu."
"To ti neću ispričati," kažem i nasmijem se, oblačeći jaknu. "Dođi sa mnom, pokupit ćemo je s faksa, a onda ti mogu pokazati. I možda mi ga usput možeš popušiti."

mister-xx @ 17:57 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 4, 2009

Neumorno je lizao, sve dok njeni prsti nisu uronili u njegovu kosu, a s usana joj se oteo dug jecaj užitka. Tada je prestao, pa legao na nju i prislonio joj tvrd penis na ulaz u željnu pičku. - Daj mi ga... - zavapila je.

Dobro je biti bogat, pomislio je Jack dok je rasna tamnoputa prostitutka ulazila u njegov stan. Gledao je opčinjeno u njene duge tamne noge i stražnjicu sakrivenu tek uskom mini suknjom. Gledao je žedno u njene uspravne grudi što su se jasno ocrtavale pod kratkom majicom. Gledao je i bio sigurniji no ikad - dobro je biti bogat.

Čekao je još malo, samo jedva osjetno pomičući ud u njenoj ljepljivoj, mokroj nutrini, a onda, konačno, oštro zakucao penis duboko u prostitutkinu picu. Oteo joj se vrisak užitka, a on je nastavio divljim, žestokim kretnjama rasturati njenu unutrašnjost. Tresla se kao u groznici i dahtala, dahtala i stenjala. A on je likovao. Razbuktao je njenu strast i osjećao se moćno - nije želio biti samo jedna od njenih mušterija, jadnik koji plaća seks.
Nije se zamarao formalnostima. Nije joj ponudio piće. Ponudio joj je samo jedno - svoj ukrućen, uspravljen kurac. I ona ga je uzela. Klečala je pred njim i polako ga oblizivala, njen jezik klizio je niz njegov ud, pa uronio u nabrekle mošnje, zatim natrag, uz penis, do glavića, da bi konačno progutala čitavu spravu.
- Lezi - naredio je pokazujući joj prstom na prostran krevet. Tiho ga je poslušala. Očaran njome, raširio joj je nježno noge pa se primakao licem njenoj vlažnoj pici. Liznuo ju je lagano, uživajući u njenim sokovima, a potom krenuo agresivnije, obuhvatio je klitoris usnama, pa ga stao žustro dražiti brzim kretnjama jezika. Neumorno je lizao, sve dok njeni prsti nisu uronili u njegovu kosu, a s usana joj se oteo dug jecaj užitka. Tada je prestao, pa legao na nju i prislonio joj tvrd penis na ulaz u željnu pičku.
- Daj mi ga... - zavapila je.

Nije poslušao. Samo je sporo milovao kurcem kapiju njene požude, dražio ju i uživao u njenom iščekivanju, u sluzi koja je tekla iz nje po njegovom otvrdlom penisu.
- Daj mi... Ohhh... Trebam ga... Trebam da me jebeš... - šaputala je.

Opreznim pokretom ušao je u nju, ali svega nekoliko centimetara, pa se ponovo zaustavio i izašao. Zatim ga je vratio, ponovo ne dublje od dva - tri centimetra.
- Što mi to radiš... Ohh... Jebi me, jebi me... Želim te... - gotovo se tresla u transu.

Čekao je još malo, samo jedva osjetno pomičući ud u njenoj ljepljivoj, mokroj nutrini, a onda, konačno, oštro zakucao penis duboko u prostitutkinu picu. Oteo joj se vrisak užitka, a on je nastavio divljim, žestokim kretnjama rasturati njenu unutrašnjost. Tresla se kao u groznici i dahtala, dahtala i stenjala. A on je likovao. Razbuktao je njenu strast i osjećao se moćno - nije želio biti samo jedna od njenih mušterija, jadnik koji plaća seks.

Želio je da ona svrši, da ga zapamti, da ga želi.
I ševio ju je kao životinja uživajući u svakom njenom jecaju, u svakoj kapi vulvinih sokova koji su iz nje tekle u potocima. I uživao je kada je pohotno zavapila - Da, i tu - dok je polako prodirao u njen čmar. Rastvarala se pred njim i on je ulazio u taj pohotan šupak, ispunjavajući ju svojom batinom. Guzio ju je grubo, gledajući kako joj se lice izvija u grimasu strasti, i tek kada se zgrčila i uz vrisak svršila, tek tada dopustio je da iz njegovog kurca poteče rijeka sperme.

Emotions 04
mister-xx @ 15:30 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, siječanj 2, 2009

On se baš poput psa nosom zabi u moje međunožje, zatim me nekoliko puta dugim lizom, od anusa do vrha klitorisa, polizao. Uhvatio je jezikom obrađivati moj klitoris, povremeno ga nježno grickajući, sve dok nisam svršila

S bivšim dečkima održavam veze prijateljske, poslovne, poznaničke…, u nedostatku kurca - ljubavničke, sve dok mi to odgovara. Znam, nisam fer, ali… S jedne strane ne mogu baciti iza sebe vrijeme provedeno s njima, kao da nikada ništa nije bilo, a s druge strane u tim novim odnosima uvijek se nauči nešto novo…

S Markom sam održavala prijateljsku vezu, koja bi zbog njegovih povratka u prošlost i želje za ponovnim početkom obično pucala na neko vrijeme. U tim prekidima našeg strastvenog prijateljstva namjerno bih ga izbjegavala izmišljajući razno-razne razloge, tipa prevelike zauzetosti ili izmišljenih bolesti. No, u vrijeme kada bi on bio “normalan”, kada bi se ponašao prijateljski prema meni, znalo je biti zabavno i zanimljivo. Za danas je najavio da će me posjetiti, a ja sam, naravno, uletila u svoj stan pet minuta prije njegova dolaska. Upravo sam bila razodjenula majicu i suknju kad me prekine zvono na vratima.

- Trenutak - oglasih se, dok sam se ogrtala svilenim ogrtačem skrivajući čipkasto, vrlo provokativno, crveno rublje.
- Hej - pozdravih ga smiješeći se. - Upravo sam došla - odmah opravdavši svoj polugoli izgled.
- Bok, ma nema veze - rekao je smiješeći se.

No, Marko je poslušno počeo lizati sare mojih kožnih čizama. Gledala sam ga odozgo kao siroče, kao beskičmenjaka, kao… bijednog roba. Uglavnom, bilo mi ga je žao, a onda se on poput mačke počeo glavom maziti o tu čizmu, pa o bedro, zadirući prema mom obrijanom međunožju. Razvezala sam kućnu haljinu i tanku svilenu traku zabacila oko njegovog vrata napravivši povodac kao za psa.
Po njegovom zadovoljnom pogledu bilo je više nego očito da mu to ne smeta. Otpratih ga do dnevne sobe, produžih u kuhinju i odmah mu donesoh njegovo omiljeno piće.
- Izvoli. Idem se presvući, odmah ću biti gotova.
- Nemoj - rekao je s onim čeznutljivim pogledom od kojeg mi odmah pada mrak na oči. Tu mi je pukao film, odnosno moje se raspoloženje drastično promijenilo.
- Bolje je da se presvučem - rekla sam odriješito.
- Nemoj, tako si lijepa.
- Molim te, poštedi me - rekla sam vidno nabrijana, jer znala sam kamo vodi cijela priča. Opet će cviliti, kumiti i moliti da ponovno budemo zajedno, a meni se to više ne da. Do zaključka da nemamo razloga započinjati vezu, došla sam odavno. Budući da on nije posustajao od svoje tvrdoglave namjere da me ponovno osvoji, svaki puta bi me sve više nervirala ta spoznaja beznadežnog slučaja.

- Dobro, što ti hoćeš od mene - nastavila sam u nabrijanom tonu. - Ti znaš da mi ne možemo skupa. Ta veza bi bila čisto mučenje.
- Pa, htio bih samo malo neobaveznog seksa - odgovorio je.
I tu se cijela priča okrenula za 360 stupnjeva. Zapravo, ostala sam frapirana činjenicom da on od mene više ne želi emotivno već samo fizički.
- Dobro, ako jesi za malo neobaveznog seksa, igrat ćemo moju igru - rekla sam ne sluteći kamo će me ta igra odvesti. Stavila sam čizmu na stol, svileni ogrtač je skliznuo s noge i otkrio visoke crvene čarape i haltere.
- Liži! - naredila sam i čekala u biti da odustane od svoje namjere.

No, Marko je poslušno počeo lizati sare mojih kožnih čizama. Gledala sam ga odozgo kao siroče, kao beskičmenjaka, kao… bijednog roba. Uglavnom, bilo mi ga je žao, a onda se on poput mačke počeo glavom maziti o tu čizmu, pa o bedro, zadirući prema mom obrijanom međunožju. Razvezala sam kućnu haljinu i tanku svilenu traku zabacila oko njegovog vrata napravivši povodac kao za psa.

- Idemo u spavaću sobu - naredila sam mu povlačeći improviziranu uzicu. On je pao na koljena i poslušno četveronoške krenuo za mnom. Bio mi je smiješan dok je gmizao po podu u svom besprijekorno skrojenom odijelu. Grleno se nasmijah cijeloj situaciji. Ova igra me je počela zabavljati.
- Sjedi! - naredih mu, kad smo došli u spavaću sobu. Poslušao je moju naredbu zadovoljno. Primijetih da i on uživa u ovom igri.
- Laj! - rekla sam misleći da pretjerujem, ali ne - on je počeo lajati i ja se nasmijah.
- Tiho! K nozi! - naredih mu, a on još jednom neposlušno zalaja.
- Zločesti dečko - ljutila sam se udarajući ga rukom po guzi. Zatim sam ga povukla za uzicu i odvela do kožne fotelje koja je stajala u kutu sobe. Udobno sam se zavalila i zapovjedila mu da sjedne ispred mene.
- Šta to ima tvoja gospodarica? - prolazila sam rukom preko čipkastih gaćica. On je cvilio i zabadao glavu u moju ruku.
- Ne! Dobar budi! - obratih mu se autoritativnim tonom, i on me posluša. Nastavila sam se maziti i cijela igra me počela paliti. Maknula sam gaćice, moja mačkica mokra od sokova bila je spremna. Gledala sam ga u oči i masturbirala, a njegov pogled je nemirno bježao s mojih očiju na moju uspaljenicu…
- Liži me! - naredih mu. On se baš poput psa nosom zabi u moje međunožje, zatim me nekoliko puta dugim lizom, od anusa do vrha klitorisa, polizao. Uhvatio je jezikom obrađivati moj klitoris, povremeno ga nježno grickajući, sve dok nisam svršila. Doživjela sam nevjerovatno jak orgazam.

Dok sam se odmarala udobno zavaljena u fotelju, on je sjedio ispred mene i zadovoljno me gledao. Čizmom sam prolazila po njegovim jajima, pristiskala njegovu nabreklu batinu, pripremajući ga za sljedeću igru.
- Sjedi! - rekla sam dižući se iz fotelje. - Dobar dečko! - pomazih ga po glavi, jer je u hipu izvršio moju naredbu.
- Miran! - rekla sam puštajući uzicu. Odšetala sam nekoliko koraka od njega i stala na tepih na sredini sobe.
- Dođi!¨- naredih mu i on poslušno dopuza do mene. Razodjenuh ga. Njegov klipan stajao je nabrijan, velik i provokativan. Namjestih se ispred njega u pseću pozu, okrenuvši mu svoju čvrstu guzu. Maknula sam tanku trakicu tanga gaćica oslobodivši mu put do moje ustreptale mačkice. Pogledala sam ga preko ramena i naredila:
- Ševi me!

Uhvatio je svog klipana u namjeri da mi ga smjesti, ali ja nisam htjela takvu igru.
- Ne! Zločesti dečko! Pusti to!

I on je shvatio što želim. Svojim nabrijanim klipanom pokušavao je pogoditi moju vlažnu rupicu. Nakon par neuspjelih pokušaja, zabio se duboko u mene. Osjetih laganu bol i blaženo zadovoljstvo kada me je počeo silovito ševiti. Nabijao se duboko u mene udarajući jajima po mom klitorisu. Stenjao je od užitka nabijajući se sve žešće u mene, sve dok nismo istovremeno svršili i klonuli na sredini sobe, osjećajući impulse doživljenog orgazma. Nakon kratkog predaha, vratila sam se ulozi gospodarice:
- Zločesti dečko! Što si to napravio? - vikala sam na njega hineći zadovoljstvo.
- Kupi te svoje krpice, odmah! - naredila sam mu, i on ih je u trenu pokupio.

Uhvatih ga za uzicu i izvedoh iz stana. Odvezah ga i pokazah mu prstom niz dugački hodnik:
- Briši sada! I da te nisam vidjela do sljedećeg četvrtka - naredih mu i zatvorih vrata sva blažena od zadovoljstva.

mister-xx @ 20:59 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, siječanj 1, 2009

 Ispijmo jedna drugu do posljednje kapi… - preklinje me isprekidanim glasom. S glavom ponovo među Njenim nogama, osjećam hrapav jezik na svom klitorisu. Slijedimo pokrete jedna drugoj. Jezici nam sve brže kruže oko dražica, dok prsti u vrućim jamicama igraju svoj vješti ples. Savršenstvo! Ni jedan mi muškarac nikada ovako nešto nije mogao ni znao priuštiti, sretno razmišljam. To nježno palacanje u mojoj nutrini od koje mi stražnjica trne a mačkica bridi

Na obali nema života. Izuzev onih nekoliko toplih mjeseci, kad inače krv jače kola žilama i kad se u životne slasti zagriza punim ustima, sve ostalo vrijeme je jedno veliko mrtvilo. Poznata mjesta, još poznatije face, čiju dužinu pimpača već znaš napamet, a o ljubavnim umijećima da i ne govorimo.

Vucaranje dosadno poznatim okružjem, prepričavanje ljetnih avantura, prisjećanja na sezonske, brzopotezne jebače, trljanje unutrašnje strane bedara o meku podatnu tkaninu vunenih hlača i slinjene pičkice za nekim boljim, toplijim vremenima.
Jedna od mojih životnih vrlina je strast za novim. Još u osnovnoj školi žudjela sam za nepoznatim i nedokučivim. Kako? Zašto? Zbog čega? Bila su moja omiljena pitanja koja sam postavljala ama baš svima. Roditeljima, robusnim stričevima, čangrizavim nezadovoljnim tetkama, učiteljicama s tankim, stisnutim usnicama, prijateljima iz susjedstva za koje sam držala da znaju više… Teme svekolike, nepoznanica bezbroj, na čelu kojih se, poput zavijorenog barjaka, kurčio tajanstveni svijet odraslih kao izazov mojoj seksualnoj neprosvijećenosti.

Nikada me nisu privlačile žene. U seksualnom smislu, dakako. No, kad je Ona kročila u dvorište, pritisnuta teretom elegantnih putnih torbi ali obasjana osmijehom, zadrhtala sam od ugode. Visoka i vitka, velikih grudiju i čvrstih, jakih nogu u izblijedjelim trapericama, kratke plave kose, bila je prototip žene kakva sam oduvijek željela postati. Onakva za kakvu se tipovi otimaju i kurac im zaslini od same pomisli da bi ovakvu mogli pojebati.
Da se u tom, meni nepoznatom svijetu, događa nešto novo, neobično koliko i uzbudljivo, upozorili su me znakovi zapaženi još u ranome djetinjstvu. Majčini isprekidani uzdasi tek nalik jecajima i očevo roptanje, što se čulo iza zatvorenih vrata njihove sobe, prigušen smijeh i čavrljanje koje bi uslijedilo nakon toga, njihovi brzo izmijenjeni pogledi, kad bih iznenada banula u kuću, zatičući ih u zagrljaju u uglu sobe ili na ivici raskošnog trosjeda ili kad bi otac svojim snažnim šakama mazio majčinu čvrstu stražnjicu, dok bi se ona, smijuljeći se, vrzmala oko štednjaka. Nedoumice i pitanja koja su se čitala u mojim očima, ostajali su bez odgovora, obično popraćena tajanstvenim došaptavanjima.

Ulazak u pubertet donio mi je neočekivane promjene, prvenstveno tjelesne dakako, ali i odgovore na nikad odgovorena pitanja koja sam postavljala starijima. Znatiželjno sam gutala sve što je imalo veze sa seksom, teorijski se potkivajući za tajanstvene užitke koji su bili preda mnom. Otkrivanje uzbudljive igre prstićima po mojoj brazdi tek obrasloj prvim paperjem ubrzo se pokazala nedovoljnom. Nije da nisam uživala.

Ali ja sam htjela žešće i jače, da stenjem od užitka pritisnuta čvrstim muškim tijelom dok mu kurac svrdla u mojoj jamici. Da se zajedno s njim tresem u orgazmičkoj groznici, da njegov nabrekli ud osjećam prstima, usnama, vlažnom brazdom... da osjetim miris muškosti, uzbudljivu vlagu dlakavih jaja i sedefastu glatkoću zacrvenjelog glavića.

A kad se to sve konačno dogodilo, na svoju veliku žalost ostala sam razočarana. Izuzev nekoliko prvih bolnih fukova, ostali su mi donosila blagu ugodu i površno zadovoljenje, ali ne i strast i ispunjenje za kojima sam toliko žudjela.

Tješeći se da je u pitanju neiskustvo lokalnih jebača, posegnula sam za sezonskim, svjetonazornijim kurčevima, koji su svrdlali iskusnije, dublje i dulje, ali također bez većeg uspjeha. Naučila sam sisati, fafati, pušiti, žvaliti, grickati, gutati, pljuckati, lizati, masirati, njušiti, vrtjeti, stezati, propinjati se, jebati, biti jebana, drkati, natezati, usisavati, pokazivati se i prčiti, ali pravo zadovoljstvo doživljavala je uvijek samo ona druga, muška strana.

Zato se vraćam na početak priče u kojoj za sve okrivljavam učmalost i zaostalost provincijske sredine, žudeći za ljetom kad naše malo mjesto postaje na kratko svjetskom metropolom, primajući u svoje okrilje bjelosvjetske putnike željne pravog odmora i nezaboravnih doživljaja. A koji su pritom spremni uzvratiti istim. No, i u toj međusobnoj razmjeni seksualnih iskustava s prepotentnim i iskusnim došljacima, nisam uspjela dosegnuti zvijezde, makar sam se poslije takvih jebačina osjećala daleko bolje.

I tko zna koliko bih još lutala prosvjetiteljskim putem vlastitog nagona da u jednom od apartmana koje su moji roditelji iznajmljivali za ljetnih mjeseci, kako bismo mogli preživjeti zimu, nije odsjela privlačna kontinentalka.

Nikada me nisu privlačile žene. U seksualnom smislu, dakako. No, kad je Ona kročila u dvorište, pritisnuta teretom elegantnih putnih torbi ali obasjana osmijehom, zadrhtala sam od ugode. Visoka i vitka, velikih grudiju i čvrstih, jakih nogu u izblijedjelim trapericama, kratke plave kose, bila je prototip žene kakva sam oduvijek željela postati. Onakva za kakvu se tipovi otimaju i kurac im zaslini od same pomisli da bi ovakvu mogli pojebati.

Poslije samo nekoliko dana postale smo prijateljice. Gotovo da se nismo odvajale, bez puno priča uživale smo jedna uz drugu. Uz Nju sam provodila sve slobodno vrijeme, neprestano se diveći Njenoj pojavi, uživajući u Njenim pričama, zavideći Joj na savršenim oblinama i pritajeno likujući pred mjesnim osvajačima koje, usput rečeno, moja gošća nije ni pogledala, uživajući zbog činjenice da je od svih odabrala upravo mene.

Prije Njenog dolaska gotovo da ne bi prošla večer a da se ne bih s nekim pojebala. Vruće ljetne noći, pjev zrikavaca i miris mora, predstavljali su za moju seksualnost pravi izazov. Probuđena strast, zatomljivanja tijekom dugih zimskih mjeseci, tražila je svoje i ja sam se dragovoljno podavala, šireći noge namjernicima u želji da doživim nezaboravnu strast koja mi je i dalje tvrdoglavo izmicala. Uz Nju sam zaboravila na muškarce.

Odjednom sam počela gledati na njih kao na privlačne igračke koje su bile dovoljne sebi samima i bez kojih život ipak može biti lijep. Naročito kad je uz mene netko poput Nje, kojoj ni jedan muškarac ni iz bliza nije dorastao.

Slutila sam da se sa mnom nešto čudno događa. Nešto što si nisam mogla objasniti. Tek nemirne, dobrim dijelom probdjevene noći kad bih se prevrtala po ležaju, uzaludno masturbiranjem pokušavajući povratiti mir, upozorile su me da sam zaljubljena. Ja zaljubljena? U koga? U Nju, u Nju, ritmički su mi odgovarali vješti prsti dok su bjesomučno rovali po mojoj usplamtjeloj pičkici. A ja bih doživljavala orgazam za orgazmom, prizivajući u sjećanje Njene velike grudi, grlen smijeh i čvrste butine posute jedva vidljivim zlaćanim dlačicama.

Zaspala bih donekle zadovoljena, nemirnim snom, trljajući tijelo o zgužvane plahte i želeći Je pored sebe. Ujutro bih se budila posramljena vlastite želje, ali nestrpljiva da svoju obožavanu vidim što prije.

Na javi, ničim Joj nisam odavala koliko me privlači. Kao uostalom ni ona meni. Ničim nisam dala naslutiti svoju pritajenu želju, tu zabranjenu ali slatku zaljubljenost, premda mi je intuicija govorila kako ni Ona prema meni nije ravnodušna. A onda je svanulo jutro koje je promijenilo sve. Kao nekoliko puta do tada donijela sam Joj doručak u sobu. No, toga jutra, umjesto da rastvorim žaluzine, privučena Njenim snenim, kasno prikrivenim čeznutljivim pogledom, odložih poslužavnik na stolić u uglu i približih se njenom uzglavlju. Nijemo smo se promatrale pokušavajući pogledima kazati ono što se nismo usuđivale riječima. Tad Ona pruži ruku.

- Dođi!
Kao opijena sjela sam na ivicu ležaja. Stišćući Joj vruć dlan osjetila sam kako se moj znoji, dok mi se u tijelo počinje uvlačiti nemir. Igra prstima, milovanje unutrašnjosti dlana, glađenje podlaktice. I ponovo:
- Dođi!
Odmaknuvši plahtu i ispruživši ruke svojim golim, preplanulim tijelom propne se ka meni.
- Imaš li hrabrosti?

Umjesto odgovora, ne skidajući pogleda s Njenog lica, razodjenuh se u nekoliko usporenih pokreta. Njen topli dlan na mome licu, moja nervozna ruka na Njenom glatkom vratu. Ne mogavši više izdržati, nagnem se nad Nju. Poljubac u kosu, u udubinu vrata, u jedno pa drugo oko, kratki uzdah i dodir usnica. Rastvorile su se u istom trenutku, uvlačeći jezik u potrazi za mojim. Tada sam je osjetila po prvi put u svojemu životu, tu dosad nepoznatu žestinu strasti koja me je gurnula u Njezin zagrljaj. Vruće, vlažne usne, usko toplo nepce, nježnije i podatnije od ma kojeg muškog, mali drhtav i brz jezik koji se nestrpljivo uguravao pored moga prisiljavajući mi žlijezde slinovnice na nekontrolirano lučenje.

Nestrpljive ruke istražuju tu stranu put, a opet tako poznatu i blisku. Glatka mekana koža, čvrste jedre grudi čije bradavice pod mojim prstima bride i crvene. Morala sam ih osjetiti pod jezikom. Grickajući ih, osjećajući njihovu hrapavu nježnost plašim se kako ću se ugušiti od žestine osjećaja u sebi. Nježno Joj gnječim dojke i dalje Joj dražeći bradavice jezikom, dok se Ona propinje i stenje poda mnom. Pa me gura u stranu i sad Ona poseže za mojim dojkama, gricka ih i palaca jezikom. Bože, kakvog li uzbuđenja! Pokušavam prizvati one svoje mnogobrojne ljubavnike i osjećaj kad su mi oni radili to isto. Bezuspješno jer nisu. Ovo s Njom, ovo je ono pravo i neponovljivo!

Za trenutak podiže glavu. Zajapurena je i sretna, gleda mi usne. Polako me poliježe na leđa pa se nadvije nada me. Ljubi me i poklapa svojim tijelom. Dojka na dojci, trljaju se bradavice, njena mahovina na mojoj. Dlačice nam se isprepliću. Osjećam kako su njezine guste i oštre. Propinjem se. Trljamo svoje brežuljke jedan o drugi. Najprije polako i nježno, ispitivački, da osjetimo koliko nam godi, potom sve brže prema bjesomučnom.
Podižem nogu.

Glatka mekana koža, čvrste jedre grudi čije bradavice pod mojim prstima bride i crvene. Morala sam ih osjetiti pod jezikom. Grickajući ih, osjećajući njihovu hrapavu nježnost plašim se kako ću se ugušiti od žestine osjećaja u sebi. Nježno Joj gnječim dojke i dalje Joj dražeći bradavice jezikom, dok se Ona propinje i stenje poda mnom. Pa me gura u stranu i sad Ona poseže za mojim dojkama, gricka ih i palaca jezikom. Bože, kakvog li uzbuđenja!
Uguravam je u Njeno međunožje pa Joj natkoljenicom nastavljam trljati mačkicu. Ona ječi od zadovoljstva. Za uzvrat mi u zube ponovo uzima bradavicu. Siše i gricka, čas jednu, čas drugu. Istom brzinom i ritmom kako ja Nju nadražujem nogom. Njena ruka luta mojim tijelom. Za trenutak se zaustavlja na pupku, kratko mrsi splet dlačica na pubisu, potom srednjakom kreće u potragu za klitorisom. Dražica je dočekuje nabrekla i puna želje, zapravo predstavlja mene. Pretvara se u čitavu mene, i ja u nju. Osjetivši topao i vješt prst kako klizi mojom brazdom, čini mi se da se sva pretvaram u jednu veliku nezasitnu pičku koja hoće još i još. Koja hoće cijeli svijet, koja želi konačnu zadovoljštinu i ispunjenje.

Bjesomučno se pomičem u ritmu kakav mi Njezin prst diktira. Sve luđe i bješnje, sve brže… Razmičem noge, zaboravljajući na Njezinu pičku. Potpuno se prepuštam Njenim prstima, uzdrhtala, s bombom među nogama u slasti orgazma. Ugriz vlastite nadlanice, suspregnut jecaj i pred očima na tisuće zvjezdica s Njenim likom. S dahom koji se polako smiruje padam pored Nje. Smiješim joj se. Ali, Ona ne posustaje. Liježe na mene i svojom nabreklom pičkom ponovo počinje trljati moju. Uspravljamo se u sjedeći položaj. Poduprte rukama bjesomučno se mačkicama trljamo jedna o drugu. Ćutim koliko je vlažna. Moja ili njena? Svejedno, kao da je jedna. Sokovi su nam se ispremiješali, a pičke stopile jedna u drugu.

Ponovo gubim razum. Dišem duboko, s pritajenom radošću, jer slutim da je ovo tek početak, da još ništa nije gotovo. Otvaram oči. Gledam Njezino znojno i ozareno lice, glava Joj je zabačena jer je potpuno usredotočena na trljanje naših ožednjelih pičkica. Odjednom se zaustavljam. Spopada me luda navala strasti i želja koju ne mogu niti želim suzbiti.
- Moram te okusiti.

Ne čekajući Njen odgovor odmičem se i povaljujem Je na leđa. Saginjem glavu i ostajem zapanjena pred nezaboravnom slikom uzdrhtale pičke koja traži svoje, svoj užitak, svoje zadovoljenje. Za trenutak se divim nabrekloj ružičastoj brazdi što pred mojim očima pulsira od strasti. Vlažna je i mirisna. Omamljujuća. Ne oklijevajući zabijam glavu među Njene noge. Usnicama prelazim preko plavih i mokrih dlačica, istražujem. Nailazim na velik i natečen klitoris. Uzimam ga u usta. Sišem ga, grickam, kružnim pokretima vrtim jezikom oko njega. Slatkasti vonj pičke me izluđuje. Još više saginjem glavu i jezik guram duboko među bujne usmine.

Mmmm, kakva slast! Želim je ispiti do dna. Jezikom vrludam po Njenoj jamici, istražujem glatke, vruće i vlažne stjenke. Njeno tijelo se počinje trzati, pomiče se poda mnom.
- Želim se okusiti! - čujem je gdje stenje.

Nevoljko izvlačim jezik iz pomahnitale jame, jer Joj želim ugoditi, i pentram se na Nju. Pružam joj usta da iz njih isiše svoje sokove. Ni to je ne zadovoljava.
- Ispijmo jedna drugu do posljednje kapi… - preklinje me isprekidanim glasom.

S glavom ponovo među Njenim nogama, osjećam hrapav jezik na svom klitorisu. Slijedimo pokrete jedna drugoj. Jezici nam sve brže kruže oko dražica, dok prsti u vrućim jamicama igraju svoj vješti ples. Savršenstvo! Ni jedan mi muškarac nikada ovako nešto nije mogao ni znao priuštiti, sretno razmišljam. To nježno palacanje u mojoj nutrini od koje mi stražnjica trne a mačkica bridi. Ponovo se sva pretvaram u pičku. Usredotočujem se na Njen najosjetljiviji dio, upravo kao i Ona na moj. Uz prigušeno stenjanje s tijelima koja se tresu, istovremeno dovodimo jedna drugu do vrhunca. Kao uhvaćene u nedopuštenoj krađi, sretno se smiješimo jedna drugoj.

- Nikad prije nisam se ljubila sa ženom - priznajem joj.
- Vjeruj mi, ni ja! - iskreno mi uzvraća.
- Ali ni najmanje ne žalim. Bilo je savršeno. Hvala ti!
- Dobrodošla u moj život, ljubi me u uho.

Od tog jutra svaki smo trenutak provodile zajedno, posvećene svojoj ljubavi. Osjećala sam se beskrajno sretnom i beznadno zaljubljenom. Bez imalo grizodušja, jer, konačno sam se osjetila u potpunosti ispunjenom i zadovoljenom. Naposljetku sam pronašla sebe.

Otišla je jednog jutra, tiho i bez pozdrava, dok sam ja još sanjala svoje slatke snove. U prvi sam mah mislila da ću poludjeti od tuge izazvane Njezinim izdajničkim činom. No, kad sam bolje promislila, razumjela sam je potpuno, pa ipak jedva uspjevši odoljeti užasnoj potrebi da je pronađem i zauvijek ostanem s njom. Shvatila sam suštinu koju je Ona očito već prije znala, da se ovakve stvari događaju samo jednom u životu i da upravo zbog toga ne traju dugo.

Lijepo i kratko, ali nezaboravno ljubavno iskustvo s tom ženom, jamačno će u meni ostaviti neizbrisiv biljeg. I premda sam mlada, a život je preda mnom, bojim se da više nikada neću upoznati, voljeti i okusiti nekoga poput Nje. Nikada više… Ali tko zna.

mister-xx @ 21:18 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Arhiva
« » sij 2009
Brojač posjeta
17630
Index.hr
Nema zapisa.